Честит рожден ден на патерици на КОКО!Нека бъде жив и здрав и много да радва мама и тате!
Ради,стискам палци да има шанс за вашия домашен любимец,който е част от вас.Информирай ни за развоя на събитията,а междувременно ние се надяваме нещата да вървят в положителна посока.
Абе тзи малка бонбона Али ми я дай Рони да я нагризкам /както Мария гризкам по бузите по цял ден/,забавно си е с нея-вече е проходила и все "изобретява" някой интересен момент.

А Жори с възглавничката е много миличък,как само я гушка и ляга върху нея,може пък да си пада романтик.

Диана,и Мария си играе с бутилките с минерална вода,но тя набляга на по-големи литри,едва я удържам.

А да не говорим,че да бърка в коша с боклук и в моите кухненски шкафове е нейна страст.Нищо,освен мен не може да я отклони от тях.ОТ 9-тия месец казва не с пръст всеки път,когато ни е с баша й й забраним нещо и казваме "не-е-е-е".Показва с показалеца знака за Не и пак си продължава с беличката.
Днес ме чака голямо готвене и приготвяне и няма на кого да оставя Мария за 1 минута поне до 18 часа.Стискайте ми палци да смогна.Рождения ден е утре,но аз днес ще направя салатите и част от кюфтетата.Ще подготвя баницата довечера и утре сутрин като стана ще я изпека.
Хайде,лек ден от нас и много целувки на децата от мен и Мими!

Но за другаде да 
С нищо не съм в състояние да и угодя,но след малко ще я търкулна да спи и се надявам като стане да е друга,че ще я мятам в снега 

) Като казах на майка ми и според нея е много особено преди сън. Знам ли
той много си държи на млякото, но пък само то не му засища. Дали няма да получи разширен стомах ?