12-та финска тема за приятелството и любовта

• 18 129
  • 276
  •   1
Отговори
# 75
Привет снежинки Hug
При нас е едно бяло, снежнооо..цял ден вали
Уж мъжо ми каза,че в Дания нямало сняг Laughing.
Ео, ама ти нали учиш фински..направо вземай документ и бягай  Wink
Рали, браво, супер е,че се справяш със съня.
Друго си- така можеш да се наспиваш и да се събудиш отпочинала..с нови сили Hug

аз ако мога да науча дребното да спи..има един куп сайтове и все препоръчват да се оставя да реве, пък нещо хич не мога да го търпя да скимти..изнервям се ужасно.
мама, как е адашката? как я научи да спи?
Дънди, как е при вас? има ли сняг? Щурото се опитва да прави крачки и се нерви,че пада ..И иска да стои някой да се кетри върху него..Цирк пълен Mr. Green.
Пъпи, къде изчезна?
Марги, Пчели, мимота  Hug
Весела вечер и мнооого успешна седмица Hug Hug

# 76
Здрасти хора!Не ми остава време да седна да пиша,направо съм скапана.... SadТъй,че накратичко:
Валенце,мило,не мога да се съглася с това ,да оставя бебето да се дере до тогава,докато се умори и заспи.И аз съм ги имала тези ядове с баткото,така чеее..не ме питай...само аз си знам,колко безсънни нощи съм имала,а пък за нерви ... Rolling Eyesхич не ми разправяй.... ooooh!
Утре по..подробно ще ти кажа аз как се справих(или поне си мисля,че се справих) с проблема... newsm78,ох ,забравих мило,бебчо на колко месеца стана?

# 77

Ео,ама как тъй бе,не може....ама аз май не съм разбрала хич за какво иде реч..Знаеш ли колко е лесно по Еразмус да учиш тук? newsm78..Толкова народ се извървя,ти да не може да дойдеш..... #Cussing out.....уф,направо не ми се приказва,че ще си изтърва нервите no
Абе важното е да се решите с милото ти на 100%... newsm78..Начини имааа Naughty

# 78
О, не, не Еразмус.
Еразмус хич не ме кефи мен, а и моята специалност има само за Франция - егати скуката.
Идеята беше направо да ме прехвърлят за последната година.
Общо-взето могат да ми признаят всички изпити, без преводите, а преводите ще искат да ги държа от френски на фински от фински на френски. Чак толкоз не съм надобряла още Whistling

# 79

Ралинце,забравих да ти кажа душко,миналата седмица минахме катсастуста успешно и много бързо,има няма мойта кола за 30 тина минути,а на мъжо даже по..бързо и то при различни хора.Ето мястото,най..евтино и услугите са на ниво..Разбира се ти можеш да прочетеш добри отзиви и за други места,но ние бяхме тук за първи път и съм много доволна..
Ето:http://www.helppokatsastus.com/hinnasto.html

# 80
 Rolling EyesЕеее,ами тогаз не може ли други варианти..някакъв стаж,знам ли,отдавна не съм в час... ??? Thinking

# 81
Ехоооо здравейте красавици и от мен   bouquet
Късничко се включвам, ама не ми се спи и реших да отменя Рали, за да може тя сладко, сладко да си нани, а аз да драсна два реда на всички вас.  Hug
Валенце няма сняг, сух студец, това е положението - навалява малко ама не се задържа  Peace
Ео, ама не може да няма бе мило някакъв начин  newsm78 Пчеличка е права  Hug
Пчеличко  Hug
Мама, Мимота, Пъпенце къде изчезнахте бе душки  Hug
Рали, Марги, Коте  Hug
Хайде аз изчезвам да си чета книжка, а на вас спокойна нощ  Hug

# 82
 HugДъндурчее,много ме кефи тоя твоя заек,как само си мърда веждата,хехе,и много ми е интересно..какво ли казва? Laughing Thinking

ЛЕКА НОЩ  НА ВСИЧКИ newsm46!

# 83
 ДОБРО УТРО!!!
+

# 84
Добро утро на всички раннобудни и по-късно ставащи!

Тези дни нямам много време да се отбивам, че дистанционния ми курс приключва на 6.3. и имам да правя много задания. Като ги поизчистя - пак съм на линия! До тогава да си знаета - много  Hug от мен

Ралинце, благодаря ти миличко!  Heart Eyes Не ми е останало време да ги прегледам като хората, но на "пръв прочит" - добре са.

Хубав и слънчев ден ви желая!

# 85
Добро утро сладурки   love001
Пчеличкоооо ммммм че хубаво кафенцееее  newsm51
Страхотно е, ей сега ще се възползвам от него  Hug А заека си мърмори под носа "Няма време, няма време"  hahaha
Марги, успех - то е ясно, че ще се справиш със задачите  hug

Момичета, много хубав ден от мен и много  hug  love001

# 86
  • Финландия
Мимичета, здравейте.

Тръшна ме един грип...или какво е. От години не бях боледувала, та съм забравила. А и всяка година ( през есента) си правя ваксинация. Досега работеше, ама сега....едвам ставам, всичко болиии, температура и кашлица- имам чувството, че някои ми дере дробовете. Ама нали знаете, че тук опитват 5 дена без антибиотици, та съм само на чаичета, бурана, витамини и в леглото...Но ако и днес продължава кашлицата- ще трябва да се обаждам в здравня център.

Бъдете здрави!

# 87
Здравейте снежинки Hug
Вивиа, дано се оправиш скоро Hug.
пчеличке, дай идея за бебока *на 9 мес е вече*..без ревове..И аз не съм съгласна да го оставям да реве..То като реве за неяо друго не мога да го слушам и не го оставям изобщо..а камо ли през нощта..тогава лудвам.
В последно време имам чувството,че сънува кошмари, защото реве истерично насън и ми трябва малко време да го разсъня..като се разсъни ..се усмихва и заспива.
Не гледа тв, нито нещо на компа, даже на басейн като ходим не се изморява много.
Дънди..тук има доста сняг.
Марги, леко учене.
На всички снежинки мнооого топла и  1dating 1dating вечер  love001

# 88

Вале,моя бандит беше много кротко и спокойно бебе до момента на прохождането си./Той проходи в края на 10 си месец.И въпреки,че изкарахме"бебешките болести",не е плакал и не ме е тормозил Naughty,но с прохождането ела да видиш какво става....пипане навсякъде,постоянно бели правеше,започна да хленчи /ей тва най..го мразя значи,започна да не спи/дневния сън на година го отказваше,но аз си го слагах в леглото.Няма не иска.Не иска да спи..хубаво.Трябва обаче да си седи/лежи/в леглото..това е налаган от теб режим.Ти решаваш какво да се прави,а не бебока,нали?....
През ноща ...същaта работа.В сяка вечер един и същ ритуал..кротко,спокойно,баня,масажче,приглушена светлина,приказка,"Аз съм Сънчо"..и така в продължение на 2 години... ooooh!Събуждаше се по 2..3 пъти на нощ,ама не плачейки,ами направо дерейки се,като,че нарочно...само и само да види май лицето ми или да усети присъствието ми..после спираше,ама отказваше да спи,искаше да играе.Игри ли? #CrazyПосред нощите.. #Cussing outМъжо беснее,кавги,не могъл да спи,...и тъй се наложи да го освободя за известно време Rolling Eyes/бая време/,и сама по цяла нощ будувах покрай малкия.На ръце,с бибата /задължително,тя много успокоително му действаше/,без да говоряабсолютно тихо ,той се унесе и аз лееееко в леглото му/Е,някой път тарикатът веднага усещаше,че са го прецакали и зейваше пак кат ламя,но и той инат,аз...два пъти по..голям Crazy

После пак ще пишa,че мъжо се сърди,вика ми:"Кажи на виртуалния си любовник,че мъжът ти пита,може ли 10 минути да си види жената, Laughing
Айде,след малко пак  bouquet

# 89
 Wink обърни малко внимание на мъжо..да не се сърди...
Иначе и мойто е инатче..и аз от сега съм забелязала, че с налагане на моя инат не става..

Аз само да кажа..сега се мотах из форума..и вижте на какво попаднах “
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=66965.0
аз си мисля,че не съм наред..но това *особено като химик и с опит в козметиката, особено сапуни,шампоани и битова химия* ми идва малко в повече. Няма нищо лошо в идеята за 'био'-козметика, както го наричат..но това според мен  е друго..
Лека нощ на всички сладки снежинки Hug

Общи условия

Активация на акаунт