Отговори
# 120
  • София
Здравейте и от мен Hug.

Аз вече съм 10-ти ден на диетата и взех доста да й свиквам и да й се кефя. Аз също със сигурност няма да правя воден ден заради кърменето, но се чудя дали просто да го прескоча или да го заместя с плодов newsm78. Ени айдиъс?

janeta*, моето мнение е, че ще е най-добре да изкараш целия 90-режим, особено след като си толкова дълго време на него и след това да направиш пауза, в която организмът да привикне към нормално хранене, за да има наново ефект от диетата... Но честно да ти кажа се възхищавам на волята ти и на свалените килограми Hug Hug.

# 121
Ето я житната:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=353805.0
Не издържах до обяд - нали съм любопитна гарга, и хапнах вече сутрешната доза. Разбъркана с 3 ореха и 1 л. мед. Ммммм, страхотна вкуснотия. не знам доколко ще е засищащо и сигурно омръзва дни наред да ядеш само това, но май ще се пробвам за по-дълго. Утре ще докладвам Wink

Според мен повтарянето на 90-дневната наистина е добре да бъде след поне 3 месеца почивка. Иначе сигурно ползата е по-малка. А и колкото щадяща да ни се струва на пръв поглед, това все пак си е диета и то май доста натоварваща - хем разделно, хем само 3 хранения, хем моно дни, което го няма в класическото РХ. Самият факт, че трае само 90 дни и после препочват почивка, трябва да ни държи нащрек.

# 122
http://www.rubella.bg/products.php?w=skin&groupid=20#46

момичета това ползвам аз за коремче и дупе. вярно от скоро го ползвам, ама съм доволна , а и не са много скъпи

# 123
  • Русе
Nightwish, аз имам престилка от раждането, но тази седмица вече трябва да взема Севън Омнипотенс и ако има промяна в гънките, ще доложа веднага!  Peace
Чакам отзиви!  Peace Simple Smile

Не се надявай да получиш промяна със Севън Омнипотенс. Имах го и го продадох, освен бъбречна криза нищо друго като ефект неполучих  ooooh! за престилката която имаш (аз също се сдобих с такава от тежката бременост) мога само яки коремни за долната част на корема да ти препоръчам, от 2 г и половина се занимавам с отпуснатат кожа в тази област и е адски трудно. Още повече, че преди раждането имах и тежка животоспасяваща операция в корема и от нея се сдобих с един праг, само че тогава бях слабичка и той небеше очеваден, след бремеността и раждането  Mr. Green няма да ти казвам сама се сети как изглеждах. Лятото с Дюкян се моделирах и много коремни за долната и горна част на корема правех по 200, а понякога и повече. Ефекта беше поразителен за 1м от диетата и гимнастиката, но се иска постоянство, с каквото мене господ ме е ощетил  Sick
Stelxen мила, аз също лятото бях получила обрив и при мен беше на гърдите в нея област, но аз винаги го получавам когато прекаля с белтъчините, а при Дюки няма с кво друго да прекалиш освен с белтъчини. Ще отшуми с приключване на диетата, не е нищо страшно, но е предупреждение от организъма какво му правиш  Peace

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 12:43 от darinka979

# 124
  • Панагюрище
Момичета никой не ми каза какво мислите за айряна във водния ден ама като ви слушам май ще се опитам да се огранича само сплодове и течности

# 125
Ей, фиданки, пак съм тук Simple Smile

Жани, и аз мисля, че избърза с този Дюкан. Разбирам те, че искаш всичко да стане по-бързо, особенно след като в началото на 90 дневната сваляше за 2 дена 1кг, нормално, ама трябваше да си я изкараш, то май сега щеше да си вече на финала. Да си дадеш почивка 3м и от юни да почнеш пак  и до септември да си перфектна. Нищо не става изведнъж.

А този Омнипоренз май е добър за дупе и бедра и по-скоро за целулита, иначе на корем и мен ме съмняват тези силни вибрации да са добре за органите ни.

Даринкова, че как да нямаш постоянство след като 1м си правила по 200 коремни, малко жени могат да се "похвалят" да са успели да го правят това всеки ден.

А за диетката, аз също имах основно на корем ханш, дупе и бедра. От бедрата свалих доста, макар за 1-ва фаза да бях свалила 4кг, но адски много ми личеше и мн се радвах на това. А сега съм вече в 4-ти месец бременна, а имам чувството, че корема ми е по-малък отколкото беше преди да почна диетата и да забременея пак. Дано всичко е ок де, другия петък съм на преглед, та ще видим как е бебо.
За водния ден, тези дето кърмят определено не е добре да го карат, но според мен трябва да го има, дори да е като плодов. Щом е измислен не е ей така. Доста казвате, после сте спрели да сваляте кг. Аз не мисля, че е заради водния ден. Ами тези дето правят лунната диета и имат 4 водни дни, докато дойде този, който си е по диетата? Смятам, че не случайно е този воден ден и поне плодов е добре да се направи. Но вие решавате де (като тези дето имат проблеми при гладуване и т.н., всеки си познава организма най-добре).

Друго какво да ви кажа? За кантара не мога да взема отношение, защото никога не съм имала такъв Simple Smile

Айде стига толкова от мен, после пак. Сега ще правя на малката някакъв спанак, да видим какво ще стане Simple Smile

А Жани, още не е сигурно, че го дават мн кофти времето, студ, сняг, та не е сигурно нищо. Но ще кажа окончателно и ще знаете Simple Smile

Роси, във воден ден не е добра идея за айрян. Все пак това е мляко и си е все едно да си в протеинов ден  Peace

# 126
Даринка, какви точно коремни преси си правила? Че те нали са различни видове...  newsm78
И аз преди да забременея сутрини вечер по 100 правех, но сега с ръка на сърцето си признавам, че нямам никакви сили. Имах намерението вечер да играя пилатес и тае бо като заспи дивака, но съм като парцал и само си мечтая за легло и възглавница...  Blush

# 127
  • Русе
Даринкова (хахаха, това много ме разсмя), че как да нямаш постоянство след като 1м си правила по 200 коремни, малко жени могат да се "похвалят" да са успели да го правят това всеки ден.  Mr. Green

Ми нямам постоянство в смисъл, че лесно се отказвам. Първия месец се скъсвах от стриктност(чак дразнех с нея) а после взех да се отпускам, примерно днес ще направя само 100, утре ще се само накажа и ще направя 300, пък в другиден нито една щото предния съм се преуморила  Mr. Green ей такива едни.
Коремните които правех и пак трябва да започна са лягам на земята и първо започваш с краката вертикално повдигане, колкото толкова помня че отначало от 15 се уморявах  Embarassed след това повдигаш горната част на тялото си и започваш да караш колело докосвай ки ляв лалът с дясно коляно и това колкото си решиш за начало и накрая завършвам само с горната част на пресата.Коремни със свити крака в келената. Незнам дали ме разбра изобщо, в райна сметка прави каквито можеш и решиш че ти помагат аз тези от едно време от аеробиката ги знам и от каланетиката правех също тибетските упражнения  Peace това е

# 128
  • Панагюрище
Цвети благодаря за отговора аз ще се опитам да издържа на вода и ако много огладнея ще мина на сокове вкраен случай ще включа плодовете но все пак ще ми е трудно защото този ден е утре а пък майка ми утре има рожден ден и нали се сещате че всички ще се хранят а аз ще трябва да я карам само на вода

# 129
Здравейте и от мен ,записвам се и аз във вашите редици Hug Peace
В момента съм 68кг. Embarassed и имам силното желание да достигна 58-60кг.
Днес ми е първи ден и съм само на кафе,след малко отивам да хапна сиренце,а мога ли да ям активия newsm78

# 130
  • Русе
Здравейте момичета  Hug !!!

Аз от вчера съм на тази диетка  Sunglasses .Свекърва ми ми я каза преди няколко дни и ето,че се реших да я почна.Много ми стана хубаво като видях че има тема за диетата във форума  Hug .Аз имам да сваля поне 20кг (че ме е срам да кажа направо 25  EmbarassedCrazy .Много съм се надъхала и се надявам да успея.Водния ден не ме притеснява,защото аз много често  по цял ден не се храня,само може би ще ми се налага да си лягам по-рано в този ден  hahaha .

Сега ми се иска да задам малко въпросчета свързани с някой храни.Надявам се жените,който отдавна следят темата да могат да ми помогнат.Интересува ме киселите краставички,трушийте и киселото зеле могат ли да минават за салати,както и доматена консерва(домашна) разбита на сок с лук или праз  newsm78 . И последния ми въпрос за сега е:проблем ли е ако пропускам плода  на закуската,защото по принцип не закусвам ?

Ами това е за сега от мен.Обещавам да следя зорко темата и да се включвам редовно   bouquet

# 131
  • Бургас
t_nestorova честито минусче. За упражненията на Синди да ти кажа че преди време ги правих и бях много доволна, но трябва да си редовна за да има ефект от тях.
janeta* дай си поне 2 седмици почивка от диети, за да размърдаш кантара.Хапвай каквото ти се иска но с мярка.
geomar Hug Мисля че може активия в 1-ят ден.
Момичета, днес ми е въглехидратен ден и мисля да си купя от замразените банички със спанак или ябълка, те нали стават? А ако може и да ми препоръчате от кои, че досега не съм вземала а знам че има на различни фирми.

# 132
Даринкова (хахаха, това много ме разсмя), че как да нямаш постоянство след като 1м си правила по 200 коремни, малко жени могат да се "похвалят" да са успели да го правят това всеки ден.  Mr. Green
Леле, къде чета и аз  Blush Извинявай, недоглеждане. Пак заслужаваш адмирации дори за единия месец. А това с вдигането на краката, наистина е много трудно и уморително, но мисля, че това е най-доброто упражнение точно за долната част на корема, а обикновенно при жената това е най-проблемната част. Но смятам, че не е нужно да се прави всеки ден, в смисъл 1-вия месец, може би да, после около 3 пъти в седмицата, или през ден пак ще е по-добре отколкото един ден 100, друг 300, после нищо и т.н. Все пак не е нужно чак толкова да натоварваме организма си.

Роси, направо не ти завиждам, ама никак. Чудя се дали не може да направи така, да караш утре на белтъчен и т.н. да си изкараш 4-те дена, то тъкмо плодовия се пада във фаза на луната, след това водния. Просто да си удължиш времето с още една 4 дневка и тогава водния. Все пак на РД на майка ти, не знам ще изтраеш ли, много ще е трудно.
Нека кажат и други момичета де, дали може да се направи така?

SUNI_22
, добре дошла. Мисля, че не е проблем да се ядат като салатки. Но плода не е хубаво да го пропускаш, поне една ябълка или портокал, мандаринка, хапвай нещо, то си е и здравословно (аз хубаво редя, ама ако знаете колко рядко ям плодове, а баш сега е хубаво да го правя, че и малката не хапва особенно покрай мен).

Айде да ходя да готвя, че детето ще ме бие вече  Mr. Green

# 133
  • Панагюрище
И аз мисля че активията е позволена но само в този ден

# 134
Здравейте на всички!   bouquet Не знам дали е правилно,това което правя,но нямах друг избор....днес ми е първи ден МЦ и правя втори пореден ден въглехидратен,трябваше да бъда на плодове,но щеше да ми е много лошо цял ден и да ме боли коремаи реших да си хапна днес,а утре и вдруги ден да правя плодов.После си продължавам с нормалния ритъм.Вие правили ли сте си подобни експеременти?Надявам се да не ми повлияе много smile3516 newsm17

Общи условия

Активация на акаунт