по-бърз растеж на косата????

• 390 966
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
От този тоник за коса на билка някой видял ли е някакъв ефект http://apteka.framar.bg/30061478/%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%B0- … 250-%D0%BC%D0%B3-

# 211
  • в 1001-та нощ
tochiica   Hug винаги има 1 път  Hug спокойно; щом е спрял - до месец два - ще забележиш нови косъмчета в контурите, а после и по целия скалп   Peace

но са важни грижите - препоръчвам ти ампулите на лакме и други такива за растеж  Peace

косата ще се сгърсти и върне формата си, не се тревожи

вероятно е бил - първия за теб - сезонен косопад (надявам се не е нещо друго Simple Smile , защото има и много други възможни причини, но ... )

ползвай продукти за стимулиране на растежа - шампоани, балсами, ампули ...добавки към храната - хбаво е да й помогнеш да се съвземе  Peace

ако помниш кога е започнал косопада - помисли няколко месеца преди това имала ли си стрес, диета, операции ...

това е индикатори за проблеми с хормони и други ....

кога започна и колко продължи?  newsm78

# 212
  • Под Слънцето
yasmina,

Аз го ползвам вече 2ра година от време на време  се пръскам на суха коса.

То пише  как.
Бях със страшен сърбеж над челото,където миналото лято ми излезе петно от слънцето ..след това си окепазих косата с шампоан на Виши уж за чувствителен скалп.Ама аз съм си хипер алергична. Та в този спрей намерих ефект, поне не ме сърби, а и намаля косопада ми. На Елитис-а не можах да го намеря миналата седмица, но пък го открих в Билла-та във Възраждане. Около 4 лв е.

# 213
Отивам аз в аптеката да си купя ампули за косопад, обаче се оказа, че погрешка съм си купила на Ривалид ампули за бърз растеж. Усетих се след около 3 седмици-месец и косата ми беше пораснала сигурно 4 пръста! Една ампула струва лев и 10 май, ако искаш пробвай.
Сподели колко често се прави и само ампулите ли използваш? newsm78

Втрива се в скалпа по една ампула след всяко измиване на косата, аз го правех всеки ден. Други продукти за бърз растеж не съм пробвала.

# 214
  • София
Отивам аз в аптеката да си купя ампули за косопад, обаче се оказа, че погрешка съм си купила на Ривалид ампули за бърз растеж. Усетих се след около 3 седмици-месец и косата ми беше пораснала сигурно 4 пръста! Една ампула струва лев и 10 май, ако искаш пробвай.
Сподели колко често се прави и само ампулите ли използваш? newsm78

Втрива се в скалпа по една ампула след всяко измиване на косата, аз го правех всеки ден. Други продукти за бърз растеж не съм пробвала.

Аз вчера минах през една аптека, за да проверя за тези ампули. Едната е 1.30 лв, ползват се  две на ден- сутрин и вечер по една, поне 2- 3 месеца, за да има ефект.
Аз се постиснах и си взех 6 броя, за да видя поне дали ще ни омазнят косата.Ще ползвам по една на ден,  Едвам успях с една цяла ампула  да си намажа корените,не ми стигна. Не че ми е голяма главата hahaha, но голяма част изсипах върху косата вместо в/у скалпа. Ако имаше кой да ми помогне, щеше да стигне.   Обаче  тез ампулки миришат божествено Joy

# 215
Здравейте, аз имам същия проблем от 1 месец използвам редовно хининова вода като си слагам сутрин и вечер също така си купих и хининов шампоан които го използвам през ден има ефект косата ми порасна с   2 3 сантиметра но това е  твърде малко.. моля ви кажете ми нещо по ефикасно което ще ускори още повече растежа.. искам за 3 месеца поне да порасне с 10 сантиметра  smile3544 cry cry cry 

# 216
Няма как да стане, за съжаление

# 217
Ще ви следя..моята коса расте много бавно

# 218
Момичета, някоя беше написала че от кокосовото мляко много расте косата. Някаква информация по въпроса? Аз сега четох че става като спрей за плажа. Слагаш кок. мляко в шишенце с помпа и пръскаш. Ами то няма ли да се развали на топлото  Thinking

# 219
  • в Кошера
Момичета, някоя беше написала че от кокосовото мляко много расте косата. Някаква информация по въпроса? Аз сега четох че става като спрей за плажа. Слагаш кок. мляко в шишенце с помпа и пръскаш. Ами то няма ли да се развали на топлото  Thinking

Какаовото масло се ползва за придобиване на тен, НО всеки трябва да е наясно, че няма никаква слънцезащита, т.е. освен да почернееш по-бързо, може и да си разкажеш играта на кожата.  Naughty
Иначе за връзката на кокосовото с растежа на косата не съм чувала/чела нищо по въпроса...

# 220
Чувала съм от познат арабин, че всички арабки си миели косите кокосово масло. За това имали толкова дълги и хубави коси. Разказваше ми лични впечатления от преди 20 години, защото от толкова е в Бг.

# 221
  • в 1001-та нощ
е, как ще се мие косата с масло, нещо не е разбрал, за мляко не знам, но маслото е масло - все едно да се омажеш с краве масло и да кажеш, че си си мил косата  newsm78

аз съм ползвала доста време истинско косово масло - на-високо качество, сертифицирано, без аромати и оцветители, студено пресовано и извлечено без химикали и това е масло  Hug не мие, а омазва  Hug

за тена - вссяко масло ускорява пигментацията - дали ще се намажеш със зехтин, мас или косово масло - все ще се почернее по-бързо Wink и суответно - след като ускорява пигментцията - не пази от Слънцето, а му помага да действа  Peace

# 222
Мляко исках да кажа Simple Smile

# 223
  • в 1001-та нощ
 Peace Mr. Green

# 224

аз съм ползвала доста време истинско косово масло - на-високо качество, сертифицирано, без аромати и оцветители, студено пресовано и извлечено без химикали и това е масло  Hug не мие, а омазва  Hug

За какво си го ползвала? Аз имам 1 буркан био-кокосово масло и се чудя какво да го правя. Взех го уж да се мажа с него и за готвене, но за мазане не става, защото е много мазно, а яденето мирише на кокос от него. Днес видях, че напълно се е втечнило от жегите и се чудя дали не се е развалило. Пише, че трябва да се съхранява при температура до 25 С. Може ли да го държа  в хладилник?

Общи условия

Активация на акаунт