по-бърз растеж на косата????

• 390 835
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
# 376
Много  благодаря мартина и a.l.e.n.a Hug

# 377
Привет момичета?Въпросче-мога ли да спя с маската за коса ,с тривитаминол?Смятам да си я направя,но повечето маски ,които правя със зехтин и подобни, престоявам и през ноща с тях.Да не би да е силно тва чудо -тривитаминол и да се получи обратен ефект след едно спане  Joy

# 378
  • в 1001-та нощ
няма смисъл да стоиш повече от 2 часа, дори не е хубаво, че кожата на главата няма да диша толкова дълго

и да  Peace тривитаминолът е силен, доста концентриран, мастно-разтворимите витамини се натрупват, а предозирането с вит.А води до косопад; продуктът е предвиден за инжектиране на животни

за хора се произвеждат витамини, които се приемат през устата дозирано - според нужните дневни дози, не са скъпи  Peace

има много добри добавки за коса, а ако искаш а правиш маслена маска - то 30-40 мин стигат и без тривитаминолк  Peace , но разбира се - всеки избира как да се грижи за себе си  Peace

# 379
Аз като един "експерт" по бърз растеж на косата да се изкажа Grinning

Според мене не е хубаво излишно да се натоварват косата и кожата с много продукти.
Изберете си 1 хубав шампоан и маска, някакъв подхранващ серум и сте готови. Не сменяйте нон стоп маски и шампоани. За да има ефект трябва да се ползват поне 3 месеца.
На около 2-3 месеца подстригвайте връхчетата с по 1-2 см.
Пийте много вода, хранете се нормално и здравословно. Алое за пиене и цинк също много помагат.
Моята коса беше преди 3 години до раменете (и си стоеше такава от години)
Сега е почти 80 см. (при това е платинено-руса и я боядисвам всеки месец от 10 години)
Никога не съм спирала да ползвам преси и маши. Единственото, което съм си забранила тотално е лак за коса Peace

# 380
И хапвайте овесени ядки!  Peace

Аз имам въпрос: Преди 6 години си накъдрих косата (студено къдрене- с къдрин)
 Бях много хубава около месец- след това косата ми стана кошмарна- късаше се,
 заплиташе се - стана на расти- трябваше да я отрежа цялата.
 Истината е , че и не полагах особени грижи  Rolling Eyes
Та сега да ви питам: Ако ида в по-скъп, по хубав салон, има ли шанс
къдринът им да е по-щадящ?
 Аз не искам да се къдря на малките, ситни ролки, ще ми се само да ми
 стане малко по-бухнала косата, леко начупена-къдрена на по -широки ролки..

# 381
Напълно съм съгласна с мнението на Жаки Simple Smile Пия цинк от около месец - от хапчетата на ДМ и съм страшно доволна, определено косата ми расте по-бързо. Другото, което правя за косата си е това, че я мажа с маслото за подхранване на Nuxe, което я омекотява и й дава блясък. Ограничавам до минимум пресите и машите, а лятото се отказвам и от сешоара. Маска слагам вяка седмица. Сега си взех и млякото на Балеа и от него се надявам, че също ще има ефект,четох много хвалби. В общи линии това правя, косата ми е подхранена и здрава, при все че е боядисвана с години. Grinning

# 382
  • в 1001-та нощ
...
Та сега да ви питам: Ако ида в по-скъп, по хубав салон, има ли шанс
къдринът им да е по-щадящ?
 ...

според мен не  Peace принципът на действие е такъв, че уврежда много, много косъма (структурата и отвътре)

# 383
a.l.e.n.a , благодаря ти!
 Изобщо няма и да ходя да търся варианти, ще действам  с домашни
средства за къдрене...

# 384
  • в 1001-та нощ
 Peace  bouquet добро решение  Heart Eyes

# 385
Много интересна тема!    bouquet

Моята коса по принцип доста пада,но сега в тези жеги е кошмарно.Имам чувството,че скоро ще остана без нея.Ще пробвам да пия цинк и стимуланта на Икаров за коса и ще пиша веднага щом има резултат.

# 386
  • София
Аз си взех една кутийка ампули на Seri за бърз растеж, после ще споделя отзиви.

# 387
Привет!
 Напоследък се появи един "проблем". То, всъщност, винаги си го има, но сега от жегите ли се проявява в по - голяма степен - не знам. По принцип имам чуплива коса малко под раменете, доста гъста, но от известно време гледам започва да и липсва блясък и е доста по - суха, малките стърчащи косъмчета се увеличават(връзвам я постоянно с ластик, което предполагам, че още повече накъсва косата, но едвам я търпя иначе). Не ходя толкова често на фризьор, но наскоро го направих, и той каза, че косата ми по никакъв начин не е увредена, което си е нормално, "силата на младостта" още е с мен, не е сушена със сешоар повече от година, никаква "външна намеса", ама ето я пък тая негативна промяна.
 Четох доста добри отзиви за тривитаминола, придавал блясък, подобрявал растежа, но искам да попитам дали се появяват някакви странични ефекти? Например едно накъдряне надали би било понесено от моя страна, недай си боже нещо по - лошо. И като цяло добре ли е да се нанася върху все още здрава и гъстичка коса?
 Така, поне си излях болката Grinning
 Благодаря предварително!

# 388

Четох доста добри отзиви за тривитаминола, придавал блясък, подобрявал растежа, но искам да попитам дали се появяват някакви странични ефекти? Например едно накъдряне надали би било понесено от моя страна, недай си боже нещо по - лошо. И като цяло добре ли е да се нанася върху все още здрава и гъстичка коса?

Придава блясък, защото е слънчогледово олио, в което са разтворени витамините.
И се втрива в скалпа основно, а на теб ти трябва нещо да бориш сухотата на дължините, доколкото разбирам - ползвай по-хидратираща маска и си вземи някакви кристали или друг финиш за суха коса Peace
И пробвай да си прибираш косата с шнола, не с ластик Peace

# 389
  • в 1001-та нощ
само мога да добавя - и качествен шампоан, защото от кофти такъв - косата се разхвърчава и наелектризира  Peace

Общи условия

Активация на акаунт