Каква машина за печене на хляб да си купя-моля дайте съвет

• 291 570
  • 1 283
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Северозапада
Благодаря и на двете ви за мненията. В момента семейство ми от 3ма души не изяжда 1 кг. хляб на ден. От друга страна партньорът ми не харесва хляб стоял повече от 2 дни. В тази връзка мисля, че капацитетът е ОК. По Великден може да я претоваря повече  Wink Не бях сигурна дали характеристиките на машината са добри, затова ми трябваше мнение.

# 1 156
Кливия, и аз не съм фен на горещия хляб. Peace Да не говорим пък колко трудно се реже. Аз използвам отложен старт и докато спя, машината прави хляб. Simple Smile Сутрин ако закусваме, хапваме от хляба от предишния ден.

# 1 157
Никога не ползвам отложен старт, защото не знам в кой момент ще ми протече казанчето  Wink  Confused

Малко черен хумор, но е реалност  Peace

То и аз като приятеля на  ant G съм фен на пресния хляб и мога да изям несметни количества  Mr. Green - общо взето мога да живея само на хляб, но не и без хляб. Обаче от опит мога да кажа, че изяждам по-малко, когато е черен, издържа ми в хладилника до 2-3 седмици без проблем  Peace

# 1 158
Ние сме с Moulinex и сме много доволни.

# 1 159
  • София
ant G - Ако ядете 1 кг на ден, може и малък да ви дойде капацитета на машина.

Иначе за мен лично е ок, на нас 750 гр хляб ни стога за 2-3 дни.
Отложен старт аз лично не ползвам.

Aко някой няма съответната машина надали много точно може да се изкаже за нея.

Иди я виж какви програми има и реши устройват ли те.

# 1 160
Запис от мен да ви следя  bouquet Имам Таурус от 4 години ,не я ползвам всеки ден ,че ставаме четвъртити  Joy но пък не бих останала и без този уред  chefНещо дава индикации че не му е читава работата ,но не бих го ремонтирала ,по скоро бих си купила нова машина. Подарък ми беше от мама  bowuu за 500гр брашно и марка не съм избирала изненада беше  Hug Сега бих купила по голяма ,с повече екстри.От програми не се вълнувам ,реално ползвам две -за хляб и за козунак и за тутманик ми е една 3часа и 10мин ,а за месене на тесто е 1час и 30мин   chef По интересно ми е как да избера по малко вредно да е казанчето и кои модели могат като изключи да не ми става мокър хляба ако не го извада???Това с мокрия хляб много ме тормози.Все трябва да има някой в къщи да вади хляба .Отложен старт не съм пускала никога  ,резервирана съм за крайния резултат Hug

# 1 161
  • sofia
По интересно ми е как да избера по малко вредно да е казанчето и кои модели могат като изключи да не ми става мокър хляба ако не го извада???Това с мокрия хляб много ме тормози.Все трябва да има някой в къщи да вади хляба .Отложен старт не съм пускала никога  ,резервирана съм за крайния резултат Hug
Няма такива модели. То затова е отложения старт. Редовно зареждам вечер и вадя сутрин. Обратното също, но по-рядко.
Като си знаеш пропорциите, няма нищо страшно в отложения старт. Само маята да се сложи най-отгоре върху брашното, за да не се намокри по-рано.

# 1 162
Вчера доста разглеждах моделите и много ми харесаха мулинекс и тефал ,но с опцията за багети  newsm78 Чудя се заслужава ли си по-високата цена? Към 260 до 300лв стигаше цената Mr. Green не знам ако изчакам до коледа може да има намаления newsm78

# 1 163
  • София
В събота в Лидл - 111лв Силверкрест Peace

# 1 164

Пак ли ще я има - т.е следващата събота?

# 1 165
  • София

Пак ли ще я има - т.е следващата събота?
да  Peace

# 1 166
На тази партида бъркалките на Лидълската пекарна променени ли са? Някои момичета споделиха, че преди имало проблеми с тях, белят се. След месец редовно ползване на моите няма такива признаци.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2016, 13:49 от danibor

# 1 167
  • Countryside
Каква е тази функция за багети? Опечени багети ли се вадят? Ние принципно не ядем хляб, но заради детето почнах да купувам, а ми се иска да яде домашен хляб. На свекървата й купувахме за една Коледа хлебопекарна на Мулинекс, но нещо не съм чак във възсторг от хляба, но може и тя да не улучва програмите знам ли newsm78 та мисълта ми беше, че почнах да се оглеждам, тук четох предимно за Мулинекс, Тефал и Лидълска. Още не съм се спряла на марка, една колежка има на Таурус и доста я хвали, гледам и като цена бива. Но гледам и бая съвети има за настройване на уреда, а има и настойки според вида брашно. Та чудя се... 

# 1 168
  • София
Каква е тази функция за багети? Опечени багети ли се вадят?
Скрит текст:
Ние принципно не ядем хляб, но заради детето почнах да купувам, а ми се иска да яде домашен хляб. На свекървата й купувахме за една Коледа хлебопекарна на Мулинекс, но нещо не съм чак във възсторг от хляба, но може и тя да не улучва програмите знам ли newsm78 та мисълта ми беше, че почнах да се оглеждам, тук четох предимно за Мулинекс, Тефал и Лидълска. Още не съм се спряла на марка, една колежка има на Таурус и доста я хвали, гледам и като цена бива. Но гледам и бая съвети има за настройване на уреда, а има и настойки според вида брашно. Та чудя се... 
Не  функция, а е програма, има такава форма за багети и рецепта за такива, в книжката с рецепти, която е към машината. Опечени се вадят багетите. Настройването на уреда не е сложно: 1. избираш програма, според това какво ще печеш /кой вид хляб, кекс, козунак и т.н/; 2. избираш желания грамаж; 3. избираш степен на изпичане на кората. Това е.

# 1 169
  • Countryside
Я, много яко! Афродита мерси за линка, май ще се купува такъв уред с опция за багети. Аз много обичам франзели, още от малка Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт