МАРТенки сме ний добри,Слънцето със седмо бебе ни дари!!!

• 13 662
  • 302
  •   1
Отговори
# 120
Белла,голям бързак си Peace Hug
Поздрави я като се чуете от мен и лятото да се видим в морската тук!

А защо са й сложили системи да тръгва раждането,нали днес щяха да я изписват?Бебката при нея ли си е?
Дано не досаждам с въпроси!!!

# 121
  • София
  Честита дъщеричка на Слънцето да е жива и здрава и да и носи много радост !

# 122
oki4, - подложката за повиване я купихме от Хиполенд до Метро, цената и е около 32.00 лв.
За Инфлуцид и аз го пия, но за сега не мога да дам отзиви, препоръчаха ни го на една от лекциите на с-ние 9 месеца, бил много ефикасен...

# 123
  • Варна
Честита дъщеричка на Слънцето- да расте жива и здрава и много да радва мама, татко и батко! А на Слънцето- бързо възстановяване!  Hug
Горчиво на сем. Арнаудови- много любов и разбирателство!   bouquet

# 124
Белла,голям бързак си Peace Hug
Поздрави я като се чуете от мен и лятото да се видим в морската тук!

А защо са й сложили системи да тръгва раждането,нали днес щяха да я изписват?Бебката при нея ли си е?
Дано не досаждам с въпроси!!!
Ами предния ден са й изтекли още води и лекарката й казала че няма какво да я мъчат, ами направо да си ражда.На системи е била, тъй като е нямала разкритие. PeaceПреди няколко часа се чухме, добре са, бебата била при нея, имала косичка и нокти hahaha.Сега ще и слагат антибиотик(на Слънцето) за да не получи някаква инфекция от околоплодните води.Иначе на малката Симона нищо й няма(в смисъл не е с кислородна маска и тем подобни).Надява се в четвъртък да я изпишат и тогава ще ви разкаже за раждането си и въобще как са протекли нещата при нея.Иначе имате много поздрави, прегръща и ви целува всички! Wink

# 125
Десис,наистина ли не се сгъва  newsm78,на мен в магазина май казаха,че се сгъва или са ме излъгали  Thinking,уф пак ще ходя да я ралглеждам,благодаря ти че ме светна иначе щах да я поръчвам  Hug
беба_км жалко Варна ми е много далече  Cry

# 126
  • Варна
Ами rusana аз си бях харесала такава и почти бяхме решили с моя че това ще е нашата кошарка. Отидохме след време в магазина и попитах дали могат да ми докарат друг цвят защото имаше само розова и продавачката,която би трябвало да ме агитира да я купя по принцип ,ми каза с тих глас "ама вие защо точно такава искате?" И аз и обяснявам че много ми харесва кошчето малкото дето се люлее и т.н и че искаме сгъваема тъй като ще се местим няколко пъти ,защото си мислех че се опитва да ме прилъже за дървена, а тя ми вика че тази кошара не е сгъваема"  Shocked  А аз е как не е а тя вика "ми не е сгъваема, да не говорим че доста рекламации имат защото металните части давали дефекти, бързо ръждясвали и още при транспортирането се обелвала боята" Каза "аз няма против да ви я продам ако искате ,но си помислете". При това положение се отказах а и си харесах много повече една друга,та не съм разпитвала повече,но ти проучи добре, за да не съжалявате после.  Hug  Може и да не е така,незнам,казвам само какво ми каза продавачката. Успех в покупката  Hug

БилиБили как  сте с бебка?  Hug Виждам че си тук. Дано сте добре. Вече в къщи ли сте си? Разкажи ни за раждането ти, сложи снимка на бебка, какво стана с името? Ако имаш време да пишеш де, на всички ще ни е интересно да ни разкажеш  Hug

# 127
  • Пловдив
Здравейте, мамчета  Hug
Прочетох по диагонал това онова...напоследък хич нямам време. Стягам рожденния ден на каката и едновременно с това преподреждам гардероби и търся място за дрешките на бебчо. Tired А малката едно си знае - Мамоо, ела да си играем, ела да ми прочетеш приказка, ела да видиш еди какво си  Crazy В резултат се чувствам разкъсана и много уморена, а тепърва като знам какво ме чака и направо  Crazy
Днес ще пера стари дрешки от каката и племенника, утре ще гладя, ще подреждам и ще видя какво трябва още да се купи. Чантата за болницата също я стегнах на 80%, нещо ме хвана страх и си викам чакай да е готова за всеки случай  Peace
Честито, Слънце! Да ти е жива и здрава малката Симона! И на мен ми се случи това с водите първата бременност, но бях 4 дни преди термин.

За Пловдивската среща - моля ви да ме уведомите на лични, че нещо не смогвам да ви чета.
The_light бързо оздравяване ти желая! Аз съм със синузит от 2 седмици, но нищо не пия, а дали не трябва  Thinking
Лека вечер на всички!

# 128
Щях да ви питам нещо за кошарката и спалния комплект...та как мислите да процедирате-да сложите предварително чаршавчето,завивката и т.н. или да накарате някой да го свърши това, когао бебето се роди или когато ви изпишат? newsm78 Питам, щото се чудя дали да не го направя тия дни, от друга страна пък се колебая, защото нали се трупа прах и т.н., или направо да накарам свеки да свърши тая работа, когато му дойде времето?
И още нещо...може да ви се стори глупав въпроса, ама...има ли обиколници за първо и второ ниво, или всички са едни размери...примерно на мен сега ми трябва за първо ниво, ама като слезем на второ, дали ще стават пак, незнам... newsm78 Hug

# 129
 smile3525 много ти благодаря,добре че сподели,иначе щях да я купя и да се чудя какво да правя,сега се насочвам към новите модели на чиполино  Hug
Да ви се оплача от няколко дни имам странно чувство м/у краката,все едно съм отворена и всеки момент ще го изръся  Rolling Eyes и като пишкам едно такова неприятно разтягане,ама не е болката,за която говорите в срамната кост,щото не ме боли  newsm78,дали се разтягат костите вече,не е ли рано?
Бела аз лично ще дам тази задача на майка ми,защото наистина ще се събира прах по чаршафчетата

# 130
  • Пловдив
Белла, по първия въпрос - остави свеки да сложи чаршафчето и обиколниците или просто като се върнеш от родилното оставяш бебето както е в комплекта за изписване на спалнята и си оправяш леглото. Моята щерка почна да реве като побъркана като я сложих в новото й легло, нещо май не й хареса и първия ден изобщо не спа в него, после му свикна... Rolling Eyes
За обиколниците, моите бяха за долното ниво, а свеки ги беше нагънала грозно, така че да станат за горното ниво и после така се пречупиха, че не можаха да се оправят. Сега чувам, че имало и за горното ниво, т.е. по-нисички..., ама не съм търсила. Мисля да не слагам на горното ниво обиколници, а почне ли да се върти и обръща (3-ти, 4-ти месец) ще го смъкна на долното ниво и ще купя обиколници.

# 131
Приветче

Слънце, честита дъщеричка- само светли и щастливи мигове отсега нататък

Кикомери, честита ти нова фамилия. да сте здрави и благословени

За срещата аз пак ще ви пропусна. Sad Но ако не са ме вкарали в болница (както подозирам, че ще стане), ще водим Яни на рожден ден на януарчета 2008. Ще дебна пак за снимки  Mr. Green

Много са ви сладурски покупките. Ние мислим само за изписването да вземем комплектче. Все пак Мопси да тръгне в живота със собствени дрешки. Иначе от каката си имаме толкова много и едва обличани... Всичко вече е подготвено  Heart Eyes

За легълцето- Яни като си я доведохме у дома, аз си застелих леглото и си го нередих по мой вкус.

# 132
  • София
 И аз съм готова с дрешките за изписването. Отидох до Пигис уж само за космонавт, но харесах и комплектчето - подхождат си като цвят, а и двете са с мечета.
 Аз имам комплект четка с естествен  косъм и гребенче на Bebe Jou,  но е купувана преди 3 години и сега незнам дали ги има.

вероники и аз съм се насочила към чиковска кошница, ама - уви-по-натам ще е!Сигурно вече си отишла до фирмения им магазин, ама ако не си- и там нямат и очакват!!! И накрая като докарат сигурно ще са 3 бройки и ще свършат като нищо!!! #Cussing out
Ходих аз, но напразно. Казаха, че очакват след две седмици пък да видим Crossing Arms . Мен друго ме съмнява - че ще дойдат и с нова, естествено по-висока цена. Най-накрая ще им тегля една и ще си взема кошницата на Jane , въпреки почти двойно по-високата цена.

Инфлуцид давам на детето по препоръка на докито - докато е болен по 5-6 хапченца на ден, а иначе за профилактика сутрин и вечер по едно. Давала съм и Цинабсин - пак е хомеопатично, но е специализирано за ринити и синузити.

Бухта аз утре  ще ходя до магазин Слънчице. На мъж ми офиса му е в Люлин и така или иначе всяка сутрин пътува до там. Ако и там няма ще тичам до Бебе Плюс.

beba_km, много ти е хубав комплекта за изписване
Щях да ви питам нещо за кошарката и спалния комплект...та как мислите да процедирате-да сложите предварително чаршавчето,завивката и т.н. или да накарате някой да го свърши това, когао бебето се роди или когато ви изпишат?
Аз бях приготвила всичко предварително и се разбрах с майка ми да ги сложи, когато ни изписват. Сега мисля пак така да направя.

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 00:09 от veroniki

# 133
  • Варна
Rusana, и аз се колебаех дали да ти пиша, че кошарата, която сте харесали, не е много надеждна. Но не бях сигурна дали е същата, докато не видях снимката. И аз харесах една такава в магазин в Добрич. Исках я, за да има къде да спи малкия, като съм в нашите. Много ми хареса на външен вид, но продавачката отказа да ми я продаде. Не ми обясни по какви причини, просто каза, че не е за мен. Аз вече няколко месеца само от нейния магазин купувах дрешки за малкия и ме познаваше жената.

За обиколниците - имам два от баткото. И двата са ниски и стават и за горно, и за долно ниво. Тя кошарата на момченцето ми е само едно ниво, де, но си откарах с тях, докато вече нямаше нужда да ги слагам. Не смятам да купувам нови, нищо, че видях едни много хубави, високи и далеч по-практични за времето, когато бебето ще започне да се изправя.

За подреждането на леглото - ами какво пречи да си го застела с чаршафчето на бебето и отгоре да сложа я чаршаф, я одеало, нещо, което да се напраши вместо него и да го махна, преди да сложа бебето в кошарата. Нещо такова ми се върти в главата, ще видим как ще го измисля. Предния път майка ми беше подредила всичко, но пък кошарата я сглобяваха като бях в родилното. Сега ми се иска всичко да ми е готово предварително.

# 134
благодаря ви момичета,явно наистина не става  Hug

Общи условия

Активация на акаунт