Отговори
# 105
Добро утро

Добре дошли на новите фиданки,няма да ги изброявам поименно да не пропусна някоя. Hug

Веси,благодаря за кафето.

Аз днес съм на въглехитрати и мисля цял ден да карам на една зеленчукова пица и малко черен шоколад.На кантара не съм се качвала от няколко дни,ще го направя в петък след плодовия ден.

Воден ден не съм правила,по съвет на Стелхен направих два плодови дни.така мисля да процедирам и с другите два водни дни.

# 106
Добро утро. Благодаря за кафенцето,ама аз си сложих и мляко ( то днес ми е бетъчен та реших че може) Ей най после се претеглих -2 съм  newsm44. Е на е като вашите постижения за 2 дена да съм толкова, ама съм много доволна и ми идеше да го разцелувам тоз кантар. За награда си поръчах една блузка,. Embarassed
Ох не мога да се нарадвам.  newsm44 Благодаря ви момичета за подкрепата, продължавам напред борбата. При мен лошото е че от кръста нагоре изглеждам много добре и няма нищо за сваляне, но корем, дупе, и крака  #Crazy ще видим как ще се боря. Правя упражненията на Синди. Някой да прави други от който е доволен.  newsm78

По едно време и аз се бях замислила за Дюкан, ама съм малко скарана с месото,а сега като четох и вашите отзиви със сигурност няма да я пробвам, колкото и бързо да се отслабва.
Лек ден на всички, много минусчета.   bouquet  bouquet

# 107
Добро утро фиданки Hug
Алоказия кантара ти си е таред...просто го почукни с пръст по горната част. И се мери на едно и също място-намери най твърдото и равно Peace
Стел мила и аз от няколко дни се измъчвам от главоболие ooooh! Нямам обяснение newsm78 Честито минусче, страхотна си Hug
Цвети ще се радвам да се видим-да се обадиш да пием по кафенце Hug
Аз правих два дни на плод и айрян и вчера имах -400гр., а днес съм +200гр #2gunfire Писна ми момичета Tired Сякаш съм влязла в дупка и се въртя  + или –.........Какво да правя? Искам да изляза вече от това въртене на 77кг и нещо. Изморих се от ограничения, диети и лишаване....Искам като правя диета да има резултат. Чудя се дали да не направя почивка от всичко и да се храня малко разделно и каквото ми се е дохапвало и след кратка почивка пак да продължа? Чудя се какво да правя, че свалям и на другия ден го връщам #Cussing out

# 108
добро утро - на Веси благодаря за кафенце
и моя кантар тръгва  след като се повдигне от едната страна по-сериозно , ама си му свикнах и ми върши работа , Laughing трябва да призная , че и моя не ми отчете тежкия памперс на малкия , когато го купих - може пък да му мирише и да отказва да го мери... Naughty

аз днес съм още малко на лунна, ама и с МЦ и резултата е  Cry , но след два -три дне ще видим.
за водния ден - само един път правих воден ден и след като смъкнах - няма и 0,500кг  и зверски зациклих - а до тогава си бях на всеки плодов-0,500 без пропуск и след това повече воден ден не правих.
успешен ден фиданкиииии
жани   Hug   Hug   Hug

# 109
Оф, гадна работа  ooooh!
Ти как мислиш да се справиш с проблема? Гълташ ли нещо?

Аааа,не обичам да гълтам.  Naughty
Майтапа настрана- малко преди да забременея, цялата бременност, а и преди да почна диетата нямах проблеми със стомаха. Няколко дни след като я почнах, отново започна да ме боли горе като гастрит. Преди години ходих по доктори и пиех разни лекарства, които временно ми облекчаваха дискомфорта, сега нищо не пия тъй като кърмя и просто игнорирам болката. Гадното е, че дали съм гладна или сита- боли си ме, т. е. проблема не се решава ако "хапна нещо" както са ме съветвали да правя. Ти какви хапчета пиеш?

Направи си изследване за Helicobacter pylori (H. pylori), обикновено това е причината и след един курс с антибиотик, ще забравиш, че изобщо си ималаа такъв проблем.

# 110
Става дума за взимане на секрет от хранопровода нали? Или бъркам?  newsm78 Защото ако е това- правиха ми го, включително и гастроскопия.

# 111
ice, възможно е и е доста стимулиращо, нали  Grinning ? Само не се разочаровай като мен, ако не продължиш да сваляш със същите темпове.  Hug
t_nestorova, аз горе съм М, а долу XXL, приличам на гигантска амфора  Laughing Ще отслабнем и долу!  Peace

Интересно ми  е мнението на ПТИЦА, като експерт, за пропускането на водния ден, или заместването му с плодов.   newsm78

# 112
ice, възможно е и е доста стимулиращо, нали  Grinning ? Само не се разочаровай като мен, ако не продължиш да сваляш със същите темпове.  Hug
t_nestorova, аз горе съм М, а долу XXL, приличам на гигантска амфора  Laughing Ще отслабнем и долу!  Peace

Интересно ми  е мнението на ПТИЦА, като експерт, за пропускането на водния ден, или заместването му с плодов.   newsm78

hahaha hahaha hahahaИ аз съм от амфорестите!Лошото е, че винаги започвам да отслабвам в ръцете и лицето, а не в ханша и дупето ...Освен това имам мазен и разплут корем след двете раждания  Sick

# 113
  • Варна
Добро утро сладуранкови  Two Hearts
Благодарим за страхотното кафенце - с кеф ще си го гаврътнем  Hug
Жане не се давай миличка, виж какъв страхотен резултат имаш досега, почти -20 кг - ако знаеш как го бленувам и аз този минус поне, нали знаеш бавно но славно към побетата  Hug
Стели браво за резултата, само внимавай да не си докараш нещо с това главоболие - що не си пуснеш едни изследвания за всеки случай  Hug
Тинче душата айде вземай се в ръце бе, че нали тез сладури наште трябва да имат най-готините и слабички мамички на света  Laughing Hug
Аз да ви подразня - днес Диди е на въглехидрати и от оня ден се точи на едно руло с гараш крем  smile3534, че и спагетки ще си направи, хем да има и за сичкото друго народ в къщи
Айде - много минуси и усмивки за всички   love001

# 114
Nightwish, аз имам престилка от раждането, но тази седмица вече трябва да взема Севън Омнипотенс и ако има промяна в гънките, ще доложа веднага!  Peace

# 115
Добро утро и от мен  bouquet
Що така и аз съм с главоболие от два дни. Съвпада с началото на диетата Thinking Вчера бях стриктна, но включих и две филии хляб от пшеничен зародиш. Дали заради това, но днес кантарът ми отчете същите килограми като вчера. Надявам се и аз след плодовия ден да вия минусче(ако изобщо издържа на плодов Peace)

# 116

Joy Joy Joy

Идаааа, щом е за раздаване на акъл Mr. Green
Мисля си, че не случайно го има в диетата, сигурно си има някакви основания. Но и аз като (ако) стигна до него, вероятно също ще го пропусна. Имам болна щитовидна жлеза и гладуването ми е вредно. Мен и плодовият ден ме притеснява по тази причина, но се старая да компенсирам малкото калории с повече плодове и ядки като количество.

Днес ще пробвам житната на Дънов. И без това ми е въглехидратен ден, така че ако ми дотежи, утре ще си продължа по график. Само не знам как да комбинирам житните закуска, обяд и вечеря по Дънов с незакусването при нас. Засега седя на една ябълка и умувам newsm78
Че и кафе пих ooooh! Мнооого пречистващо.

janeta*, много време вече си все на диети и много си отслабнала. Може би затова задържаш. Организмът се нуждае от почивка. Запаси се с търпение и не насилвай нещата. И не се мятай от диета на диета, това обикновено само затормозява отслабването. Трябваше да си изкараш 90-дневната до край, според мен. Сами виждате, най-добри резултати имат издържалите целия цикъл от три месеца.

# 117
  • Варна
Stelxen мисля че при повечето, които са на Дюкан се получава.Аз бях 3 месеца и половина на режима и през целия първи месец ме болеше глава,виеше ми се свят и т.н. Да не говорим че и косата ми пострада доста Cry ,кожата ми стана суха.....Предполагам,че на всеки организъм диетата влияе различно,но при мен първия месец беше ужасен незнам как не се отказах.Втория и третия бяха по-добре откъм главоболие и световъртеж,но косата и кожата ми си бяха все така в лошо състояние (при положение че използвам маски,масла и т.н.) Аз затова и преминах към 90 дневната, намирам я за много по-здравословна пък и засега няма "странични ефекти" (освен сваляне на килца  Simple Smile)
Иначе,днес ми е ден за варива и бобови (10 ден от диетата),минус 3 кг. съм,засега всичко е идеално  Sunglasses дано да продължават така нещата  Praynig
Лек и отслабващ ден на всички  Hug

# 118
janeta*, много време вече си все на диети и много си отслабнала. Може би затова задържаш. Организмът се нуждае от почивка. Запаси се с търпение и не насилвай нещата. И не се мятай от диета на диета, това обикновено само затормозява отслабването. Трябваше да си изкараш 90-дневната до край, според мен. Сами виждате, най-добри резултати имат издържалите целия цикъл от три месеца.
Птица благодаря ти за споделеното и за съвета. Аз наистина от доста време съм на диета някаква..в общи линии предимно само на тази и 2 седмици с Дюкан. Я кажи каква е тази твоя житна диета, житото варено ли е? Аз май се чудя дали да не продължа да с храня разделно каквото ми се дохапва и след известно време да си направя втори курс на 90 дневната? Я ме посъветвай Praynig

# 119
Nightwish, аз имам престилка от раждането, но тази седмица вече трябва да взема Севън Омнипотенс и ако има промяна в гънките, ще доложа веднага!  Peace
Чакам отзиви!  Peace Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт