Отговори
# 60
  • ул. "Мечтание"
Лю, претегли се малко по-късно през деня. Примерно по обед. При мен обикновено тогава си показва резултата, а не сутрин като стана.

Аз днес съм на плодов ден. Не съм очаквала, че толкова ще го обичам този ден!  Heart Eyes

# 61
Жане, Иринка, мама на Вики, Лулумба, Ани, Ели, Стели, Цвети дайте и вие съвет моля - мога ли по някакъв начин да заменя този плодов ден или да добавя още някаква храна освен плодове и зеленчуци, да се карат само тридневки или нещо подобно възможно ли е въобще или да си карам само така на разнообразието, което предлагат трите дни и както ме съветва Птица голямото слабеене да го оставя за след кърменето
Предварително благодаря  Hug

didnik,моето лично мнение е докато кърмиш да не спазваш диети.Бебенцето ти е доста малко и мисля,че трябва да ядеш разнообразна храна всеки ден/е не да се тъпчеш  Wink/.Аз съм кърмила и двете си деца,големият-9 мес,а малкия-1г и 2м и не съм правила диети.Има жени,които докато кърмят отслабват и такива,които качват.Аз не мърдах изобщо.Свалих 10-на кг от раждането и докато кърмих не мръднах на никъде,но не съм помисляла за диети,но това си е мое мнение.

# 62
  • В светлината на слънцето
Добре дошли на всички нови фиданки!  bouquet
дидник, и аз си мисля, че е по-добре да отложиш голямото слабеене за по-натам. Не е проблем обаче да си спазваш трите дни, още повече, че по този начин ще се храниш здравословно. А ако държиш на плодовия ден, то непременно добави зеленчуци, млечни продукти и много ядки. Аз докато кърмех не спазвах никакви режими. Всъщност, докато кърмих дъщеря си - 8 месеца, спазвах всички здравословни принципи и ядях само полезни за кърмата храни. В резултат - напълнях повече отколкото по време на бременността си. При сина ми реших да се храня просто разнообразно и здравословно, без да се съобразявам с това кои храни способстват за коликите и кои - не. В резултат - нито той имаше колики, нито аз напълнях. Така че е относително това с пълнеенето и кърменето. Но не пречи да си направиш здравословен режим без много ограничения. Всъщност трите първи дни от диетата са именно такъв режим. Ако във въглехидратния не се ограничаваш и хапваш продукти, в които има яйца и мляко, мисля че няма да има никакъв проблем. Peace
Жани, дано му мине бързо на детенце.  Praynig
Иринка, как можа да наредиш такава трапеза точно по време на лунуването.  Mr. Green
Аз от вчера съм само на вода и се чувствам чудесно. Е, преди малко пийнах едно горчиво кафе, че много ми беше ниско кръвното. И мисля вече да лунувам - по пълнолуние и новолуние само, съвсем редовно. Ей, това го правех редовно преди десетина години и ми беше много добре. Не заради килца, че тогава нямах какво да свалям, а заради пречистване на организма. Бях забравила колко е хубаво и разтоварващо.  Peace

# 63
Да се изкажа и аз за кърменето и диетата. Аз както съм казвала и преди съм кърмачка. Верно Лео е на 13 месеца вече и го кърмя само по 2 пъти през нощта и рано сутрин. Избрах си да правя някакъв си олекотен вариант на тази диета, след като се консултирах с Хедра. Правя първите 3 дни а плодовия е + кисело мляко. Чувствам се добре. Ценя мнението на Хедра, защото мисля че е информирано мнение. Та това е което аз правя.

# 64
  • Варна
Жане, Ели, мама на Вики, Иринка, Лулумба много благодаря на всички за отделеното внимание и дадените съвети  newsm51 smile3525  love001
Аз също съм на мнение, че докато се кърми не е хубаво да се правят диети, естествено никой не говори и за тъпкане -  Иринка  Peace, затова и не съм правила такива, нито докато кърмех дъщеря си, нито сега с малкия, затова ще си кротувам за сега без стриктен плодов ден.
Мама на Вики благодаря за идеята - на мен и бездруго ми идват много всички белтъчини в един ден само, а въобще не мога без млечните - и аз като теб до скоро пиех по литър прясно мляко всеки ден, а другото според мен е някаква измишльотина
Между другото ми прави впечатление, че като се опитвам да спазвам дните от тази диета от известно време, менюто ми наистина се поразнообрази още повече, което си е супер
Хайде пак да пием по една вода и да смъкнете много кила  newsm10
Нивеа мама на Вики даде почти същия съвет - и аз мисля, че така няма да е чак такъв проблем, напротив - така даже имам включени още повече храни в менюто си, което съответно е още по-добре за бебо, който също се разнообразява покрай мен

# 65
  • Русе
Аз да се "похваля"  Rolling Eyes нестига, че вчера започнах лунуването с 20-30 мин по-късно, ма и го свърших с 50-60 мин по-рано. Както казваше един от професорите ни в университета "може да съм дошъл по-късно, ма за сметка на това ще си тръгна по-рано"  Mr. Green голям сладур беше, може и да не е между живите вече, както и да е  Hug
Не че нямаше да остискам до 17,30, ма реших че днес и тъй, тъй ще се празнува, поне и аз да разбера от празника . Та хапнах 2 парчета баклава за 16,00 часа, сега си правя спагетки за 18,00ч и за 20,00ч пека шок.квадрати. Днес ще прекаля определено, ма не ми пука и без друго утре пак глад (плодов ден)  Rolling Eyes

# 66
Ето ме пак момичета и да ви се похваля, че от вчера държа фронта на плодове и айрян+кафе( е и половин пакетче солети преди малко Embarassed....но мисля че тези два дни се справих с лунната)
И понеже малко си обърках дните вчера и днес и се чудех като свърши луната с какво да продължа newsm78-дали с малко белтъци или с една Морена Embarassed. Още не съм решила. Но утре ще съм на белтъчен ден. И да ви кажа моите плодови дне са като в 90 дневната но с мляко в добавка(аз си го правя на айрян) и така мног лесно се изкарва плодов ден. Хайде изчезвам....после пак ще ви пиша Hug

# 67
  • Бургас
Здравейте и от мен за днес  Hug
Честито на момичетата с минусчета   bouquet
Днес съм на варива, ама голям глад ме гони   newsm22 ...но съм си режимна- на обяд ориз, в 16ч. пак хапнах мъъничко ориз и за довечера съм си спретнала ориз  hahaha  но пък навъртях 45 мин.  newsm39

Гледам новички има  welcome  Hug

# 68
Здравейте и от мен. 12 ден съм вече на диетката ама не смея да се претегля да не се разочаровам. Днес трябваше да ми е плодов, но реших да лунувам, пък ще доизкарам деня с плодове. А от утре пак с белтъците. Но и ще се претегля че като гледам вашите резултати как благородно ви завиждам само.  Embarassed Дано и при мен да има минусчета, че много ми дотежаха тез кила вече.  #Cussing out

# 69
Момичета може ли да уточните всъщност в плодовия ден след 12ч. може ли да се смесват плодовете. Последно четох - НЕ, но преди като четох пишеше, че са позволени плодови салати, стига да е след закуската, т.е. между 12-20ч.
Аз си правя плодова салата със сурови орехи Embarassed Много ли съм сгрешила Rolling Eyes

# 70
Вчера стриктно си спазвах диетата и днес кантарът ми показа - 1.00 Shocked Знам, че това е само в началото, но определено се радвам. Тъй като все още кърмя, мисля да не се ограничавам толкова много, но определено да вкарам ред в хранителните си навици Peace За плодовият ден още не съм решила как да го направя, най-вероятно ще вкарам малко сурови ядки. Ще пробвам, пък ако много огладнея ще се почерпя нещо Grinning

# 71
  • София
Не мога да не се включа и аз като видна майка кърмачка Hug.

Аз доста дълго отлагах всякакви диети именно по тази причина. Но пък стигнах до фазата, в която се тъпчех с какви ли не боклуци (като МакДонълдс, много сладко и мн. др.). Сега бебо е на 1г. и 9м. и се кърмим основно през нощта и рядко през деня когато съм си вкъщи и кърменето има много повече психологична стойност отколкото хранителна.

Режимът реших да спазвам защото първо не е се отслабва рязко, храната е много здравословна, не се изключват никои от необходимите за организма елементи, но най-вече защото кърменията ни са на редки интервали.

Та искам само да кажа, че понякога балансиран и не-краен режим на хранене (в случая диета) може да е дори по-полезен за бебчо, отколкото безразборно поемане на вредна храна Peace.

# 72
  • Панагюрище
Здравейте и от мен и благодаря за топлото посрещане.Аз ви питах в предишната тема проблем ли е това че не пия много вода.

# 73
Здравейте и то мен, момичета!Ето че свърши първият ми белтъчен ден!Нямах никакви проблеми!Чувствам се страхотно!
Имам обаче един въпрос, може ли по време на диетата да се яде качамак и ако да , в кой от дните?Предварително благодаря за отговора! Hug

# 74
  • София
Найтуиш, качамакът се прави от царевично брашно и според 1-ва страница царевицата спада към варивата... Но от друга страна е основно въглехидрати, така че не знам какво да те посъветвам newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт