по-бърз растеж на косата????

• 390 813
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Darina777 давай Mr. Green
Така се надъхах с тези настойки,че утре мятам лука,а при първа възможност и корените от коприва Crazy(това съвсем сериозно).

# 421
  • София
И аз си правя с лук, само че моето си е маска: 200 г кромид лук, 150 мл зехтин, 2 жълтъка. Лукът се настъргва и се изстисква през две марли. Към този сок, при постоянно бъркане се добавя зехтинът и единият разбит жълтък. Със сместа се намазва косата, като се втрива в корените. Слага се найлон и хавлиена кърпа. След 1-2 часа косата се измива с топла вода (не гореща, защото има жълтък), намазва се с втория жълтък и отново се измива само с вода. Хубаво е да се прави през няколко дни поне 1 месец.

# 422
а с тези витамини за коса , не се ли усилва и окосмяването по тялото newsm78

# 423
  • в 1001-та нощ
от тези, които аз съм ползвала - не  Peace

# 424
Днес отивам да си купя тези ампули
http://profesionalist.com/profesionalni-ampuli-stimulirashti-rasteja-43-197.html

Миналата седимаца си взех шампоана и 1 ампула за проба, защото ме беше страх да не ми омазняма и без това мазната косичка.
Шампоанът измива много хубаво, а ампулата е като лосион без отмиване. Слага се на скалпа и се масажира леко, без да се изплаква. Скалпът ми направо прегря от тази ампула.
Ще взема денс още ампули и се надявам да има ефект, като ще ги комбинарам и с витаминаи

Има ли някои, който да ги е ползвал по продължително, за да даде отзиви

# 425
Открих я тинктура от коприва
 Две препълнени шепи корени от коприва , стебла и листа се нарязват ситно.
Билката се слага в 1 литър 40 градусова ракия , ако може житна ако не каквато има и се държи 14 дни на слънце или близо до печка

Сега за половин доза половин литър съответно по малко коприва, аз лично си правех в бирена стъклена бутилка и я дължах на прозореца на слънце

А аз да ви кажа има от тея отвратителните коси , русоляви тънки и редки ....не държи фиба нито прическа нито лак , като я топираш се ръзхвърчава , като я вържеш на кок пада , след половин час, а ако я оставиш пусната се разделя на 5 кичера дето ти развалят само фасона на блузата  Shocked Shocked ужассссссссссссссс.....
От това с копривата хем започна да расте без да цЪФТИ , ЗАЩОТО ЦЪФТИ УЖАСНО И ПОСТОЯННО ,  ако не я пострижа на 1,5 месеца става като кошер на главата ми , хем започна да избива нова коса и се сгъсти  Shocked Shocked Shocked
Снощи като писах се замислих дали да не опитам пак дребният като заспи , защото сега от бременността се посгъсти , но скоро ще стане същият пършуляк

# 426
Аз се замислям, дали алкохолът в дългосрочен план н е  вреди на косата. Да пресуши и раздразни скалпа примерно.  newsm78
Питам, защото от тониците с алкохл лицето ми се прецаква много и за затова се замислих. А пък ми се иска да пробвам тая отвара с копривата

# 427
  • в 1001-та нощ
когато за скалп се ползва алкохол - то е, защото активното в-во се усвоява по-пълноценно - дразни кожата, провокира кръвообращението и така ... друг въпрос е какво точно ще подейства в извлека

рецептата с корени от коприва - съм срещала в сборника на Мария Требен, но тогава такива са били възможностите, сега в 21 век ... аз лично за себе си бих ползвала - козметика целенасочено разработвана в лаборатории, тествана и т.н.

спирт така не бих сложила - още повече да завия с найлон и кърпа и да стоя 2 часа, но това е личен избор на всеки и аз уважавам избора на другите, все пак - не е на моята глава  Peace

# 428
Така е и това го има , 21 век сме
Все пак баба ми е отслабвала като е пиела оцет на гладно разреден с вода , за да и намаля апетита и жената почина на 87 години без гастрит и ли язва  Shocked

Аз обаче имам жестоки съмнения в това което днес се продава като химия затворена в шишенце , обещава нещо и накрая нищо . За мен нещо има ефект ако поне 4 човека кажат , да взех го става, опитайте и вие струва си !

Относно ампулите , някой беше писал да споделя мнение , взимала съм на Сери с кутиите , имат ефект на най обикновен балсам , косата става мека мирише хубаво ! Не расте по бързо и не се сгъстява.
Като цяло имам лошо впечатление от това което се продава в България , няма нищо общо с козметиката в Европа . Взех си Хет енд шолдърс от Прага ,е дори не мирише по същият начин като този тук , и да повдига косата в корените прави я по плътна , почти това което виждате на рекламата.

Наскоро се рових из нета за теми свързани с растежа и попаднах на тема на тинейджъри които хвалят Тео с яйце - шампоан , ама масово го хвалят , реших да го купя от любопитство ако не ще мия тоалетната с него , за сега не искам да казвам голяма дума но съм много доволна

# 429
Днес отивам да си купя тези ампули
http://profesionalist.com/profesionalni-ampuli-stimulirashti-rasteja-43-197.html

Миналата седимаца си взех шампоана и 1 ампула за проба, защото ме беше страх да не ми омазняма и без това мазната косичка.
Шампоанът измива много хубаво, а ампулата е като лосион без отмиване. Слага се на скалпа и се масажира леко, без да се изплаква. Скалпът ми направо прегря от тази ампула.
Ще взема денс още ампули и се надявам да има ефект, като ще ги комбинарам и с витаминаи

Има ли някои, който да ги е ползвал по продължително, за да даде отзиви

Откъде ги купуваш и за колко парички?   bouquet

# 430
  • в 1001-та нощ
Darina777, във всички случаи е хубаво да ползваш нещо, в което вярваш и в това се състои не малка част от успеха  Peace

Продуктите за растеж - следва да се прилагат на скалпа, затова не би следвало косъмът надолу са става мек, твърд или друго, те са за кожата и през нея в-вата да стигат през кръвта до целта.

Тъй като възприемането на въздействието е строго индивидуално - би било случайност - да попаднеш на 4 човека и те да са усетили всичко еднакво, ако говориш с двеста - една част ще са доволни, други не и така с всяко нещо, защото сме различни, както са различни и причините за косопад или "забавен растеж".

Това е моето виждане в този момент, не виждам нищо лошо, когато се запита какво мислим - да имаме различни виждания, различни сме, нормално е  Peace

# 431
  • до най-прекрасния мъж
Алена, всеки има право на мнение и решение за собственото си тяло. Но аз лично предпочитам домашната ракия и лукът от градината на мама пред готовите ампули, в които има кой знае какви активни вещества.
Наистина е въпрос на избор. Ползвала съм и химия, и домашни маски - домашните определено ми действат по-добре.
Ракията, особено когато е с установен произход не е опасна за скалпа. И най-вече наистина действа и не струва почти нищо.

# 432
Алена, всеки има право на мнение и решение за собственото си тяло.
И Алена казва точно това, струва ми се?! newsm78

Както и всеки има право да се възмути, че някой твърди, че ракията не е опасна за скалпа - но не го показва, защото ще го изядат с парцалите привържениците на бабини методи за всяко нещо! 

Ракията си е ракия = алкохол, алкохолът е полезен в точно дозирани концентрации, каквито са в ампулите - резултат от проучвания, изследвания и прочее. Едно е да си сложиш такава ампула, друго е да се наплескаш с домашна ракия с неизвестен градус, трето е да правиш сравнение с нискокачествени продукти като Сери, Хед енд шолдърс и т.н.

И  не става въпрос за вечния спор скъпо-евтино, а за това какво работи при различния човек! При мен работят и Себорал  и Стимулисте например и си ги ползвам с удоволствие.
Но когато имам по-голям проблем - залагам на по-сериозни терапии, които са се доказали. Ако и те не помогнат - отивам при специалист.
И така. Аз не съм баба ми, времето не е бабиното.

# 433
Въпроса е не кое е бабино и кое  е модерно .....а КОЕ ДЕЙСТВА И ПОМАГА !

Въпроса не е и в маркова или немаркова козметика , а кое на кого е помогнало нали така

Факт в Бг всичко е гараЖНи боклуци дори Виши е менте , може би Авен за сега ми допада и , за да не ги ползвам а да си купя Тео , значи ми е писнало ОТ пРАЗНИ НАДЕЖДИ В оПАКОВКИ......

Съгласна съм , че о всички пишещи тук едва ли има две с еднакъв тип коси , еднакво хранене . което е 50 процента ОТ здравата коса ......

Аз описах моят тип коса и пиша какво ми помага , тези които четат се ориентират ...
Има момичета с разкошни коси , които ги мият с каквото им падне има такива с разкошни коси със скъпа козметика ...но има и  такива с пет косъма и мислещи че като се полеят с щампоан за 100 лева чудото ще стане... за това предлагам ако някой каза какво е било от полза да сподели и типа коса и това което сметне че ще у нужно като информация на другите

Някой , някъде беше писал и го подкрепям на 1 000 000 процента , че хубавата коса е въпрос на ген ..... и смятам че колкото процедурите за отслабване ще направят от някое кюфте кебапче , толкова и терапиите за коса и други неща измислени за пари ще направят от някоя разплетена дамаджана  -  Рапунцел  Laughing Laughing

# 434
Airborne единствено алопеция би ме накарала да търся специалист , на какъв специалист ходиш като не ти расте косата , че не се сещам за друг освен за фризьор  Wink

Общи условия

Активация на акаунт