Отговори
# 180
  • София
добро утро!

Честити месечинки на Дария -на мама Цвети,Теодор-на мама mishlence,Кристиян-на мама nonka26 ,Филип-на мама SRN !

Рони,честити ви обеци,представям си каква сладурка ще е Али с тях! Hug

Цвете, сменят се  и са АА (2 са вътре).

Веси,аз също нещо не мога да си харесам торта,а уж много гледам и хем са хубави,хем не са моята торта.

Ники,ще се скъса тая сладурка Бела,как е заспала на стола.
На нас това няма как да ни се случи,то е такъв зор да го накарам да заспи.

Жори от месец е с 8 зъба и вече трябва да взема нещо и да мием зъбките.
Много съм доволна,че от няколко дни си яде едри пюрета.Явно няма смисъл от насилване,детето само си решава ,кога да ги яде.

Весел ден!

# 181
  • Бургас
Здравейте и от мен!
Със закъснение честитя на всички Трифон Зарезан и Свети Валентин-кой,каквото е празнувал!
Вчера имах много работа и не можах да се доредя до компютъра и да честитя,затова го правя днес.
Като започнах от сутринта с макарони,обяд готвих супа-топчета,след това сарми-следобед и завърших с кебап от сърца.Вечерта бях като сгромолясана.
Днес ще започвам да си помагам за салатите,които ще правя за втроник за гостите.Ще правя руска и млечна-продуктите са налице,тиквички с чеснов сос/правя ги с готови тиквички лятото,а сега само ги вадя,размразявам и заливам със соса/.Купих и една торта за сутрешните ми гости във вторник и поръчах голяма за вечерните такива.Абе доста се изморих още от вчера,но няма начин,ще мине.
Ради,сподели защо ти е мъка?
Рони,честити ви обички!Нека си ги носи с много радост.
Ники,Бела голяма бонбона с тези пръстчета в устата и кака е заспала така.Явно е било уморено детето. Simple Smile
Кики,и аз се ровя все в готварския форум,но труднички ми се виждат тортите,които харесвам и не се захващам да ги правя за рожден ден,че да не останем накрая без торта.На теб сигурно ти се отдава.След това покажи вкусотията,та да се нарадвам и аз.
Чета,че пак има болнички и се моля по-бързо да оздравяват.
Деситка,вашата торта е много красива.
Нефертити,много се радвам на щастливата новина,че детето ще се прибере вече удома при мама и тати,където му е мястото. Heart Eyes
Снимала съм подаръците,които майка ми и татко подариха на Мария,но ще ги кача друг ден.Те си тръгнаха денс сутринта.Все стоят много малко време,а и то минава бързо и докато се усетя,те си тръгват и така всеки път.Но пък ние ще им отидем на гости напролет живот и здраве.
Лек и приятен ден на всички мами и пораснали дечица!

# 182
KikiNiki - не успях да включа майка ми в програмата. Подготвихме всички документи и се оказа, 4е нямало средства за тази програма. За Люлин в момента 60 баби са в тази програма, /представяте ли си колко много?/ но те си били подали документите миналата година. Просто съм възмутена, за кой ли път от държавата.

# 183
Е, добре, че е мъжът ми, да оправи проблема с фотоапарата. Качих снимки с обички http://alicedelcheva.multiply.com/photos/album/13/13#10 и клипчето, на което Али танцува  http://alicedelcheva.multiply.com/video/item/32/32.

# 184
Рони голяма е сладурана.......ех как ви завиждам (мъничко САМО)4е си имате моми4енца....знамче трябва да съм благодарна че просто си имам две слънца но...малко ми е криво...
честити месечинки......!
Шоколадово бонбонче- криво ми е защото кучето ми е болно...има огрмен тумор на корема..а ние сме в финансова криза и не знам как ще се справим за да го заведем на доктор....а не искам да я загубим и се моля да не е твърде късно за нея защото това чудо е огромно.. но по край моите неволи не сме обърнали внимание че го има докато не порасна....

# 185
оф,да не оплача ще ме побърка Деян откакто му проби първия зъб просто не се търпи,по цял ден крещи,не реве,а крещи,не крещи само когато го пуснем на земята и ходи да яде кабелите,да бърка в контактите и т.н.глупости,но ако му се скараме или кажеме,не,да не прави това или онова пак почва да крещи и се тръшка.Някъкъв съвет да дадете.А и не оставя и Йоана да си почине не стига,че детето е болно,но той така вика,че и в дригите стаи няма как да си почине тя.А за нас да не говорим той крещи,аз се побърквам от 7 сутринта до 19ч. вечерта е така.

# 186
  • София
zaki ,май не е от зъбчето,защото и Жоро е така тази седмица.Ако не стане на неговото се започва едно цирикане. ooooh!

Рони,страхотна сладурка е Алис,много и утиват обиците! Heart Eyes

Ради,много гадно за кучето ,то си става член на семейството,дано намерите начин да му помогнете! Hug

Жори днес цял ден се забавлява с една св.Валентинска възглавница. Laughinghttp://jorigree.multiply.com/video/item/46/46 , http://www.snimka.bg/album.php?album_id=225953&pid=10574266.

Днес излезнахме уж на разходка,но беше голям студ и мъжът ми предложи да ходим до Джъмбо.Накупих малко украса за РД ,но сега се чудя дали не сбърках,другаде може би има много по-хубави,но идея си нямам и без това ,къде има подобни неща.Аз си представях украсата и тортата да са на една тематика,но там нямаше нищо с жаби ,пък аз такава торта съм харесала за сега. Mr. GreenВсичко е много шарено и накрая май ще излезе голяма цигания. Crazy

Вие от къде ще купувате украси?

# 187
извинете ме .... ама....
 Заки -Оги от както си има нови два зъба а те са от вчера е също много цирикащ....или само вие ама в буквалния смисъл на думата с едно тънко гласче едвам издържам...а от както откри че може да стигне до някъде и от там да ходи иска да прави само това..и все някой трябва да го пази....офф  отивам че зверчето огладня...ще ядем фасул.....

# 188
radi, дано не е късно за кученцето ти, много мъчно ми стана. Надявам се да се оправи Praynig
Рони, страхотна е Алис. А на тази снимка е много сладка, голяма чаровница http://alicedelcheva.multiply.com/photos/album/13/13#22  Hug
Жорката пък ми идва да го изям тоя сладур, как само ляга на възглавничката  Joy
Зори, и ние днес бяхме до Джъмбо, но от украсата взехме само няколко пакета балони. Не че не ми хареса де, ама ми се стори рано да купувам, пък може и на други места да има и аз не знам още къде да търся. Но за нас има време.

Торта аз още не съм избрала, май ще е от Неделя. На Али любимото животно й е патето, по цял ден "папа" повтаря. Ако се разплаче нещо, само с папа я успокояваме и щом го види веднага забравя вичко и почва да вика па-па,па-па,па-па...Та ще видим някоя торта може с патета да изберем Joy

Cvete, какво се оказа сега с тези карти на Памперс, че се звъни на някакъв телефон и ти доставят ли newsm78
Събрала съм мечета, може да пусна за един жираф, ако си набавя карта.

# 189
Здравейте, момичета  Hug
Не съм ви чела от доста време, но ще се поправя  Embarassed
Днес моят син Константин стана на 3годинки  Heart Eyes
Да ми е жив и здрав, все така умен и забавен  Heart Eyes
Почерпете се!!!

# 190
  • София
Да е жив и здрав Коко,много щастливо детсво и весели игри му желая!

Ането,аз пък точно балони не взех,нещо много скъпи ми се видяха. Thinking

Айде лека вечер от нас ,че ние с мъжо тъкмо си сипахме по едно питие и си запалихме наргилето. Laughing

# 191
Честит рожден ден на Коко да е здрав и послушен батко!!!
Рони, много е сладка тази кукла, е май и аз ще се навия най-накрая да сложим обички на Криска.
Жорката и той е много готин.
За крещенето, тя моята си крещи така от много време.Вечно писка за нещо, тя обикновено не плаче а все си крещи. А сега напоследък е такова тръшкане и извиване ако не стане на нейното ooooh! и се е научила да вика няма, не знам дали знае какво означава, но понякога така ми отговаря и се чудя да се смея ли или какво...Думичката не определено обаче и е любима и знае кога да я използва.
Нефертити, много се радвам, да го нагушкаш хубаво това момченце като си го приберете Hug

# 192
- ето това е моята сладурка.....утре ще я водим на доктор че положението се усложни...
честит рожден ден на ,Коко!-голям ,голям батко да порасте и много да слу6а мама...

лека вечер че утре ще пътешествам в Пловдив...

# 193
Да се включа и аз в полунощ,докато зверчето ми спи Rolling Eyes
Честит Рожден ден на Коко ,да расте здраво и посушно дете  ura
Рони толкова е сладка Алис-като кукла е Grinning
За цирикането и аз нямам думи,цял ден ми цирика и придава инати ако не е на нейното  smile3515 smile3514
от два дни се опитва да се налага за всичко  #Crazy
Лека вечер на всички ,а ние сме будни вече  smile3514

# 194
  • София, Борово
Добро утро, дами!
Гледах клипчета и снимки и пка ще кажа, че са много милички и сладички дечицата.
Зори и Виктор така ляга въру 1 одеалце, мисля, че понеже са много мекички.
Рони, много и отиват обичките на Али Heart Eyes А сега не си ли пипа постоянно ушетата?
Ради, стискам палци за вашата сладурка да се оправи... знам какво е да загубиш куче... още не мога да го преживея моето Hug Ради, ако мога да помогна съм на разположение.
Да ви кажа Виктор от вчера си играе с 2 шишета от 7 литра от минерална вода - голяма забава пада.
Олимпия, да ти е жив и здрав Кокича! Много да го радвате и да расте с много късмет и любов! baloni

Общи условия

Активация на акаунт