по-бърз растеж на косата????

• 390 800
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
tilde,дай състава на този шампоан

# 466
Aqua (Water), SodiumiLaureth Suflate, CocamidopropyliBetaine, Sodium Chloride,iCocamide DEA,eleven.se Phenoxyethanol,lCreatine, Hydrolyzed lVegetable Protein PG-PropyllSilanetriol, Hydrolyzed lWheateleven.se Protein, Polyquaternium-10,lLupinus Albus (WhiteiLupin) Protein, Amodimethicone,lGlycerin, Parfum (Fragrance),lMethylparaben, Saccharum Officinaluml(Sugar Cane) Extract,iSodium Laneth-40 Maleate/StyreneiSulfonate Copolymer,eleven.se C11-15lPareth-7, Betaine, HexyleneiGlycol, Citrus MedicalLimomum (Lemon) FruitiExtract,eleven.se Hexyl Cinnamal,lPropylparaben, C11-15 Pareth-5,i2-Bromo-2-Nitropropane-1.3-diol, Hydrolyzed WheatlStarch, Pyrus Malusi(Apple) Fruit Extract,lPotassium Sorbate, CamellialSinensis (Green Tea)lLeaf Extract,eleven.se TetrasodiumiEDTA, Butylphenyl Mehtylpropional,lHexapeptide-11, Sodium Hydroxide,iButylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben,lEDTA,eleven.se Iodoproponyl Butylcarbamate,lCitric Acid.

# 467
Ами за сега не виждам някакъв уау ефект. Може би трябва повече време. Ще продължа да се мажа и ако забеляжа промяна ще пиша. Иначе след нанасяна на ампулата върху скалпа започва да ми пари. Усещането е като от затоплящите антицелулитни гелове.

# 468
Това е добър знак, значи засилват кръвообръщението, но  за ефект си трябва време, поне 2-3 месеца.  Peace
И аз ще си ги купя.   bouquet

# 469
Сподили после дали си доволна.
Аз досега съм намазала 4- 5ампули, като ги слагам през миене, защото в указанията е дадено 2-3 пъти седмично, а аз си мия косата през ден.
Сега се чудя дали да почна да ги слагам на всяко миене newsm78

# 470
  • в 1001-та нощ
слагай ги както е указано  Peace

# 471
a.l.e.n.a   bouquet
Знаеш, че винаги следвам твоите съвети  Wink

# 472
  • в 1001-та нощ
 Embarassed Embarassed Embarassed

# 473
  • Пловдив
Здравейте.
ПРепоръчайте ми шампоан за растеж,от който наистина има ефект.Косата ми е до средата на гърба,но искам още да порасне.

# 474
Здравейте! Днес за първи път ползвах тривитаминол и ми падна доста коса. Нормално ли е за първи път  да капе повече или не и може ли да се получи обратният ефект? Моля ви отговорете ми, за да знам дали да продължавам!

# 475
  • в 1001-та нощ
преди време имаше анкета и се оказа, че при повечето се получава  Peace

# 476
Здравейте.
ПРепоръчайте ми шампоан за растеж,от който наистина има ефект.Косата ми е до средата на гърба,но искам още да порасне.

Шампоана е най-малкия фактор в стимулирането на разтежа, ако всичко друго е направено без ефект, то и от шампоан няма да има кой знае какъв.

# 477
Осъждали ли се и/или някой има ли мнение относно Капсули с протеини за растеж на косата Philip Kingsley Доколкото разбрах в тях има така необходимите протеини и няма витамини ,т.е. трябва да се комбинират предполагам с някакви витамини ?

# 478
  • в 1001-та нощ
дай да им видим състава?

# 479

Общи условия

Активация на акаунт