Отговори
# 150
mu6morok, не се ядосвай  Hug , явно яко задържаш течности, пий повече диуретици.

# 151
Лейди е какво да пия.Казвай и почвам.Ако кажеш и вода от пералнята почвам Laughing

# 152
  • София
Малко е да, ама аз ако не кърмех и толкова нямаше да ям. Хич не обичам да ям, гот ми е да готвя, ама ме мързи да ям..... Сега обаче заради дребен се насилвам ,щото ми се иска да го кърмя поне до 6-тия месец. Е, то остана само един до тогава, пък и очевидно организма ми е як , пия много течности и така. Малко ОФФ стана, сори.
Аре стига бе и въпреки това имаш проблеми с кг?? Rolling Eyes. Как искам и аз на де обичам да ям...

mu6murok, нормално е като се мериш по никоето време (да се чете всичко различно от сутрин на гладно) да има разлики в теглото. Премери се утре на гладно след WC и ще видиш, че ще си 1-2 кг. по-малко. Peace

# 153
Възстановявам се от раждането, затова искам да свалям, иначе не се оплаквам от редовни проблеми с килцата.

# 154
  • София
Възстановявам се от раждането, затова искам да свалям, иначе не се оплаквам от редовни проблеми с килцата.
Да де, тук масово се възстановяваме от раждане (едно или повече) Wink. Мисълта ми беше, че ако се храниш в такива количества и без диета много скоро ще си влезеш в релси и аз съвсем искрено ти завиждам за което Hug.

# 155
  • Варна
Здравейте, фиданки-сладуранки! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Днес моя нов кантар показа 66,800 радвам се, но не чак толкова много, защото все пак досега се мерих с друг, той по същото време показа 68. Вече почвам да се ръководя само по новия, дано все такива хубави цифри да показва  Peace

Едно въпросче от мен:
За утрешния обяд си взех от магазина някакви маслени хлебчета със сусам, без мляко са, само с яйчен прах. Кръгли като малки питки. Утре ще ям в движение на обяд, докато отивам с малката на консултация и се съмнявам че тези питки ще стават за ядене само така, без нищо друго  newsm78 С какво според вас мога да ги хапна, като се има в предвид че ще ям в движение или въобще да търся нещо друго, милинки с извара става ли, като гледах днес тя е в мин почти никакви количества?
Мушмурок, съжелявам, представям си как се чувстваш, но не незнам какво да те посъветвам, оставам това на старшиите.
Съни22, добре дошла тук, още една априлка  Hug

# 156
   Не знам дали съм права, но май повечето, които се оплакват, че кантара не мърда карат лунната диета. Според мен това си е чисто гладуване и стрес за организъма. Може да се пречиства, но не означава, че след това не се запасява, заради шока от гладуването.

# 157
  • Русе
   Не знам дали съм права, но май повечето, които се оплакват, че кантара не мърда карат лунната диета. Според мен това си е чисто гладуване и стрес за организъма. Може да се пречиства, но не означава, че след това не се запасява, заради шока от гладуването.

Аз немисля така, слее лунуване не се качва, значи не се презапасява, пък и ако му дадеш достатъчно калории, но не повече от необходимите от какво ще се запаси  Thinking Стрес, е всичко различно от това на което е свикнал организъма  Hug Тези, които лунуват отдавна, знаят от опит че организъма им е пренастроен и не се стресира от глада, а се радва и пълноценно се пречиства  Hug

# 158
  • в сърцето на моето Слънце
mu6morok, аз нали ви казах да не правите воден ден.  #Cussing out Така става... Сега само гледай да се овладееш, че на мен ми беше много трудно след водния да вляза в релси. Премери се утре сутрин на гладно, след тоалетната и кажи как е положението. А за да изхвърлиш водата изпий няколко билкови чайчета.  Peace Мериш ли сантиметрите?  newsm78
Alokazia , въглехидратен ден ли ти е утре? Можеш да им сложиш лютеница или пък някакви зеленчуци... Друго не ми идва на ум.   chef

# 159
Диуретично действие имат някои билкови чайове + прясно изцеден лимонов сок ,поне при мен е така

# 160
Мушмуроче, на мен ми действа така кафето, иначе след бърза справка - чай от мечо грозде или отвара от коприва.  Hug

# 161
и кво водния ден това ли ти докарва на главата-нерви в деня,зор на следващия и после зацикляне.Ебаси и кофтито.Епа нема да го правя бе да го е.....
Мерси за подкрепата и съчуствието знаех си че на правилното място си изливам мъката.
Оф отивамд а оправям детето че на нея хич не и дреме за на майка и терзанията айде милички до скоро.
Стел меря сантиметрите ама са си същите. Twisted Evilмама му.
Ай че станах като каруцарка вече.  Blush

# 162
  • ул. "Мечтание"

Аз немисля така, слее лунуване не се качва, значи не се презапасява, пък и ако му дадеш достатъчно калории, но не повече от необходимите от какво ще се запаси  Thinking Стрес, е всичко различно от това на което е свикнал организъма  Hug Тези, които лунуват отдавна, знаят от опит че организъма им е пренастроен и не се стресира от глада, а се радва и пълноценно се пречиства  Hug

Даринка, не подценявай организма си. Ако преди гладуване от известно количество храна извлича 100 калории, след лунуване ще извлича примерно 120. Гладуването може да е много коварно, та за това се чудя дали в моята модификация на диетата да лунувам и да правя водни дни.

# 163
Я и аз да задам питане, че мисля, че плющя много сериозно. Значи на обяд хапнах зелена салата - около 300 гр. и 250 гр. кашкавал плюс 2 филийки пълнозърнест. На вечеря - половината. Ма хич не ми се вижда диетично, дори сега като пиша и се засрамих  Embarassed  Sad . Множко е, нали?  Cry

# 164
Даринка, така си го обяснявам аз. За мен лунуването не е за сваляне на килограми. По-скоро за задържане и пречистване. А и аз точно за задържане говоря, а не за качени килограми (запасяването не означава качване на килограми). Прави ми впечатление, че ти винаги говориш и  за калории. В много диети калории не се броят (за пример Дюкан и 90 дневната) и пак се свалят килца. А и при всяка диета храненията са най-малко 3 пъти на ден. Правила съм диетата и на треньора от Пълна промяна (съжалявам, но името ми избяга в момента). Там храненията са задължително 5 на ден. Разбира се количеството не е голямо, но за мое учудване, нямаше ден, в който да изпитам глад. Всеизвестно е, че за да се отслабва, трябва да се яде. Въпроса е какво и кога?

Общи условия

Активация на акаунт