по-бърз растеж на косата????

• 390 829
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Аз си взех една кутийка ампули на Seri за бърз растеж, после ще споделя отзиви.

Иля,с нетърпение ще очаквам отзивите ти за тези ампули. Peace 
Много ми се иска и аз да си взема някакви хубави ампули за растеж на косата,но изобщо си нямам идея какви. Blush

# 391
  • София

Много ми се иска и аз да си взема някакви хубави ампули за растеж на косата,но изобщо си нямам идея какви. Blush

Sassie, непременно ще споделя. Peace
Аз изчетох хиляди отзиви за най- различни ампули и като цяло от тези на Seri имаше най- много доволни.

# 392
# 393
# 394
Чух от  доста приятелки за шампоан на Milva хининов. Ползвам го, от седмица, не знам дали расте, но има обем косата ми !
ползвам и ВИЖДАМ ефект от ампула с Арганово масло

# 395
А тези ампули на Сери какги нанасяте, че аз все оставам свпечатление че се нанасятпо дължините, пък уж са за растеж  Thinking

# 396
  • София
А тези ампули на Сери какги нанасяте, че аз все оставам свпечатление че се нанасятпо дължините, пък уж са за растеж  Thinking

Смесваш половината ампула с шампоан, измиваш, след това размесваш останалата част от ампулата с равно количество вода и разнасяш навсякъде. Стоиш 3 мин. и измиваш.

# 397
Мисълта ми беше само по дължините ли, препдолагам че и корените?

# 398
  • София
Мисълта ми беше само по дължините ли, препдолагам че и корените?

С шампоана+ ампулата измиваш добре и корените, а останалото количество е за дължините, но аз пак бих втрила в корените.

# 399

Sassie, непременно ще споделя. Peace
Аз изчетох хиляди отзиви за най- различни ампули и като цяло от тези на Seri имаше най- много доволни.

Дано наистина да имат ефект. Ще стискам палци.  Wink
И аз ще взема да ги пробвам.

# 400
Много благодаря, вероятно те ще саследващото коетоще пробвам:)

# 401
тривитаминолната маска нмного помага за бърз растеж , но трябва голямо постояннство  Rolling Eyes

# 402
Всеки ден в продалжение на 2 месеца пиех Биотин, ето този: http://www.iherb.com/Now-Foods-Biotin-5-000-mcg-120-Vcaps/3319 , който е с възможно най-високата дозировка. Ноктите ми, които обикновенно са доста чупливи и цепещи се, станаха.... уникални и супер здрави. Но косата ми въобще не забърза разтежа си.
Пробвала сам Тривитаминол, Хининова вода, всякакви други евтини и скъпи ампули, билки и др. боклуци, но тя си расте точно с 1 см на месец и нито мм повече.

Последния път си взех шампоана на Ревита - http://www.dslaboratories.bg/revita-bg.html за 42 лв. който го държах даже по 10 мин на главата си и пак ефект нямаше.
Да, косата по дължините става хубава, но нали целта е разтежа?

За дължините ползвам маски на Керастасе, уникални са, най-добрите на пазара. Доволна съм и от маската на John Frieda за блондинки. Много наподобява ефекта от Керастасе.
Според мен НИЩО не може да ти ускори разтежа на косата, освен нещо от рода на мезотерапията.

# 403
  • в 1001-та нощ
а добавки за коса пила ли си, биотинът само ускорява растежа, но ако няма материал за косъм - какво да расте  Peace

# 404
не прочетох назад и не знам за Тричъп ойла говорихте ли? Продавачката ми каза, че много расте косата от него, а и я заздравява. Взела съм си ойла и шампоана към него, мазала съм се два пъти, но за сега не виждам особен резултат. Аз имам страхотен косопад от известно време, а и дължина няма да ми е излишна Wink

Общи условия

Активация на акаунт