Отговори
# 75
Найтуиш, качамакът се прави от царевично брашно и според 1-ва страница царевицата спада към варивата... Но от друга страна е основно въглехидрати, така че не знам какво да те посъветвам newsm78.
Ами то и аз затова се чудя  newsm78 Пък много обичам , дори и без сиренце  Embarassed
Другото, което исках да попитам е, как стои въпроса с мазните неща - масло, олио ...и така нататък, кога , по колко и дали може? Thinking

# 76
 newsm51Здравейте, момичета и днешния ден мина много добре ,утре е ден на плодове знам, че ще е по- трудно  ,но ще се справя.После ще е водния ден и ще се премеря...
Мисля че ще има ефект .Сега ще ви чета.До после. newsm10

# 77
И на мен ми е интересно за качамака...  newsm78 Знам, че в предните теми дискутирахме въпроса за тиквата, ама като не помня  ooooh! в плодовия или във въглехидратния ден може да се яде? И само на мен ли ми е най- сложен "празничния" ден, трудно ми е да измислям нещо солено...

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 20:19 от lubopitko

# 78
Здравей   t_nestorova  пишеш,, че си 12 ден на диета, а те е страх да се претеглиш, това са доста дни  по дрехите не можешли да усетиш дали си свалила.
Трябва да има разлика от кг.  с които си започнала винаги в началото се сваля ,а после идва застоя . Rolling Eyes

# 79
rosi_72, и аз се насилвам да пия вода. Е, докарвам до към 2 л., ма не е бира да се пие с кеф  Laughing  Blush
Напоследък стискам един портокал и го добавям към 2 - литровата бутилка с вода. Гледам до вечерта да съм изпила шишето. Помага ми.  Peace
t_nestorova, смело на кантара!  Hug

И хайде и аз да дам нещо от себе си - момичета, не пийте алкохол по време на режима. Аз пих малко ракия през белтъчния ден и о...х добрия старт. Въпреки лунната диета, която спазих до последно, се теглих, още съм на тия кг. Те хората правилно казват, че г.з глава затрива.  #Cussing out Извинете за цветния речник, но съм си много ядосана.  Cry

# 80
  • София
Момичета и аз да се похваля мислех да не се меря днес ама не се сдържах и кантара ме изненада приятно с 2кг. на долу. Shocked
След  лунния ден си хапнах малко таратор и филе .За утре си мислех да продължа на белтъчини.
дали не греша да не объркам нещо? Tired май със тази луна нещо се по обърках ,дано не се получи  обратен ефект.И другото което исках да попитам чушка  бюрек мога ли да ям в белтъчния ден. Peace
Благодаря предварително!
Лака и режимна нощ!
А утре като се включа да има много минусчета. Laughing

# 81
Жани,да и аз си го мисля това дето казваш.Има голям смисъл Дюкан но на моя свръх натоварен ден не се отразява добре.А да се правят по няколко белтъчни дни в месеца май е доста разумно.Наумила съм си белтъчните да ги правя много стриктно,ама де да видим кога ще почна.
птица,много отрезвяващо действат постовете ти.Явявай се по често да ни се поскарваш Grinning Аз също съм 1000% за това че диета и кърмачка са две напълно несъвместими неща.Но не упреквам никой всеки си знае Peace

Надежда мисля че чушката бюрек става за белтъчен ден Peace

Поздрави на всички Hug

# 82
Как сте мацки? Толкова много нови има, че направо не мога да повярвам Simple Smile А и гледам, че има доста кърмачки, дали аз провлачих крак? С 2-рото определено смятам да я подкарам пак диетата, но доста по-рано от 10-тия месец на детето, разбира се без да съм стриктно на плодов ден (дето казвате може с кис или прясно мляко, и аз мн пиех, то по принцип организма си иска това което не му достига, така, че специално млякото е хубаво да се приема, след като ти го иска организма, виж сладкото е друга работа  Mr. Green).

Желая успех на всички и много, много минусчета, да станете фиданки и да наслагате снимки на едни перфектни мацки.

Жани, Иринка аз ще си ходя на Враца (само да не стане ужасно времето, че както го дават), но задължително ще кажа, а и ще се чуем, ако съм там, да се видим в събота, дори и в студено и дъждовно време.

Ще се опитам да ви следя малко по-редовно, но не обещавам. Страшно много пишете, явно наистина много сте станали момичета  Hug

# 83
До 2-3 дни започвам най-сетне с диетата. Малко се забавих,че сестра ми е на гости и си знам,че са ми слаби ангелите и затова предпочетох като си замине , тогава да почна. Така че очаквайте ме, ще досаждам много най-вероятно, поне в началото Simple Smile

# 84
  • ул. "Мечтание"
Оф, пълна трагедия съм аз!  Rolling Eyes Нещо не ми вървят тия диети напоследък. Много ми тежи и ме депресира. Е, не е като при Дюкан, тогава направо бях изкукала, ама си ми тежи.

Та съм си измислила нов план. Спазвам часовете за хранене - до 12 часа само плод, след 8-9 часа - никакво хапване, през останалото време ще си хапвам каквото ми душа иска. Ще се опитам да спазвам РХ и някои други общи правила за здравословно хранене. Ще си правя протеинов четвъртък и плодов понеделник. Може би ще си изкарам и трите водни дни. Но не съм го доизмислила това.

# 85
  • Бургас
Вчера ми беше плодов ден, но от следобяд започнах да лунува и преминах само на вода и чай с мед. Днес сутринта установих цели -1,200 кг.  Shocked Чак се качих отново на кантара, защото не вярвах на очите си. Продължих на течности до края на пълнолунието и след това си направих лека вечеря с печена скумрия и салатка.  Grinning Стискайте палци утре сутрин кантарът да ме зарадва още повече  Blush
Между другото, понеже започнах диетата на 13-ти януари, може ли днешното гладуване /на вода/ да го сметна за воден ден  newsm78

# 86
Нова темичка - супер Hug.
Искам да ви попитам тези които са минали водния ден отслабнахте ли в този ден.Защото аз не отслабнах нито един килограм в този ден и от около две седмици стоя едни и същи килограми/възможно ли е да е от три в едното/.Малко ме съмнява де едно кафе да влияе ама знам ли вече.
Иначе днес ми беше плодов ден хапнах си две ябълки,два банана и два портокала.Утре ми е белтъчния и съм решила да хапвам кашкавал или сиренце.А за вечеря се чудя имам шницели + зелена салатка. .Вие какво мислите може ли да се хапват шницели?!Или е по добре да не ям от тях все пак са пържени пък и в тази кайма кой знае какво има Rolling Eyes

# 87
Дяволски чаровна,лятото когато правих диетата много от момичетта се оплакаха че не слабеят през водният ден.И повечето решиха да го правят плодов.Май това все повече се затвърждава.При мен не помня как беше,но аз си знам че моят оргганизъм е такъв - слабея когато гладувам.Няма такива работи малко от тва малко от другото Naughty
Също при теб е нормално това задържане,вторият месец не се сваля много Praynig

Фрост,напълно те разбирам и подкрепям в наичнанието.Аз практикувам в момента този модел дето казваш,просто немога още да се отърся от стреса с Дюкан Rolling Eyes

# 88
Здравей   t_nestorova  пишеш,, че си 12 ден на диета, а те е страх да се претеглиш, това са доста дни  по дрехите не можешли да усетиш дали си свалила.
Трябва да има разлика от кг.  с които си започнала винаги в началото се сваля ,а после идва застоя . Rolling Eyes

Ми не знам, не мисля че за тези са започнали да ми стават широки, утре ще видим, дано имам резултат. Praynig

# 89
Дес Мерси за отговора.Явно ще се спира три в едното...Хммм ще видим колко ще отслабна втория месец.Решила съм и в понеделник с още една мама тръгваме на фитнес и за в нас съм си поръчала степерче и ще започвам усилено да се упражнявам. newsm39
t_nestorova   най вероятно си свалила.Аз на втория ден бях свалила 2 кг вече и за целия период 10 килограма.Дори успявам да вляза в някои дрехи с размер М - а това за мен си е направо постижение.Като знам ,че преди да започна диетата едвам си намирах дрехи Laughing

Общи условия

Активация на акаунт