Отговори
# 165
  • София
Я и аз да задам питане, че мисля, че плющя много сериозно. Значи на обяд хапнах зелена салата - около 300 гр. и 250 гр. кашкавал плюс 2 филийки пълнозърнест. На вечеря - половината. Ма хич не ми се вижда диетично, дори сега като пиша и се засрамих  Embarassed  Sad . Множко е, нали?  Cry

Според мен само 2-те филийки са в повече (една би било перфектно), иначе си е идеално Peace.

# 166
Става дума за взимане на секрет от хранопровода нали? Или бъркам?  newsm78 Защото ако е това- правиха ми го, включително и гастроскопия.

Аз преди малко ти писах бележка, без да съм видяла тук. H. pylori is diagnosed through blood, breath, stool, and tissue tests. т.е теб може да са те тествали със проба от хранопровода.
http://digestive.niddk.nih.gov/ddiseases/pubs/hpylori/ - на английски е

# 167
Набийте ме... докато си опека това гювече ...в 21:30 хапнах за вечеря чак. И нещо не ми хареса сготвеното и ся ми е хем гузно, хем кофти ми е вкуса #Crazy Naughty

# 168
Записвам се тук  bouquet
Добре заварили Heart Eyes
Аз започвам от другия вторник, но се подготвям психически и стартирам с четенето и надъхването от сега Grinning
10 са моите за сваляне... Таз диета ми звучи чудесно.(Поздравления за авторите)
Правих Дюкан след първото раждане, ама ми е много стресов.
Кърмя. Със сигурност ще прескачам водните дни Peace Мисля в плодовите също да включа нещо допълнително. Още не съм решила какво - някакви добри идеи Grinning

# 169
здравейте!
Цитат
Публикувана от: lady_ivy
Я и аз да задам питане, че мисля, че плющя много сериозно. Значи на обяд хапнах зелена салата - около 300 гр. и 250 гр. кашкавал плюс 2 филийки пълнозърнест. На вечеря - половината. Ма хич не ми се вижда диетично, дори сега като пиша и се засрамих  Embarassed  Sad . Множко е, нали?  Crying or Very sad

и на мен ми се виждат в повече само филийките , може би и малко кашкавала, ама иначе е добре newsm10  , не ти ли стана тежко от кашкавала? от любопитство питам...
добре дошли новите фиданки!
асенце моето предложение , което отправих и към диди е да добавите на плодовия ден и мляко , а на протеиновия да остане само рибно/месен. виж преди две-три страници го обсъждахме проблема с различни варианти.
лека нощ на всички

# 170
Асенце - алоха и тук....

# 171
  • Панагюрище
Момичета аз пък хляб изобщо неям

# 172
  • ул. "Мечтание"
Момичета аз пък хляб изобщо неям

Ами това е супер!  Peace

# 173
Малко късно,ама днес не съм писала никак,че излизахме ,на обяд спахме 2.5 ч с малкия и после пак излизахме

Жани,чак вечерта видях,че си ми писала.Утре сутринта ще ти пиша,извинявай  Hug

Цвети,ако си дойдеш непременно се обади да се видим,тя Жани ми има телефоните.Дано времето не се скапе само,че дават много лошо време  Hug

Аз днес не съм съвсем по график,че хапнах малко пържени картофки,но пък ядох само вечеря.

мушмороче,не унивай и аз доста време бях зациклила,не че сега свалям много.аЗа десетина дне съм свалила 2.5 кг,но кантара варира всеки ден.вече взе да ми писва и на мен,но стискам зъби,нали до пролетта трябва да сме фиданки,че да си носим късите поли .За теб  Hug

Добре дошли на всички новички и силни прегръдки за всички ви  Hug Hug Hug

# 174
  • Панагюрище
Мисля си дали ако си маправя бял ориз с пиле че много ми се е дояло и ям от пилето в белтъчния ден а от ориза в деня за варева ще наруша диетата.Досега съм я спазвала съвсем стриктно без нарушения защото аз за разлика от вас имам доста килца да свалям пък и от мойто раждане мина доста време та са доста престояли Embarassed Embarassed Embarassed

# 175
  • ул. "Мечтание"
Роси, по-добре не прегрешавай. Може и да не ти се отрази, но може и да не ти се отрази!

# 176
  • Панагюрище
Лейди Фрост благодаря ти за съвета и ще те послушам защото найстина засега нещата вървят много добре и ще се разочаравам много от себе си ако ги объркам

# 177
3дравейте,

и а3 май ще се включвам към вас Wink
Искам да сваля около 15 килограма, които си докарах покрай бременност и кърмене. Като начало, ще почета още малко и от понеделник стартирам.
Има ли някой, който вече да е отслабнал и как се чувства?

# 178
  • Панагюрище
Перла,здравей ами май всички отслабват но при всеки е сразлично темпо.Аз лично днес съм на 29 ден и имам вече 6кг в минус

# 179
Супер Sunglasses
А колко си била и колко искаш да свалиш?

Общи условия

Активация на акаунт