Геният на мама и на татко-ПЪРВОКЛАСНИЧЕТО сладко :-)

• 19 879
  • 313
  •   1
Отговори
# 150
Олинце, хубаво си направила, че си поместила списъка.  Hug
Да чукна на дърво Laughing, аз Кристиан не го насилвам да чете засега. Той сам се изнася в другата стая да чете. За сега има интерес...да видим до кога.
Днес написа домашните за отрицателно време, защото после се уговорили за гости. Ама добре се занимаваха децата. Събрали се двамата и четат Shocked Един абзацс единия, един абзацс другия. Чак не повярвах като влязох в стаята.
Последно време много ме беше притеснил с резултатите в училище. Според учителката му заради това, че отсъствал. Тези дни затегнах подготовката. Тази седмица вече само хвалби от госпожата. Даже без да я питам .И бележника говори. Laughing  Вече ще знам.
С краснописа обаче не съм способна да се справя. Мноого грозно. И как им ги пишат тези отлични оценки, незнам. В къщи по се старае, но в уч-ще  ooooh! не мога да му разчета.
Айдеее това да е Sunglasses
На всички  Hug Hug Hug

# 151
  • София
Сериозен списък Thinking Росен беше започнал да чете "Патиланско царство",но май го заряза някъде по средата.Български приказки е чел доста и сме чели като беше малък,но дали ще имат предпочитания към някои,незнам.Тамън ще има причина да се захване да чете по-сериозно,че съвсем се е отпуснал.

Голям фен е на списание "Мики МАус" - чете броя по няколко пъти. Има ли и други първолаци - фенове на Мики МАус?

Росен предпочита "Том и Джери",а "Мики МАус" го харесва предимно заради играчката Grinning Сега е фен на "JETIX"(списанието) и "Малчуган",и" National Geographic kids" (абе ,ко може всичко дето излиза да се купува ooooh!,добре,че е баба му)

# 152
До майките, които взимат детски....Вярно ли е, че и за втория срок трябва да се носи бележка от у-щето на социалните? Току що сестра ми ми го сервира.
В края на януари подавах едни молби (за друго), една мама до мен носеше такава бележка и и казаха, че вече не им трябват, но при тях нищо не е сигурно.
E  ne e taka! Belejki se nosiat pri podavane na molbata i sled zapo4vane na novata u4ebna godina!
Sory za latinicata.

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 20:51 от OOGAN

# 153
Крис е фен на" Шрек" цял архив е събрал и амулети ooooh!, "Острие", "Том и Джери".
Да за социалните ООGAN права. Само при подаване на молба  и в началото на уч. година.

# 154
Хей, не мога да смогна да ви изчета Simple Smile голямо засилване сте направили.

Габи от списанията обича Мечо Пух (абонирана е ), Бърборино и Барби (естествено заради глупавите подаръци). В последно време гледа да се пише фенка на Уинкс, опитвам се да я накарам да ми разкаже за какво става въпрос , но ТЦ - с пре/разказа удряме на камък, как ще я караме не знам. Брат й на 3 години разказва повече от нея в момента.

Джетикс не гледа, евентуално да се загледа по някой от филмите на брат си, гледа Форт-а и се кефи много, защото в събота беше на рожден ден, където играли състезания за ключове ... големи вълнения.................. Joy
Списък аз намерих за втори клас тук - http://www.libvar.bg/teen/srednoshkolski/2/2klas.html и ми се стори ужасяващо дълъг, макар че тя чете с удоволствие (когато има кой да я слуша обаче, иначе сама ТЦ)

Забравих какво друго коментирахте, отивам да опъна кокалите за някой друг час  Mr. Green

# 155
  • София
Дияна набързо, с отмъх, се сдоби с 2 наказания.
Легнах след обяд, спеше ми се, вдигнах кръвно. Събуждам се от някакъв гаден звук, който чак в съня ми се набил. Задавам въпрос "какво правиш?" Получавам отговор от Дияна "играя"
- Колко е часа?
- И 54. Нула нула и 54.
Мъж ми се оправдава, че Дияна трябвало да го събуди. Тя ми казва "аз го будих, но той не искаше да става". Мъж ми я прати да спи, тя идва и реве "имам домашно". Щом е сметнала за необходимо да стои 8 часа пред компа... ще ходи без домашно. В занималнята не го е написала, защото беше на плуване.
И двете деца гладни. Алекс може и да е мрънкал, ама кака му да не е обърнала внимание.
И й рекох никакъв комп и никакво колело.

# 156
Здравейте Hug
Моята щерка пак е болна и ще си бъде вкъщи два дни. С баща и двамата са в рая - единия на РС-то, другия пред телевизора, запалили са камината и се разкарват по гащи напред назад  ooooh!
Вчера заведох Роси на зъболекар, но се наложи да я оставя сама. Зъболекарката живее до майка ми и като свършили с пломбата, малката отива у тях. На мама героя!  Обади ми се, когато бяха свършили с думите "Готова съм, мога да ям и чакам у баба да ме вземеш!".  Mr. Green

# 157
Писах писах и ми изчезна Shocked

Дияна набързо, с отмъх, се сдоби с 2 наказания.
Легнах след обяд, спеше ми се, вдигнах кръвно. Събуждам се от някакъв гаден звук, който чак в съня ми се набил. Задавам въпрос "какво правиш?" Получавам отговор от Дияна "играя"
- Колко е часа?
- И 54. Нула нула и 54.
Мъж ми се оправдава, че Дияна трябвало да го събуди. Тя ми казва "аз го будих, но той не искаше да става". Мъж ми я прати да спи, тя идва и реве "имам домашно". Щом е сметнала за необходимо да стои 8 часа пред компа... ще ходи без домашно. В занималнята не го е написала, защото беше на плуване.
И двете деца гладни. Алекс може и да е мрънкал, ама кака му да не е обърнала внимание.
И й рекох никакъв комп и никакво колело.

Направо ще я изям Дияна, стана ми жал. Мен Жорко често ме вбесява и го наказвам, но после ми минава и ми става гузно и се чудя как да му отменя наказанията. Знам че това което правя не е правилно, но какво съм виновна, че съм си добричка. Embarassed И при нас лягането е голям проблем, може да се седи денонощно пред компа и пред телевизора.
С четенето незнам какво ще правим, като видях списъка ми се изправи косата. Това Жорко не може да го изчете до гимназията. Вчера го накарах да ми чете Дядовата ръкавичка-мъъъкаааа.

# 158
Момичата имам нужда от идеи. Ще се събираме по случай 10 години от завършването. Не знам как се съгласих снощи, а помня, че бях против, да направя поканите. Тази сутрин обаче се ровя като луда за някакъв подходящ текст и не мога нищо да открия. Ако имате някакви идеи споделете, защото се чудя какво да правя.  Tired
Мислех си да отида при фотошопките, но пък те май само рамки правят  Thinking

# 159
  • София
gvendolin наказанието за колелото ще е само докато е студено Simple Smile Но за тъпи комп игри няма да се съглася. предпочитам баща й (макар, че хич го няма като даскал) да я учи на програмиране.

Хапя ти какъв текст искаш? Нещо поетично?
Според мен една хубава картинка + информация за провеждането на срещата.

# 160

Голям фен е на списание "Мики МАус" - чете броя по няколко пъти. Има ли и други първолаци - фенове на Мики МАус?

Росен предпочита "Том и Джери",а "Мики МАус" го харесва предимно заради играчката Grinning Сега е фен на "JETIX"(списанието) и "Малчуган",и" National Geographic kids" (абе ,ко може всичко дето излиза да се купува ooooh!,добре,че е баба му)

Успокоих се, значи не само аз купувам по 1000 детски списания на месец. Нашите списания са: - "Томи и Джери", "Мики Маус", "Малчуган" ( мисля че вече е голям за него, ама си го иска ), "Звездни рейнджъри", "Jetix" и NG Kids ( това му е любимото ). Опитвам се да го откажа от "Малчуган" и "Зведни рейнджъри", но засега безуспешно Sad

# 161
  • Между гори и планини
Здравейте момичета, като споменахте зъболекар, се чудя - водите ли децата на профелактични прегледи?
Аз все още мия зъбите на Вики, за да е качественно, не че той неможе да ги тръкне 2 пъти.
До сега не е имал кариеси и пломби, но се чудя дали да не го заведа на профелактичен преглед.

# 162

Успокоих се, значи не само аз купувам по 1000 детски списания на месец. Нашите списания са: - "Томи и Джери", "Мики Маус", "Малчуган" ( мисля че вече е голям за него, ама си го иска ), "Звездни рейнджъри", "Jetix" и NG Kids ( това му е любимото ). Опитвам се да го откажа от "Малчуган" и "Зведни рейнджъри", но засега безуспешно Sad

О, ние сме се разбрали, че може по две списания на седмица. Затова понякога си иска и "Том и Джери", но не му е такъв кеф да го чета, както "Мики Маус" (разбирам го). А и с "Шрек" опитахме веднъж-дваж, но въобще не му е интересно и се отказа.

С четенето на "Мики Маус" Теди съвсем изглади четенето и от миналата година чете напълно гладко и си чете сам, но само избрани от него неща - въпросното списание, книги, които той си е избрал - "Писма до Феликс", Франклиновците, "Мечо Пух", "Драконология", "ТЪрсачи на гробници", разните там енциклопидии за динозаври и за камъни и минерали, даже и "Абадазад" прочете (вървеше като подарък с един от броевете на "Мики Маус"), но не и такива, към които аз му насочвам вниманието.
Имаме си традиция вечер преди лягане да му четем по малко за лека нощ - та тъкмо онзи ден свършихме "Ние връбчетата" - много му хареса; някои от главите прочете сам. Опитвам се от доста време да му "подбутна" "Патиланско царство", но той хич и не ще да чуе, не я харесва тая книга. Сега четем "Страната Алабашия".
Напоследък много се увлича от магии и ни врънка за "МАгологията", ама се чудя дали вместо нея да не му вземем "ХАри Потър"  newsm78

Здравейте момичета, като споменахте зъболекар, се чудя - водите ли децата на профелактични прегледи?
Веднъж годишно го водим на преглед. Тази година съвпаднаха нещата с изваждането на поредното клатещо се зъбче. Няма кариеси, слава богу. Но получи препоръка от зъболекарката да мие по-старателно зъбките си. Досега е имал само две малки кариесчета на последните дъвкателни зъбчета, които пломбираха преди 2 години.

# 163
  • София
Дияна я водех за вадене на зъби Simple Smile Трябва да я заведа, за да й видят една пломба. Искам да питам и за предните зъби, нещо ми се струват криви.

# 164
Дияна я водех за вадене на зъби Simple Smile Трябва да я заведа, за да й видят една пломба. Искам да питам и за предните зъби, нещо ми се струват криви.

Точно поради тази причина го заведох на зъболекар, но той ни каза че няма за какво да се притесняваме и когато пораснат всички зъбки тогава ще се види дали има нужда от шини или друга интервенция.

Общи условия

Активация на акаунт