по-бърз растеж на косата????

• 390 735
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Днес си купих още от ампулите на Сери, този път съм решила и аз да меря с линийка точните см, защото май май не мога да преценявам обективно, ще споделя след месец. А иначе да попитам, Иля или който ги е ползвал, понеже аз ги нанасям вече само в корените, проблем ли е ако слагам маската си за коса след тях? Или трябва задължително да е преди ампулите?
______Freya_______ какво става,доволна ли си от ампулите?
Ами честно казано не знам  Rolling Eyes Всички около мен се удивляват,че много бързо ми е пораснала косата, явно има разлика (макар аз все да си мисля,че няма) щях да меря със сантиметър,но така и не го направих  Grinning
Това е синята течност на Сери...Аз я ползвах един път.Не усетих никаква разлика.Тя самата ампула много течна,свикнала съм да са по-гъсти,може за това да ми се стори,че няма ефект.

И моите първи опити бяха течност,като вода,но после им хванах цаката. Нали половината ампула смесваш със същото количество вода (топла вода и наистина същото количество вода,ако е повече става водичка) и бъркаш,след секунди течността се превръща в лосион,като балсам става.

# 571
Записвам се, че моята коса последните години спря да расте с нужните темпове  Tired

# 572
Днес си купих още от ампулите на Сери, този път съм решила и аз да меря с линийка точните см, защото май май не мога да преценявам обективно, ще споделя след месец. А иначе да попитам, Иля или който ги е ползвал, понеже аз ги нанасям вече само в корените, проблем ли е ако слагам маската си за коса след тях? Или трябва задължително да е преди ампулите?
______Freya_______ какво става,доволна ли си от ампулите?
Ами честно казано не знам  Rolling Eyes Всички около мен се удивляват,че много бързо ми е пораснала косата, явно има разлика (макар аз все да си мисля,че няма) щях да меря със сантиметър,но така и не го направих  Grinning
Това е синята течност на Сери...Аз я ползвах един път.Не усетих никаква разлика.Тя самата ампула много течна,свикнала съм да са по-гъсти,може за това да ми се стори,че няма ефект.

И моите първи опити бяха течност,като вода,но после им хванах цаката. Нали половината ампула смесваш със същото количество вода (топла вода и наистина същото количество вода,ако е повече става водичка) и бъркаш,след секунди течността се превръща в лосион,като балсам става.
Ооо,хич не помня как смесвай,то сума ампули минаха през главата ми.Ти колко на колко често и колко време ги слага?

# 573
Mojete li da kajete neshto poveche za maskata ot kopriva i 40 gradusovata rakiq Heart Eyes? otkude moga da kypq angliiska sol? izvinqvam se za fonetikata

# 574
  • в 1001-та нощ
английска сол - от аптеката  Peace

# 575
английска сол - от аптеката  Peace
Благодаря Simple Smile утре отивам да я купя.Искам да ви се похваля,че от маската с Тривитаминола косата ми стана невероятна...вече 2-ра година я правя

# 576
Забравих да кажа,че ползвам стрити противозачатъчни в шампоана (прочетох по-горе за тях и се сетих) smile3503

# 577
c3p3nqчe би ли споделила повече,виждам че одавна правиш маската с тривитаминола какви резултати постигна с растежа?И другото което искам да те питам,каква точно е целта на противозачатъчните в шампоана Thinking  bouquet

# 578
c3p3nqчe би ли споделила повече,виждам че одавна правиш маската с тривитаминола какви резултати постигна с растежа?И другото което искам да те питам,каква точно е целта на противозачатъчните в шампоана Thinking  bouquet
sweety Simple Smile Косата ми беше страшно много рядка,нямаше никакъв живец в нея Cry Какво ли не пробвах-урина,какви ли не води....но нищо.Когато разбрах за тривитаминола не се замислих,направо започнах да си слагам маската (оцет,ракия,тривитаминол,гас,мас) ефекта при мен не дойде още от първите 2-3 седмици,защото ми беше мн зле косата  Sad след първия месец започна да си личи,че имам коса(а не мъх) косъма започна да става дебел,жилав,лъскав  Hug околните започнаха да забелязват и разбрах,че си е заслужавало чакането и усилията

# 579
за противозачатъчните знам,че са богати на естроген и подсилват растежа на косата в пъти повече

# 580
Благодаря ти за подробният отговор Hug,а ти от колко време ги слагаш в шампоана според теб има ли ефект?

# 581
Има ефект  Peace Hug няма никакъв страничен ефект(само се стриват в косата,не се пият) малко хора знаят за това

# 582
Ако решиш да пробваш,моля сподели впечатления Peace  bouquet

# 583
Непременно ще споделя,какво количество слагаш в един шампоан?Мисля и аз да пробвам това с лука.

# 584
 Party Аз ще пробвам това с ракията и копривата ......слагам 2 блистера стрити на 400мл шампоан

Общи условия

Активация на акаунт