Отговори
# 255
Доброе утро момичета  Crazy !Много хубави снимки сте направили  Peace !
Много съм щастлива,че Вики вече се оправя.Оказа се поредното зъбче/вече 4 бр./ Rolling Eyes,а не настинка или вирус.Вече си скърца детето с тях и къса нервите на родителските тела  Mr. Green !Явно с тези зъби в чудо ще се видя та съм решила сега да си взема от лепенките за смъкване на t/тези на Пиджън/ да видим дали вършат работа!
vesi21 с какво шише даваш млякото с бисквитките? пробвах да дам му дам с неговото шише но нещо не иска да пуска.
Аз тези работи ги давам с пълнещата лъжичка на Boon,защото мойта госпоица не се научи да пие от шише.Като й го дам го мисли за чесалка  Rolling Eyes .Сега мисля да й взема от чашките с мек накрайник пък да видим  Peace !
Щях да ви питам нещо ,обаче докато ми дойде   #Cussing out нет си изпозабравих мисълта  #Cussing out !
Хайде хубав ден на всички!

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 21:35 от ksenia

# 256
Pretty_Galina  Hug дано се оправите бързо  Hug

п.п. В сп. Бебе видях Божидар на Инчока в  рубриката "Любими снимки" и нашият Божидар го мернах, ама тия  юнчета превзеха списанията бе.

Hug Ама нали адашите са най-хубави измежду всички!
Сега ще ме карате да излизам в това гадно време и да търся списанието  Wink

За сиренето - не бих казала, че цената е ориентир - девера на сестра ми има малка мандра, и не слага примеси в сиренето - човека слага МЛЯКО - купи си крави и направи затворен цикъл, а сиренето е 4,60лв/кг, когато реша да въвеждам сирене, то ще е от това, понеже съм сигурна в произхода и състава  Peace

Със снимка ще се включим, ама друг път  hahaha скоро не сме правили прилични фотосесии  Embarassed

# 257
Много кофти седмица беше миналата. Четири дни Виктор вдигаше висока температура. Накрая се оказа, че ухото му  било възпалено. Вече е добре, но изкарах няколо безсънни нощи.

Аз сирене давам вече втори месец. Не е скъпо, около 4.50лв. , но след обезсоляване остава твърдо. Масло слагам в зеленчуковото пюре и попарата, обикновено, българско.

Всички дечица са много пораснали и са големи сладури. Ето го и Виктор:

# 258
airborn  по въпроса с бисквитките аз процедирам по следния начин- приготвям 200 мл мляко в шишето ,слагам в купичка 3-4-5 бисквитки и ги заливам с малко мляко (около 50 мл ) докато стане каша .Така давам кашата с лъжичка а после с шишето доизпива останалото мляко.Пробвах с шишето но много се запушва а с по-голяма дупка се дави.

# 259
Привет!
И аз ще ходя да търся списанието сега... ама то трябва да пратя и аз някоя снимка на Митко, ама нали не си купувам списания, и не ми идва на ума  Mr. Green

Днес Митко става на осем месеца!  
Почерпка!

Вече като голям, от вчера Митко се изправя сам по масичката, а днес вече и в кошарата се изправи!
Хапва манджички от мама, днес ще му давам пиле с ориз и зелен фасул, с ябълков сок сготвено; да въведен и фасОлЯ пък да видим после какво друго  Mr. Green
Ние гърнето сме го заврели в девета глуха, хич не му се кефи. Ама виж на тоалетната.... лелииии няма пропуск, все там си пуска бомбичките, и после с едно особено любопитство гледа как се натиска бутона за водата, голяма емоция  Joy
Оф... кой казваше, че ще пробва с мек накрайник, защото бибероните се ползват за чесалка... И мекия накрайник така го ползва Митко... супер чесало става, държи си сам шишето, ама не ще да пие, ако случайно му влезе някоя капка в устата много старателно я избутва обратно с език  Joy

Поздрави!

# 260
Бебешор, подкрепих те Wink

# 261
offioly да ти  е здраво и все така чаровно Митачето  Hug
Ама на тоалетната как го слагаш, седалка задеца ли ползваш  newsm78 , че и нашия Бобо гърнето го мисли за вид столче  Crossing Arms
Аз слагам зехтин с риган в пюретата, то в самото шише е бутната клонката риган, абе яде го  Peace
Столчето макси кози  и  аз го харесах , ама много тясно, и мъжа ми  избра възможно най- широкото, като фотьойл и има  свободни по 10-тина сантиметра отстрани на всяко рамо.

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 12:32 от ins_dimitrova

# 262
  • София
Здравейте!

Моята бебка днес два пъти я боцкаха, горката- веднъж за кръвна картина и втория път- третия Пентаксим. Дано да нямаме реакция от ваксината и дано изследванията ни да са добри! Тя заплака само защото и стискаха пръстчето да и вземат кръв, иначе на ваксината само направи муцунка, ама не се разплака!

Много гадно духа навън и няма да излизаме повече  Sad, а сега за пръв път ще ядем месо (тиква с пуйка).

На нас ни подариха чаша с мек накрайник, само че  Дани само го дъвче, изобщо не се сеща да пие, и от шише е същото. С лъжичка като и давам водичка пък я плюе... Е, все някога ще пропие вода.

# 263
Ето как ползваме тоалетната ; снимката е малко кофти, но със самоснимачката толкова. Като се върне Роко, ще направим по-хубави снимки, също и как се мъчи да плува Митко във ваната... вчера го пуснах на дълбокото, така де, не съм го "пуснала", но го оставих да шава както иска, най-му харесва по корем, аз само го подпирам под гърдите, готов е за кучешко плуване  Mr. Green По едно време се загледах в краката му, и не съм усетила, че съм му потопила цялото лице под водата... то е било за секунда, аз се стреснах, а той ми се хили. После като го оставих на плитко да щапа сам, си потапя главата под водата на дъното, да хапе гумената подложка.... явно не го е страх, което за мен е най-важно. Ще пусна някои снимки следващата седмица.

# 264
Аз купих чаша с мек накрайник за водичката. Като му го дам си играе и си чеше венците. Но се научи да пие с него. Друг е въпроса колко вода пие. Simple Smile Други шишета не ползваме.

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 13:41 от Джи_Джи

# 265
Съни био сирене има в била. от време на време и в хит съм виждала, но не знам има ли хит в Бургас Embarassed?
предупреждавам че цената е височка

# 266
offioly много готина бебешка седалка  Simple Smile  аз ако седня няма да има място за детето  Laughing  който си  е слабичък ще спести от  седалка  Peace
Аз шише с накрайник още от 6 месец предлагам, но само първият път пи 30-40мл вода, след това само го дъвче, трябва да пробвам да дам  АМ с него,  иначе на шишетата слагам биберон от тези с позициите на авент и така бързо изпива млякото.

# 267
  • София
Здравейте и от мен  Hug!
Един ден писах, писах, дребния се събуди и разрева и уж публикувах, ама явно не съм успяла  ooooh!!

И ние взехме столче за кола Макси Кози Тоби, понеже показателите му от краш тестовете бяха едни от най-добрите.

Мъжете ни мислят еднакво  Peace! Само, че нашето е Приори Фикс. Много е готино и сигурно, но дребния нещо не му се кефи за сега  Rolling Eyes! След 10 минути започва да крещи и иска да става. Ама надали е от столчето  Peace! Просто не му се стой вързан. Свободолюбива личност е явно  Laughing!

И аз си харесах на Макси Кози Приори Фикс нещо си, но сега като ви чета, че на бебоците още не са свикнали и лошо ми става. Аз го харесах, защото е едно от стабилните столчета на добра цена (ами 700 лв. за столче много ми се виждат, колкото и сигурни да ги водят), а и много комфортно изглежда. Това най-много ме притеснява да не иска да седи в него ooooh!. Утре ще ходя да си го поръчвам, защото нямаха цветове и електриково зеленото не можах да преглътна Sick.

airborn бисквитите слагам в шишето му, което е Be free стъклено с биберон тройка, минава си добре и не запушва. Странното е, че като сменях бибероните последния път, нямаха на be free и взех на dr brown's пак 3-ка и те се запушват Shocked. А би трябвало да са еднакви.

Иначе Марти не може да пие през чашката на Avent  с мек накрайник, на нук пие, но нещо аз не мога да го наглася и той тече. Сега реших да го уча от чаша да пие и така май е най-лесно.

Сирене давам на Маджаров, най-читаво ми се вижда. А какво има не искам и да знам, не ми се чете. То като знам по-зле, не мога да спра да ям всичко - плодовете и зеленчуците с нитрати и генно модифицирани, месото с антибиотици, хормони, луди крави, птичи грипове, млякото с палмова мазнина. Ами дай нищо да не ядем. Винаги гледам да купувам по-качествени храни, който поне видимо изглеждат добре и са пресни от големите магазини и познатите марки. Повече от това надали мога да направя.

Всички бебчета са големи сладури Hug

# 268
  • И аз не знам къде...
... което е Be free стъклено с биберон тройка, минава си добре и не запушва. Странното е, че като сменях бибероните последния път, нямаха на be free и взех на dr brown's пак 3-ка и те се запушват Shocked. А би трябвало да са еднакви.

Веси, и аз така мислех, ама не са Peace! На dr brown's са по-тесни дупките! И звездите им са така! Иначе и аз съм със стъклени на Be free  Peace! само да те питам, ти махнала ли си това за коликите? Аз още не съм! Ползвам го като индикатор за топлина  Wink! А Прожбвала ли си без всички приставки?

Иначе за Макси Кози казват, че наистина били най-сигурните столчета  Peace! То дано не се налага столчето да ни пази децата  Praynig, ама все пак!

# 269
  • София
... което е Be free стъклено с биберон тройка, минава си добре и не запушва. Странното е, че като сменях бибероните последния път, нямаха на be free и взех на dr brown's пак 3-ка и те се запушват Shocked. А би трябвало да са еднакви.

Веси, и аз така мислех, ама не са Peace! На dr brown's са по-тесни дупките! И звездите им са така! Иначе и аз съм със стъклени на Be free  Peace! само да те питам, ти махнала ли си това за коликите? Аз още не съм! Ползвам го като индикатор за топлина  Wink! А Прожбвала ли си без всички приставки?

Иначе за Макси Кози казват, че наистина били най-сигурните столчета  Peace! То дано не се налага столчето да ни пази децата  Praynig, ама все пак!

Махнала съм само тръбичката, иначе ако махнеш двете кръгчета, биберона се измества и шишето тече отстрани. Не става без тях.

А за столчетата - ами Romer и Recaro са по-добри май, но и центе им са.... Но и аз се надявам да не ми се налага да знам колко е безопасно столчето, а само колко е удобно и лесно за почистване Peace

Общи условия

Активация на акаунт