по-бърз растеж на косата????

• 390 739
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, привет!

Страхотна тема - прочетох я с нетърпение и по необходимост. Wink
Имах коса горе долу до раменете. Завчера реших да се накъдря - знам, че по принцип е вредно, но косата ми е силна, а и аз исках само леки чупки, така че предположих, че ще мина само с леко изтощаване.
Огромна грешка - впоследствие се оказа, че фризьорката е направила всичко по възможно най-грешния и невеж начин и от косата ми не остана нищо - почти до корените беше превърната на слама.
Не преувеличавам. Simple Smile

В момента съм с нещо като къдрав пънкарски гребен - отстрани съм подстригана на около 6-7 милиметра и отгоре по-дълго. Малко ми е късничко на 26 да ставам пънкарка Grinning, но ми стои добре, въпреки че определено ме е яд.
Нейсе, реших ужасяващият случай да е повод да се науча да се грижа за косата си. Досега съм ползвала само шампоани, балсами и чат пат купешки евтини маски, но сега съм се амбицирала да отгледам грива. Grinning
Ще видим какво ще стане. Не очаквам чудеса, но се надявам след година да имам доста хубава, силна и здрава коса, била тя и къса.

Нейсе, повечето сигурно си го знаете, но аз пак да приплача - много, много внимавайте при кого ходите, особено за такива потенциално катастрофални процедури като къдрене и изрусяване. Аз съм окей с пънкарската коса, обаче не знам как щеше да се измъкне някой, на който не му отива късо или не може да си позволи да ходи с подобна прическа.
Успех на всички и хубава вечер!

# 556
  • София
Страхотна е комбинацията от стимулиращия шампоан с червена глина на Simply Zen и сините ампули за интензивен растеж Seri Bioproten, невероятен ефект. Heart Eyes
За 20 дена косата ми беше пораснала с почти 1,5 см. което по принцип и за месец не го постига.  Wink
От къде може да се купи, за първи път чувам за този шампоан newsm78 А би ли споделила как точно използваш ампулите на Сери?

Simply Zen и Milkshake са  продукти към италианската проф. марка z.one concept, разработили са лечебни продукти в случая Simply Zen и продукти с млечни протеини- Milkshake.
Могат да се открият, където се продават и Milkshake, аз знам за този салон- http://funky-style.com/index.php.

Ампулите на Сери Биопротен ги използвам по инструкциите, половината заедно със шампоана, който нанасям, втривам хубаво във скалпа и измивам, другата половина на ампулата на посушена коса нанасям навсякъде, стоя 3- 5 мин.

http://www.ivis.bg/seri-bioproten-%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D1%83%D0%BB … %D0%B0-p8020.html

# 557
Иля, благодаря! Абе и аз така ги нанасям тези ампули,но освен мекота (която вече ми е досадна и нанасям само в корените) друг ефект не виждам  Tired

# 558
  • София
Freya, не знам при мен, как толкова добре подействаха, аз изобщо не очаквах.
Мерих с линийка дори корените  Simple Smile, за да се убедя.

# 559
Сега почвам стимуланта на Икаров, след като си свърша тривитаминола. По корените си ще следя дали има някакъв ефект.

# 560
  • sofia
Косата ми е доста къдрава, расте, но почти не се забелязва, освен до като е мокра  Simple Smile
Ампулите на СЕРИ съм ги ползвала, да помагат, но най голям ефект аз виждам от себорал форте. Втривам в корените през 2 дни, след миене на косата, не изплаквам след това.

# 561
Косата ми е доста къдрава, расте, но почти не се забелязва, освен до като е мокра  Simple Smile
Ампулите на СЕРИ съм ги ползвала, да помагат, но най голям ефект аз виждам от себорал форте. Втривам в корените през 2 дни, след миене на косата, не изплаквам след това.

Какъв аромат имат Себорала?Да не стават лепкави корените?

# 562
  • sofia
Себорал е спиртен разтвор на билката чемерика, няма нищо мазно в него и няма как да станат мазни корените.

# 563
Себорал е спиртен разтвор на билката чемерика, няма нищо мазно в него и няма как да станат мазни корените.
Колко време ги ползва?

# 564
  • в 1001-та нощ
спиртните р-ри пресушават кожата и могат да предизвикат омазняване  Peace

# 565
Днес си купих още от ампулите на Сери, този път съм решила и аз да меря с линийка точните см, защото май май не мога да преценявам обективно, ще споделя след месец. А иначе да попитам, Иля или който ги е ползвал, понеже аз ги нанасям вече само в корените, проблем ли е ако слагам маската си за коса след тях? Или трябва задължително да е преди ампулите?

# 566
Здравейте! Искам да ви поздравя за страхотната тема и да споделя и аз малко опит!
Преди години ползвах продуктите за коса на Avon. Най-голямата грешка! Появи ми се пърхот, с който не можех да се преборя с години, но фризьорката ми ми препоръча серията на Дюкре против пърхот и след 2-3 измиване всичко започна да се нормализира. Преди това съм ползвала Низорал, Виши, Селсън - без резултат!
Иначе никога не съм се оплаквала от косата си - расте бързо, има страхотен блясък, а от 8 клас почти всекидневно използвам преса (в момента съм 12) - никога не е била суха или изтощена. Използвам професионални продукти на Лореал и Биолаж, а от няколко месеца - маска на Клоран, която прави косата уникално мека.
Преди няколко дни обаче реших, че трябва да се подстрижа сама и без да гледам просто отрязах и когато погледнах ми стана лошо - поне 5-6 см, че да не бяха и повече. Затова започнах маската с тривитаминола, а днес си купих и червената маска на миозотис. Мога да кажа, че след първото измиване с тривитаминола наистина забелязах блясък и мекота. И тъй като балът ми наближава, а аз се орезилих доста, искам да попитам дали мога да ползвам и двете неща едновременно - тривитаминола(преди къпане) и миозотис(по време)? Да не се получи някакъв обратен ефект или пък пренасищане? Благодаря предварително и се извинявам, ако постът ми е офтопик. Simple Smile

# 567
Днес си купих още от ампулите на Сери, този път съм решила и аз да меря с линийка точните см, защото май май не мога да преценявам обективно, ще споделя след месец. А иначе да попитам, Иля или който ги е ползвал, понеже аз ги нанасям вече само в корените, проблем ли е ако слагам маската си за коса след тях? Или трябва задължително да е преди ампулите?
______Freya_______ какво става,доволна ли си от ампулите?

# 568
Ами честно казано не знам  Rolling Eyes Всички около мен се удивляват,че много бързо ми е пораснала косата, явно има разлика (макар аз все да си мисля,че няма) щях да меря със сантиметър,но така и не го направих  Grinning

# 569
Ами честно казано не знам  Rolling Eyes Всички около мен се удивляват,че много бързо ми е пораснала косата, явно има разлика (макар аз все да си мисля,че няма) щях да меря със сантиметър,но така и не го направих  Grinning
Това е синята течност на Сери...Аз я ползвах един път.Не усетих никаква разлика.Тя самата ампула много течна,свикнала съм да са по-гъсти,може за това да ми се стори,че няма ефект.

Общи условия

Активация на акаунт