Отговори
# 195
  • Бургас
Добро утро от мен!
Честит рожден ден на патерици на КОКО!Нека бъде жив и здрав и много да радва мама и тате!
Ради,стискам палци да има шанс за вашия домашен любимец,който е част от вас.Информирай ни за развоя на събитията,а междувременно ние се надяваме нещата да вървят в положителна посока.
Абе тзи малка бонбона Али ми я дай Рони да я нагризкам /както Мария гризкам по бузите по цял ден/,забавно си е с нея-вече е проходила и все "изобретява" някой интересен момент. Heart Eyes
А Жори с възглавничката е много миличък,как само я гушка и ляга върху нея,може пък да си пада романтик. Simple Smile
Диана,и Мария си играе с бутилките с минерална вода,но тя набляга на по-големи литри,едва я удържам. Grinning
А да не говорим,че да бърка в коша с боклук и в моите кухненски шкафове е нейна страст.Нищо,освен мен не може да я отклони от тях.ОТ 9-тия месец казва не с пръст всеки път,когато ни е с баша й й забраним нещо и казваме "не-е-е-е".Показва с показалеца знака за Не и пак си продължава с беличката.
Днес ме чака голямо готвене и приготвяне и няма на кого да оставя Мария за 1 минута поне до 18 часа.Стискайте ми палци да смогна.Рождения ден е утре,но аз днес ще направя салатите и част от кюфтетата.Ще подготвя баницата довечера и утре сутрин като стана ще я изпека.
Хайде,лек ден от нас и много целувки на децата от мен и Мими!

# 196
  • София
добро утро!

Честит празник Iva-1977!
Много щастие и здраве, късмет и успехи !
Много моменти, които да спират дъха ти !
Много емоции, които да те карат да плачеш от радост !
Много причини, които да те накарат да се засмееш !
Много верни приятели, слънчеви дни и дъга след всяка буря !

Честити месечинки на принцесата  на мама Sizela,Ясен на мама divna!

Шоколадово бонбонче
,стискам палци всичко да ти се получи много красиво и вкусно,а утре да имате страхотен празник! Hug

Весел ден!

# 197

Честит Рожден Ден, Iva-1977! Бъди здрава и щастлива, много весела и усмихната, обичана и обгрижвана! Желая ти весел празник, много смях и незабравими мигове!
Честит Рожден Ден на Коко! Да е здравичък, много щастлив, послушен, да радва мама и тати!
Нефертити,чудесна новина! Да направиш много снимки и клипчета на малкото зайче, та да му се порадваме и ние! Hug
Рони, прекрасна е Али. Много се зарадвах, че си имате вече обички и много и отиват на сладката принцеса. Много ми се видя променена на снимките, не бебе, а детенце вече, много е пораснала. И аз ще те попитам, дали не си пипа ушичките сега и дали винтчетата на обичките не и убиват като спи.
Зори, ще го изям твоя сладур. С Ванеса заедно гледахме клипчето и тя го сочеше с пръст и нещо му каза, но не разбрах какво, та го нагушкай и от двете ни.
Заки, да се оправя бързо Йоанка, а за крещенето, ние имахме такъв период преди около месец, но отмина за няколко дни. Не че сега не се опитва да се налага - пак е своенравно магаре, но онова беше кошмар.
Илиянка,спорен ден ти пожелавам и много весел празник утре. Очакваме и снимки.
Ники, как заспива така, твоята сладурана? Да не копаете през нощта? Hug

# 198
Честити месечинки на всички бебоци !!!

Честит рожден ден, Ива1977 !!! Много, здраве, щастие и любов ти пожелавам.

Шоколадово бонбонче направо се чудя как ще се справиш. Аз на събирания много обичам да разпределям задачи на майки и свекърви  Mr. Green
Зори, Рони много са сладки Али и Жори. Конта ще ни е госпожицата  Mr. Green
Ради дано не е късно за кученцето  Praynig
ането понеже видяха явно че е много трудно сдобиването на такава карта, организираха и изпращане по пощата. На мен galinana ми прати преди да бяха пуснали тази информация.
Чили все се каня да ти пиша една моя тайна за пишкането и все забравям. Пробвай като го сложиш на гърнето и да му гъделичкаш пъпа. При мен ефекта е незабавен, веднага се изпишква  Mr. Green

# 199
  • София, Борово
Ането, за карта, аз се обадих на някакъв телефон, който взех от темата. Ще ми пратят по пощата.

Иве, Честит Рожден Ден!
Желая ти много здраве, да се чувстваш винаги обичана и желана и да се сбъдват мечтите ти!

# 200
Честит рожден ден, Ива1977 !!!
Честити месечинки!

# 201
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ИВА!!! БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ГОЛЯМА КЪСМЕТЛИЙКА!!!

За обичките - Али изобщо не си пипа ушите, поне не заради тях. Обикновено си дърпа ушичките, когато й се спи, но отгоре, а не отдолу, където са те. А винтчетата отзад не се докосват до главата, не ми е направило впечатление да й убиват. Абе все едно ги няма тези обици, няма никаква промяна в поведението на Али.

Ох, и аз да не видя нещо, поръчах това за РД-то на Али. Реших, че е много подходящ подарък. Даже е намалено, дано само пристигне навреме.

А Али наистина вече си изглежда като голямо момиче. Освен това, от известно време говори много. Прави нещо като изречения от различни думи, които за мен са неразбираеми естествено, обаче тя сигурно си знае какво говори.

Украсата за РД-то и ние ще я купуваме от Джъмбо. Между другото имам балони оттам, които са надути вече месец, а все още са здрави, въпреки, че Али нон стоп ги гризе. Не знам май бяха 2,50 лв за 10 балона, обаче си заслужава. Много са здрави  Peace

# 202
  • София
явно аз нещо съм недогледала,защото гледах по 4-5 лв. за 10 бр. ,ма набързо ги разглеждах.

Такова колело имаше вчера в Джъмбо ,но беше червено и черно и към 200лв.(малко под тази сума).
Аз също искам нещо подобно за РД на Жори.

# 203
Честит Рожден Ден, Ива!!!Пожелавам ти много здраве,щастие любов и късмет!

Лори,гледах снимките от прощапулника на Еми,прекрасна е HugНо да ти кажа от личен опит,ако ще е актриса в БГ,по-хубаво да не се захваща с това ooooh!Но за другаде да newsm10
Крис днес е невъзможно крива smile3511С нищо не съм в състояние да и угодя,но след малко ще я търкулна да спи и се надявам като стане да е друга,че ще я мятам в снега newsm62
За обички,мисля,че и още рано.Имаме два чифто,но ми се срува,че ще е смешна newsm78
Айде чао и приятен ден

# 204
  • София
ЧРД на Ива! Много здраве, щастие, късмет и една послушна госпожица!

Roniboni с доставката до БГ колко излиза колелото?

# 205
ЧРД на Ива! Много здраве, щастие, късмет и една послушна госпожица!

Roniboni с доставката до БГ колко излиза колелото?

Аз използвах код за безплатна доставка /30813/. Платих само колелото.

# 206
Здравейте Hug

Цвети
- много благодаря за тайната, ще пробвам след малко като се събуди Joy
Честит Рожден ден Иве !!!! Да си много здава и щастлива!!!  bouquet
[/color]

Аз вече имам гардероб и съм много щастлива - сглобявахме го 2 дни с мъжо обаче си струваше, и това ми е подаръка за Св. Валентин Mr. Green Е вече имам пълна мебелировка, доволна съм bowuu

Аз май трябва да правя прощъпулник  newsm78. Виктор от вчера си кръстосва килима (на паркета се хлъзга и по- трудно се пуска) Mr. Green Много бях учудена , и щастлива. Много е смешен как се опитва да пази равновесие Joy Задължителен ли е?! Забранила съм на бабите да ми мелят на главата за такива работи ...ама...чудя се дали да не направя...хич не ми се занимава Confused

Рони - много хубава триколка Peace И аз съм в чуденка какво да му купим за РД newsm78

Айде изказах се bowuu
Хубав ден ви пожелавам  bouquet

П.С.
Честита първа годинка на Карина на мама Жанет и Ясен на мама Мъран (15.02.2008)  bouquet Да са живи и здрави и много да радват мама и тате Hug

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 13:23 от Chili

# 207
И още нещо все забравям да питам  ooooh! Дали не му давам много да яде вечер, той във 20,00 ч. си изяжда о/о 190-200гр. супа с един сухар и преди да легне към 21-21.15ч. си изпива 180гр. АМ с една бисквитка (преди му слагах две, но намалих на една  Blush) Като казах на майка ми и според нея е много особено преди сън. Знам ли  Thinking той много си държи на млякото, но пък само то не му засища. Дали няма да получи разширен стомах ?

# 208
  • около Варна
Честит Рожден Ден, Iva-1977!Пожелавам ти много, много щастие и незабравими мигове с малкото ти слънчице!

Цвети, аз давам за вечеря супа около 200 гр. със сухар, започнах да слагам вече и филийка хляб, че много воднисти тия супи от кухнята.
Ева мляко не иска да пие вече изобщо - вечер абсурд, сутрин само ако е огладняла преди осем и е сънена.

Чили, не мисля че прощъпулника е нещо задължително, по-скоро е забавление за родителите, ако ти е досадно не виждам смисъл да правиш. Ние примерно не сме правили погача на 40 дни, за такъв обичай чух от вас.

Рони, много е сладка малката госпожица с обичките!

Илиянка, успех в подготвката за РД и весело изкарване утре, много да се забавлява вече порастналата ти хубавица.

Диде, и Ева много обича да мъкне тубите от минерална вода, обаче предпочита да са пълни, задача с повишена трудност Mr. Green

Заки, дано бързо отминава тоя период при вас, че не мога да си представя как се чувстваш. Моята хубавица няколко дена е крива от зъбите явно и иска постоянно внимание, не може място да си намери, аз се изнервям, защото съм свикнала да си е самостоятелна и да се занимава самичка.

Ангелче, ще го изям Жорката, голям ми е сладурчо!

# 209
Здравейте и от мен.
Честит рожден ден на Iva-1977! Да си жива и здрава и много обичана.

Cvete@, огромно благодаря за линка с коментарите на Къдричка за колелото. Личи си кой е редовен в Ла Редутската тема Laughing Поръчах колелото и ще се надявам да дойде за РД на Кико.

Roniboni, малката Али е направо страхотна с новите обички. Вече е истинска дама.

radi^, дано всичко с домашния ви любимец е наред. Моето куче умря преди 4 години и ми беше много мъчно. Беше като част от семейството. Hug

Калоян съвсем го хвана безсънието. Преди спеше поне до 9.30. От няколко дни започна става в 6.00. Е, това ме довърши. Надявам се да е поредния 2-3 дневен период, че това ранно ставане не е човешко.

Отделно не иска с нищо да се заиграва и по цял ден ми виси по краката. Имам чувството, че май доста съм го поразглезила. С баща си е доста по-послушен и въобще не мрънка за щяло и не щяло. Май ще трябва да започвам с възпитанието.

Cvete@, може би малко по-рано да изместиш супата. Да има поне 2 часа между двете хранения. Аз все още не давам вечеря. Ние още я караме като бебетата - АМ, закуска, обяд, следобедна закуска и АМ. Може би е време да се ориентирам и аз за някакъв режим с вечеря. Хайде отново да си сверим часовниците с храненето. Grinning

Chili, честит ти гардероб. Със здраве да си го пълниш и то с все хубави нещица. Grinning

За прощъпулник и аз се замислям. Ама той Калоян един ден ходи, два дена не ходи. Май ще поизчакам да стане стабилен и тогава. Въпреки, че и аз съм малко опак човек и не ги зачитам тези традиции.

Хайде отново се улях.
Лек ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт