Отговори
# 45
Здравейте момичета! Hug Толкова съм щастлива тази сутрин, че веднага сядам да ви пиша! Днес ми е 9 ден от началото на диетата и преди малко, като се притеглих кантара отчете -1,900 ! Hug Направо не мога да повярвам! Лек ден на всички и много минусчета!  bouquet

# 46
Здравейте момичета! Hug Толкова съм щастлива тази сутрин, че веднага сядам да ви пиша! Днес ми е 9 ден от началото на диетата и преди малко, като се притеглих кантара отчете -1,900 ! Hug Направо не мога да повярвам! Лек ден на всички и много минусчета!  bouquet
Браво на теб smile3501 Само така да ги преборваш и останалите килца.

# 47
Добро утро!!

Жани,не ти бягам миличка,просто децата ни спят по различно време на обяд.Но ако Цвети си дойде де пием по кафе как. Благодаря ти,и днес може да наминеш половината ядене си стои  Hug
Аз май днес няма да мога да карам на мляко,че малкия цяла нощ почти не спа,май ще му избиват кътниците,че няма нито един.И през нощта беше кошмарно и почти не съм спала и сега ми е много лошо,но пък въпреки,че снощи си позволих да хапна от всичко днес кантара ме зарадва с 1 кг надолу  newsm44 То това е и от спирането на МЦ,но аз се радвам.

Сега на всички много целувки и прегръдки  Hug

Све,честити свалени 2 килца!!Браво!!

# 48
Добро утро!
Гледам много нови фиданки има,добре сте до6ли !
Аз в4ера от въглехидратния даже съм ка4ила малко ,за пръв път ми се слу4ва,ама сигурно 6тото хапнах малко пове4е,4е една приятелка има66е РД .Дано плод4етата днес смъкнат.

И да ви се опла4а ,4е утре по4вам стай в едно у4или6те и по цял ден 6те съм там ,как 6те съм режимна не знам  Sick

# 49
След вчерашния плодовден не съм свалила и грам...  Weary newsm11

# 50
Здравейте момичета...наминавам само да ви се обадя, че да не ме забравите съвсем Wink Hug...
Старата тема не съм я дочела...нали имам гости, та нямам никакво време за любимите темички и форуми въобще ooooh!.
На всички празнували нещо - ЧЕСТИТО  bouquet
На всички с намаления, също ЧЕСТИТО  bouquet...само така, фиданки!
На новодошлите - Добре дошли и успех с диетата Peace.

Мозила, радвам се, че си по-добре и се връщаш тук! Hug Ако не друго, поне за утеха и разнообразие...а и диетата е наистина чудна, около мен също има хора, които се заинтригуваха много Wink.
Аз не съм точно режимна тези дни, просто няма как да стане, но спазвам РХ и основните правила на нашата диета - до обяд само плод, после по три часа средно между храненията и вечеря към 20ч. Надявам се да не кача много през тази седмица Praynig, а като си тръгнат по живо по здраво моите хора, ще направя плодов и си влизам пак в схема Peace.

Хубав и минусов ден на всички!  bouquet Peace

# 51
  • Варна
Птица моля те включи се и ти по този въпрос...

Птица лесно ще си включи, но не чакайте да ви погали по главиците Crossing Arms
За мен диета и кърмачка са взаимноизключващи се понятия. Не разбирам и изобщо не одобрявам присъствието ви тук. Да, добре е да се храните разумно, да не прекалявате с количествата, да подбирате видовете храни, като избягвате много мазните и въглехидратни, но диета Naughty Рискувате да ви спре кърмата или токсините, които се отделят в тялото при разграждането на мазнините, да преминат в нея. Има време за отслабване. Като порасне бебето и престанете да го кърмите, и без диета ще влезете във форма, пък ако не - всичко, що е диета, е изцяло ваше.

Въобще и не съм очаквала погалване по главицата  Wink - ами точно това - натриване на сол върху нея, защото всъщност това е и моето мнение по въпроса, тоест - диета и кърмачка са взаимноизключващи се понятия
Аз за това и не съм я почвала стриктно тази диета, а я карам основно в спазването на часовете за хранене и ям почти винаги това, което ми се яде. Исках друго по-вещо мнение, защото въпреки избягването на мазнините и почти никаквия прием на въглехидрати, който имам - просто не ми се ядат такива неща от няколко месеца насам, за разлика от първите 2-3 месеца след раждането, когато ядях по няколко вафли на ден и вечер късно задължително по една доста прилична порция сладолед и в този период бях свалила от само себе си всички десет 10 кг от бременността плюс още 6-7 кг от преди това.
За съжаление когато бебо беше вече на 5 мес. си бях качила обратно 10-те кг, от тогава досега въпреки разумното ми хранене имам качени още 5 кг. За съжаление не са само тези кг на дупето ми и усещам, че почват да ми причиняват здравословни проблеми. Обърнах се към тази диета, по-скоро заради разнообразното и балансирано хранене, докато се кърмим, защото сега и да отида при специалист - съгласете се но почти всички са на мнение, че повечето ни проблеми здравословни са от кърменето  Mr. Green - и нередовен стомах и нередовен цикъл и т.н. и сума ти многобройни още екстри женски.
А за токсините, които се отделят - наскоро на една позната лекарка и казала, че такива глубости нямало - е аз пък мисля, че има - както казва една съфорумка - погледнете си само урината каква и ще видите за кво иде реч
Птица много благодаря за отговора и малката лекцийка, която си ми изнесла  newsm20
На всички други диетуващи много много минуси и страхотни отрицателни резултати   love001

# 52
Здравейте и от мен. Днес ми е 2 ден от диетата и сигурно е рано да очаквам резултати?

# 53
Момичета искам да спиделя нещо важно и полезно с вас.
Днес е международен ден за безопасен интернет за деца. Всички ние се вълнуваме от това на какво попадат децата ни в интернет. Ето ви и сайт с информация и полезни съвети по тази тема.
http://www.safenet.bg/

# 54
  • Варна
Жане, Иринка, мама на Вики, Лулумба, Ани, Ели, Стели, Цвети дайте и вие съвет моля - мога ли по някакъв начин да заменя този плодов ден или да добавя още някаква храна освен плодове и зеленчуци, да се карат само тридневки или нещо подобно възможно ли е въобще или да си карам само така на разнообразието, което предлагат трите дни и както ме съветва Птица голямото слабеене да го оставя за след кърменето
Предварително благодаря  Hug

# 55
Дидник аз мисля, че след като кърмиш е добре да не правиш плодовия ден. А само първите 3 дни-то си е вид разделно хранене и мисля, че за бебчо така ще е най-добре. А голямото слабеене остави за после Peace

# 56
  • Русе
Иринка, каква е тази софра мила де си ни я сервирала  Mr. Green ние сме на диета, неядем такива работи  Laughing
Майтапа на страна, прекрасна маса си им сложила на твоите хорица  Hug

# 57
didnik , мила карай си трите дни както си е по режимчето, не прави плодов ден, а когато свършиш с кърменето ще те поемем и теб тук. Така мисля че е по - редно и за бебчо, пък и ако спазваш разделното през тия тридневки няма да имаш проблем. Успех мила  Hug

# 58
Жане, Иринка, мама на Вики, Лулумба, Ани, Ели, Стели, Цвети дайте и вие съвет моля - мога ли по някакъв начин да заменя този плодов ден или да добавя още някаква храна освен плодове и зеленчуци, да се карат само тридневки или нещо подобно възможно ли е въобще или да си карам само така на разнообразието, което предлагат трите дни и както ме съветва Птица голямото слабеене да го оставя за след кърменето
Предварително благодаря  Hug

аз бих добавила белтъчини- млечни / кисело мляко и прясно/ , например да ги разделиш - белтъчния да ти е месно/рибен , а плодовия млечен .  четох някъде ,че да не се пие прясно мляко като се кърми.... newsm78  аз кърмих 1,3 година и пиех всеки ден поне по един литър мляко и не сме имали проблеми двамата с  детето , но си мисля ,че би било добре така   Hug    Hug   Hug

# 59
Ха, добър ден и от мен! Една вечер не съм влязла и хоп, нова тема. Доста сте изписали и даже както казват по-старите фиданки, ви изчетох по диагонал, че бързам да си излея душата.  Днес да ви кажа ми е много скапан ден. За десет дни диета първо свалих 2 кг, после качих 1кг и в крайна сметка съм - 1, дето хич не го забелязвам. Много ми е трудно с плодовия ден - вечер направо освирепявам, а на другия ден едва изчаквам да стане 12 ч. Вчера ми беше плодов и тази сутрин съответно, се събудих гладна като вълк, ама докато платя сметките и напазарувам.... още не съм почнала да готвя даже. За капак на всичко, баба свеки тъй ме ядоса, че място не мога да си намеря #2gunfire Хайде лек и успешен ден на всички! Ако не ме затрупат тенджерите после ще пиша пак!  chef

Общи условия

Активация на акаунт