Отговори
# 135
  • София
vesyy би ли ми казала откъде  си взела упражненията на Синди ,че аз преди време имах ама на касетка и сега не знам  откъде  да си я намеря .
Мерси предварително!

# 136
съни22  това с туршийките и киселите краставички  - да , ама ако  нямат захар в тях и то по много малко , че са солени , а солта задържа вода в организма и не отслабваш...

# 137
и аз имам едно питам към по-опитните - в 3ти ден който е въглехидратен само вечерта ли се разрешава сладки неща? И примерно ако искам 1-2 бонбони за вечеря ли са или след вечеря?  Embarassed Дано да ми разбрахте питането - тортите и бонбоните замествата ли хранене или теза само за десерт?

# 138
Мъничко въпросче: Имам плодов ден в петък, но ще ми вадят зъб и заради упойките трябва да съм яла ("ама не плод"- каза зъболекаря), ама какво да ям, за да не ми се наруши диетката

# 139
   Здравейте мацки.

Добре дошли на новичките.

След снощното късно плюскане днес съм с цял килограм отгоре. Надявам се след плодовия да изчезне. Днес си направих пица с бутер тесто. Стана много хубава, а за вечеря миражки.

Надежда, упражненията на Синди може да си ги изтеглиш от Замунда. Аз ги имам от там, но нямам време да ги правя. Поне за сега.

Елена, аз бих сменила местата на дните или просто пропусни въглехидратния, направи си плодов в четвъртък и в петък почни пак с белтъчини.

Айс, и аз това не го знам. Но днес след пицата си хапнах един бонбон за десерт.    Wink

# 140
  • Варна
Мама на Викито кое точно от всичките ползваш, а и като гледам там само едни готини дупета има нарисувани, кое става и за коремче
Тинче видя ли - те хубу казали хората, да внимаваме, че после да няма - ама що така бе Миме и да си  smile3511  Joy

# 141
Мама на Викито кое точно от всичките ползваш, а и като гледам там само едни готини дупета има нарисувани, кое става и за коремче
Тинче видя ли - те хубу казали хората, да внимаваме, че после да няма - ама що така бе Миме и да си  smile3511  Joy
от зеления - има и душ-гел и за след баня

# 142
Здравейте и от мен.Искам да кажа добре дошли на новите фиданки и най вече на SUNI22  .Диетката е супер и вече толкова много свикнах  с нея , че занапред това ще ми стане начин на хранене и след нея.
   Определено се чувствам по добре и по лека ,днеска даже кантара отрази още -1 кг но ще изчакам да видим ден два и тогава ще го отбележа на линийката си.
  Да попитам старите ветеранки фиданки,ще е ли проблем ако изкарам белтъчен ,варива  и плодов-защото на 14.02 ми се пада плодов ден а ще ходя на кръчма,и мисля тогава да ми е белтъчен.
Лека вечер на всички фиданки и умната с хапването след 20.00h

# 143
siska_r няма да е проблем, само да не го правиш често Simple Smile

Колкото до яденето на сладко, ами аз повечето въглехидратни дни само на сладко и сладкиши съм карала, така, че не е проблем

# 144
Хляб Бонус, за целия ден 4 филийчета плюс домашна лютеница.... Брои ли се за успешен въглехидратен ден????

# 145
  • ул. "Мечтание"
Хляб Бонус, за целия ден 4 филийчета плюс домашна лютеница.... Брои ли се за успешен въглехидратен ден????

Определено!  smile3521 Макар че на мен ми се струва малко хапването ти (ама това по моите си критерии Wink)

# 146
Малко е да, ама аз ако не кърмех и толкова нямаше да ям. Хич не обичам да ям, гот ми е да готвя, ама ме мързи да ям..... Сега обаче заради дребен се насилвам ,щото ми се иска да го кърмя поне до 6-тия месец. Е, то остана само един до тогава, пък и очевидно организма ми е як , пия много течности и така. Малко ОФФ стана, сори.

# 147
БЯСНА СЪМ!БЯСНА СЪМ!БЯСНА СЪМ!КАНТАРА ТОКУ ЩО ПОКАЗА 75КГ.Е ТОВА НА НИЩО НЕ ПРИЛИЧА.
Е обяснете ми какво е това.А цикала ми е вече на приключване.И защо правих тоя воден ден.Ква файда.Ужас,
Съжалявам че така нахълтвам и си изливам мъката ама в момента ми е много нервно.Направо.......ужас.

# 148
  • Бургас
newsm10 къде го намери хляба, че аз напоследък не го откривам, само тонус има.

# 149
Уфф, ми то е същото бе.... объркала съм се, значи си е Тонус.Ама те нали пуснаха един милион разновидности с какво ли не, та аз си купувам найъ-дъртия дето е първия на пазара. Иначе просто прекръстиха хляба.Но не навсякъде го зареждат в чистия му вид, повечето май са с рани семена и прочие дяволи.

Общи условия

Активация на акаунт