по-бърз растеж на косата????

• 390 823
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Цитат
Някой , някъде беше писал и го подкрепям на 1 000 000 процента , че хубавата коса е въпрос на ген ..... и смятам че колкото процедурите за отслабване ще направят от някое кюфте кебапче , толкова и терапиите за коса и други неща измислени за пари ще направят от някоя разплетена дамаджана  -  Рапунцел  Laughing Laughing

Ето тук много грешиш.  Hug

# 436
Airborne единствено алопеция би ме накарала да търся специалист , на какъв специалист ходиш като не ти расте косата , че не се сещам за друг освен за фризьор  Wink
Изследваш си хормоните. Wink

# 437
Опишете клиничната пътека за извършване на процедурата , заинтригувах се

# 438
  • в 1001-та нощ
Airborne единствено алопеция би ме накарала да търся специалист , на какъв специалист ходиш като не ти расте косата , че не се сещам за друг освен за фризьор  Wink

трихолог е дерматолог, който е специализирал по отношение на коса

Проблемът не рядко е свързан с друго заболяване (проблеми с щитовидната жлеза, хормони, дефицит на желязо ....) и тогава "лекуването" на косопада не само, че е неуспешно, но дори 'вреди", защото тушира симптома, който е важен за специалиста, за да прецени обективната ситуация.

# 439
На мен не ми е важно да ми расте по-бързо косата. Важно ми е това, което расте да е качествено. И все пак, ако държах на бърз растеж - щях да пия Биотин например. Нямаше да се мажа ни с ракия, ни с Chivas 38, със сигурност.

За другите неща, които си написала не ми се коментира. Разсъждаваме от различни плоскости.

# 440
Пила съм Ревалид ,Мерц таблетки и Приорин , Биотин не съм взимала като добавка днес ще се поитересувам в аптеката 

# 441
# 442
300 µg  е малко количество за целта.

# 443
  • София
А знаеш ли колко трябва да е? Може да се взимат по 2 таблетки на ден.

# 444
 Поне 1000 µg.  А нещо такова е най-добре.
Има и от 10 000 µg.
Биотинът е водоразтворим витамин и няма опасност от предозиране.

# 445
  • София
Това, което ми показваш са мкг, а не мг! Има малка разлика.

# 446
Ами на твоя продукт са си 300 микрограма.

# 447
µg е микрограм

# 448
  • София
Права си, само че някои неграмотници на български са написали мг и това ме подведе! И не разбирам как може да има такава разлика в грамажа, след като на този от 300 мкг пише, че може да се приема по 2 таблетки дневно!

# 449
Много е малко това, поне 2000 трябва.  Wink Наистина е объркано в линка, но не се изненадвам.

Общи условия

Активация на акаунт