по-бърз растеж на косата????

• 390 809
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
  • в 1001-та нощ
Момичета   bouquet имайте предвид, че приемането на високи дози биотин - изисква приемане и на достатъчно витамини от Б група Peace

затова съм си взела тези  Peace http://www.iherb.com/Country-Life-Gluten-Free-Coenzyme-B-Complex … -Veggie-Caps/1760

# 451
Здравей, аз също имах същия проблем , а също такаимах проблем с растежа на ноктите, бяха мн чупливи, и моята козметичка ми препоръча да опитам с един  хидролизиран колаген с френски произход, който е в комбинация с екстракт от нар, не и повярвах обаче го пия вече 3ти месец   и резутлатите са на лице, в аптеката ми казаха , че от скоро го има в наличност казва се БютиКол  ( Beautycol. На мен ми помага,мила.дано съм ти била от  помощ. Успех!!!

# 452
Взех си Биотина по високо дозираният , ако правилно се изразявам и В комплекс отделно смятам , че и така ще се получат нещата .......

До два - три месеца ще стане ясно

# 453
  • в 1001-та нощ
Успех  Peace

# 454
Здравейте момичета! Да ви споделя и аз за моята коса.

Преди години имах дълга, гъста и здрава коса... и след това дойдоха на мода гладко изправените коси и вафличките в корените. От изправянето всеки ден със некачествена преса (че даже и тупиране имаше), косата ми се накъса в корените и изтъня в краищата. Отидох на фризьор, за да ми отреже косата (по може желание). Всъщност ми направи етажи и косата ми изглеждаше що-годе добре. Но това с пресите за коса не спря. Дори започнах да ползвам и сешоар за изправяне на косата. Голяма мания беше тази права коса (и още е)

Миналата година по това време имах адски дълга дълга коса. И много красива. Ествествено, косата ми не е толкова гъста откакто използвам преси, но изглеждаше добре. До това лято.
Това лято почти нямаше случай, в който да съм се изкъпала и да не се изправя. И така всеки път горене на косата, косата ми изтъня адски много, започна да се заплита и най-лошото - почна да капе на кичури. Не съм оплешивяла  Laughing но наистина си личи, че ми е опадала косата. Че то като я хвана с една ръка, все едно държа два кичура. Беше ме страх да се къпя, защото след това косата капеше буквално. И целия апартамент беше в коса.

Отново отидох при фризьорката ми, за да я отреже. Сега съм със средно дълга тънка коса, на която правя маска с тривитаминол, кисело мляко, зехтин, ракия и мед. Отделно си мажа косата с варена коприва (само сока). Знам, че е много полезно (и наистина след това косата е адски мека и лъщяща). Много надежди имам във този тривитаминол, силно се надявам косата ми да се сгъсти поне малко и да порасне разбира се Simple Smile тъй като винаги съм била със дълга коса.

Чета тук за хининовата вода, казвате, че ви е пораснала косата, но вярно ли е това, че изтънява? Това най-много ме притеснява. Иначе смятам и аз да си взема стимуланта на Икаров.  Peace

# 455
И аз залагам големи надежди на Тривитаминол + Екзематин Ц  Peace

# 456
Имам едно питане Simple Smile Тези дни ми свършват капсулите цинк от марката на ДМ и се чудя дали трябва да си направя почивка преди да си купя нови? newsm78 Капсулите са 60, тоест съм ги пила 2 месеца без спирка Wink

# 457
  • в 1001-та нощ
по-добре си вземи други - като тип - пак за коса, но да не е същия вид и марка

ако много държиш пак на цинк - то поне друга марка  Peace

# 458
Ок, благодаря ти за отговора Simple Smile Мен по-скоро ме притеснява да не стане прекалено натрупване на цинк, отколкото това да сменя марката. Peace

# 459
  • в 1001-та нощ
най-добре се усвоява цинк пиколинат, но и той е с много ниска усвояемост, мисля, че ако не предозираш - едва ли има големи рискове Flutter  Blush

виж под каква форма е този, който пиеш  Peace и в какви количества?

# 460
Здравейте! Не можах да прочета всичко написано, но бих ви препоръчала маската, която при мен даде резултат:

Най-вълшебният съвет за бърз растеж
Тайната на грижата за косата се крие в рициновото масло. То прави чудеса за растежа на косата. Ефектът се постига като масажирате скалпа с натурално рициново масло всяка седмица по веднъж. Оставете да постои и да подхрани косата. След около месец ще забележите истинско подобрение.
Аз спях с маслото, втрито в корените, но мисля , че два часа са достатъчни.
Успех!

# 461
Тилде , мазала съм си миглите с него , вярно е растат !!!!!!!!!!!!!!

# 462
Та да си споделя и аз.След едномесечно ровене из всички теми за разтеж,сгъстяване,заздравяване,укрепване на цъфтяща коса,(общо взето всичко за косата).Имах нещастието да отида на добър фризиор.
Аспирин(счукан)в шампуана-подсилва разтежа.
Тривитаминол(маската на Деси)-би трябвало да прави всичко на куп.Аз я правя долу горе от месец и съм много доволна,косата ми не е била никога толкова мека и еластична,има страхотен блясък,за разтеж все още нищто не мога да кажа.Направила съм си снимка за сравнвние та другия месец ще мога да проверя.
Бадемово масло-най-най-най добрият стимулант за коса.
Маска от мед и канела-засилва разтежа.
Този шанпоан е направо невероятен     http://4.bp.blogspot.com/-Z4x1guKWrN0/TmIratYLdmI/AAAAAAAADN8/_2 … /Glissshampoo.jpg Аз използвам и серума от същият тип.
Та общо взето си слагам от всичко това-ефект ИМА,поне за мен,на които му се занимава и има време да пробва.

# 463
Днес отивам да си купя тези ампули
http://profesionalist.com/profesionalni-ampuli-stimulirashti-rasteja-43-197.html

Миналата седимаца си взех шампоана и 1 ампула за проба, защото ме беше страх да не ми омазняма и без това мазната косичка.
Шампоанът измива много хубаво, а ампулата е като лосион без отмиване. Слага се на скалпа и се масажира леко, без да се изплаква. Скалпът ми направо прегря от тази ампула.
Ще взема денс още ампули и се надявам да има ефект, като ще ги комбинарам и с витаминаи

Има ли някои, който да ги е ползвал по продължително, за да даде отзиви
Цитирам за да попитам дамата, която е писала поста дали си купи ампулите и имат ли ефект?   bouquet

# 464
Тилде , мазала съм си миглите с него , вярно е растат !!!!!!!!!!!!!!

И аз, даже и сега си ги мажа и има голям ефект! Сдобих се и с нов Шампоан, но незнам дали е ефектен, ползвала съм го веднъж засега. Ето този:
http://img-1.fruugo.com/product/2/69/1293692_max.jpg ПиШе, че е за растеж.

Общи условия

Активация на акаунт