12-та финска тема за приятелството и любовта

• 18 125
  • 276
  •   1
Отговори
# 60
Hyvää Huamenta rakkaita ystäviää!!!
ja
Hyvää Ystävänpäivää!!![/size][/color]

Рали,да знаеш,че си права,че сме "само ученолюбиви чада тук" , но аз май не съм от най-ученолюбивите.

# 61
Мили момичета!
Честити празници/
на Приятелството, любовта и виното!

Да сте винаги много обичани, обичащи и заобиколени с верни приятели Hug.
Весело празнуване!
И много слънчев уикенд!

# 62
мама, браво за изпита!
Рали, как си мило? Към колко заспиваш вечер? Надявам се,че вече е мноооо по-добре и спиш непробудно Hug.
За ученето..и на мен малко ми се вижда трудно да науча език без курс, но хората са различни.
пчели, оздравя ли?
Марги..как е деня при вас? При нас вече се чувства разлика/ слънцето изгрява по-рано и залязва по-късно..Друго си е..ама ти нали си  при дядо Коледа..тъмно ли е много?
Дънди, коте, вивиа по една :hug

# 63

Hug

Ако ви кажа каква глупост направих днес Mr. Green
Сънувах, че съм в Америка при една приятелка (тя е там от мн. отдавна) и съм се записала в някакъв университет  Laughing
И се събудих и не можах да се отърва от тоя сън...
И с цялата си наглост  Crazy изпратих писма на два университета - този от съня ми и на този в Хелзинки дали мога да се прехвърля при тях за последната година  Joy Те сигурно ще ми кажат "ц, маце, изкарай проклетите 3 изпита и тогава ела...", обаче как си се вързах  Laughing

# 64

Hug

Ако ви кажа каква глупост направих днес Mr. Green
Сънувах, че съм в Америка при една приятелка (тя е там от мн. отдавна) и съм се записала в някакъв университет  Laughing
И се събудих и не можах да се отърва от тоя сън...
И с цялата си наглост  Crazy изпратих писма на два университета - този от съня ми и на този в Хелзинки дали мога да се прехвърля при тях за последната година  Joy Те сигурно ще ми кажат "ц, маце, изкарай проклетите 3 изпита и тогава ела...", обаче как си се вързах  Laughing

Сънят ти Ео е много хубав,де и аз такива да ги сънувам.. smile3521
И защо да е глупост?Правилно си действала,браво за което smile3501
Аз не мога да тълкувам сънища,но е възможно туй да е някакъв жокер,ти разтълкува ли го? newsm78 Thinking
Дано скоро получиш добри новини! NaughtyИ не забравяй да ни се похвалиш  след туй Peace

Мама 13,браво за изпита.. newsm10..
Дъндури,днес почиваш активно...ето ти чайче,мед и плод  Wink+
Маргинце,до къде стигнахте с Дюкан?Сигурно вече си като манекенка smile3503

# 65
Весели празници, момичета!

Пожелавам ви много щастие, както и да бъдете много обичани от мъжете ви, приятелите ви, от вашите близки и роднини!  1dating

Много добре правите, като поздравявате на фински. Преди да ви прочета обаче, вече бях изпратила смс на моя финландец, за съжаление с грешка: Ystäväpäivää. На всичкото отгоре изпускам N точно, когато учим родителен падеж.

Ео, как беше концерта на The Rasmus?

Весело изкарване на празниците на всички! Heart Eyes

P.S. Нали съм още нова тук, и нещо не успявам да разбера как вкарвате снимки в текста. Добре, че не се налага аз да сервирам кафето  Wine Glass ... но МАМА, по Ексел съм по-добра. Ако имаш въпроси - не се притеснявай да питаш  Hug

txtloves  newsm76  newsm51

# 66
Рали, пуснах ти на лични имейла си, ако можеш и на мен да изпратиш тия уроци, които предлагаш   bouquet

# 67
Как е празника, мили снежинчета?

На мен ми е малко тъжно, защото сега бяхме с едни наши приятели, които много обичам и постоянно сме заедно и си говорихме за това, че може да се наложи да се разделим (още не е сигурно, но е много вероятно) и всички се изпоразревахме и ....така

Но да не ви занимавам с моето настроение...

Валенце, при нас деня вече е доста голям, много осезаемо се усеща раликата! И понеже има много сняг - всичко е бяло и като пекне едно слънцееееее, супер е!

Пчели, диетата си продължава, а аз съм още дооооста далече от манекенските мерки, но бавно и сигурно ги преследвам.  WinkДа се надявам, че поне ще се приведа в приличен вид, че на моите почти 160 см. 74кг.  ми бяха свръх много!  Crazy

Вивиа, възхищавам ти се, че си успяла да научиш езика без курсове! Аз имам приятелка естонка, която от 10 години живее тука и говори много добре, но тъй като е учила езика "в движение" не знае добре граматика и ползва основно разговорния финландски.

Ео, много добре си постъпила! Човек ако не рискува, нищо няма да му се случи в живота.

# 68
Мили снежинкиииии ей ме на и мен  newsm44
и по-добре късно, от колкото изобщо искам да ви пожелая
ВИНАГИ ДА СПОДЕЛЯТЕ ЧАША ВИНО С ВЕРНИ ПРИЯТЕЛИ И В ДОМОВЕТЕ ВИ ДА ИМА ЛЮБОВ И ПРАЗНИК ВСЕКИ ДЕН  newsm51

Мама, много се радвам - ЧЕСТИТО ЗА ИЗПИТА   bigdance2
И аз така мисля, че само талантливки сме се събрали тук  Joy а и хубавиииииии newsm18
Пчеличко, благодаря за кафенцето, за чайчето много добре ми дойдоха.
Сега мисля да ви пожелая сладки сънчета и до утре  smile3503

# 69
Добро утро красиви, талантливи и обичани снежинчета   love001
Ей хайде на кафенцетооооо  newsm03

Подреждайте се сега, защото за всички има  Hug hug  love001

Желая ви хубав неделен ден  newsm51

# 70
Ехо, аз сега сядам да ви драсна някой и друг ред  Flutter
Вивия, истински се възхищавам на хора, които имат таланта да учат език или езици без помощта на учител или курс  Peace Но за съжаление аз не съм от тях  hahaha Признавам си, че ако нямах възможността да ходя всеки ден на училище в продължение на 1 година и половина, събрано всичко заедно щях да знам шведския на кукуво лято  hahaha
Пчеличкооооо, ама много ти благодаря мила за плодчето и чайчето - аз много ги гризкам и ужасно много ги обичам   love001 ей това е на - няма тайни от мъничка Пчеличка  Hug
Марги ама разбира се, че ще постигнеш резултат  Peace но да ти кажа най-важното от всичко е ти да се харесваш и да се чувстваш перфектно в кожата си   love001
Ео, страхотен сън си сънувала - май е време да ни дойдеш на гости по северните земи  Party
Мимота, как върви ученето? Каза ли на вашите за намеренията ти?  Thinking Hug
Валенце, какво прави нашия щурчо?
Пъпенцееее, къде изчезна? newsm78 Hug
Рали, Коте, Щастлива и яка някой пропускам двойни  hug  love001

Много хубав ден от мен   bouquet

# 71

ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА!

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 08:27 от Bee.

# 72
Добро утро мили снежинчета  newsm51
Пчеличкоооо благодаря ти милинка за кафенцето   love001

Момиченца хубав ден  hug

# 73
Здравейте момичета,

Как изкарахте празника? Надявам се всички са успели да си починат добре!

Пчели с капучино ли ни черпиш? Мммм, стилна както винаги  newsm10

Дънди, отново хиляди благодарности за сутрешното кафе  Hug

Марги на естонците им е широко около врата- учат език, който е близък до родния. И аз понаучих руски покрай една приятелка/рускиня, но не мога да пиша правилно понеже никога не съм го учила в училище.

Валенце, чувствам се отлично. Вече успявам да заспивам значително по-лесно и по-рано от преди, но по съвет на Дънди не пия кафе, или ако пия е около 15:00(не по-късно). Задължително пускам малко свеж въздух преди да си легна вечерта, не само сутрин, но не успях да се откажа напълно от шоколада и сладкото. Важното е,че съм се справила с проблема. А при теб как е? Оставят ли те вече да спиш или сега тепърва започва недоспиването?

Мимота изобщо да не ти пука за грешките, то без тях не може. Важното е,че се опитваш и съм 100 % сигурна,че момчето се радва на всеки твой опит да говориш(пишеш)  Peace

Ео ама,че много добре си направила. Късмет ти пожелавам и нали няма да забравиш да кажеш какво е станало Grinning

Мама , Щастлива, Коте, Пупи една голяяяяяяяма  Hug за всички!

# 74
Получих първия отговор от Helsinki University . Казаха, че може, да заповядам, но да съм докажела proficiency in Finnish, because of French-Finnish translation subjects .  Whistling Joy Веселяци  Laughing Начи не ставааааа  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт