Бягаме далеч от прегрешение и спазваме Дюкан без нарушение - 154

• 27 239
  • 541
  •   1
Отговори
# 465
Cote-що така лаконично..... Hug
така съм понеже отново кантара е като забит с пирон, амаа ни ми пука!!!
мерито и бургазлийки пу-пу дан ви е уруки много сте убави!
тониии завърна се а ?
Дяволица  дюкан не слага ограничение на колата обаче някои задържат от нея. Има доста сладкиши които можеш да си правиш тук

# 466
 Whistling много пишите  Whistling
ralli Heart Eyes, радвам се много че ти е харесала кремата сирене  Hug Да не си пред МЦ че да си така подута, аз ставам като плондер.

Жабке Heart Eyes, мерси миличка, по-бивам  (да чукна на дърво Banghead  Mr. Green ) Ти как си?  Hug

Гюлбенурче Hug , не питай  newsm43. Като бях болна не я карах по устав, то и толкова ядях де. Бях слязла на 60.5 кг., но сега съм си пак 62 кг. Незнам какво да ти кажа,вече трябва да си я спазвам, че ще отидат пак нагоре килцата  newsm12

Чочосанче, честита месечинка   bouquet

sass, честита месечинка и на теб   bouquet

mandarinkata  Hug, браво за изпитите и да пишеш по-често вече  Heart Eyes

Umbra  ritnik   tiptoe  Heart Eyes

# 467
Здравейте момичета!
След протеиновата серия съм -1 и така свалените ми килограми стават5 Grinning
Вчера ходих да пробвам дънки и със истинско учудване се намъкнах спокойно в 27 Crazy
Толкова се накефих , че ги купих. Определено при други обстоятелства бих им се замислила Laughing
Нуансе , моята схема е понеделник , вторник , сряда -П , четв. , петък , събота и неделя ПЗ
Така винаги  уйкенда ми е със зеленчуци , пък и П са ми достатъчно , за да сваля килограм Wink

# 468
  • София
Колко сте изписалиииии.Аз си карам втора фаза 5/5 ама нещо ме е обзел песимизма вярно че едва от 2 седмици съм на диетата ама как ми се ще да сваля тези кила по бързо smile3516

# 469
  • София
как ми се ще да сваля тези кила по бързо smile3516
Всички това искаме, но както бавно и постепенно сме ги трупали, така и бавно ще ги свалим, за да сме хубавици Simple Smile

# 470
Дяволица, гледай да не се оливаш - половин литър е ок , доколкото знам. Ако не задържаш, пий на корем.

# 471
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Жабке Heart Eyes, мерси миличка, по-бивам  (да чукна на дърво Banghead  Mr. Green ) Ти как си?  Hug

Радвам се , че си добре.   bouquet
Аз съм на приливи и отливи ,но мойто се оказа и критика.
Като дойде и не пита на колко си , а връхлита с пълна сила и от раз.
Та от вчера съм на женски комплекси хапове и нЕкво гадно миризливо олио  Sick омега комплек за жени.  Peace Ма пени се , не пени , трябва да влизам в релси , че ти поне знаеш - що е то лудост и неспокойствие.  Crazy
Но , лудостта ми е някъде десетина дена преди цикъла.  Важно , че се откри от къде е проблема и сега синхронно с Дюкан и хапове ще се справям.  Hug

# 472
благодаря за съветите ще погледна рецептите за десерти Simple Smile но все още не мога да приценя от кои храни и напитки  задържам и от кои не,но съм решила да не прикалявам с нищо та било то и позволено.Ипак благодаря за съветите smile3525 Hug

# 473
  • София
Здравейте момичета  Simple Smile повече ви чета, отколкото пиша, защото съм сравнително нова и не искам да ви занимавам с "глупави въпроси", но от няколко дни имам едно притеснение - че кожата като цяло не увисва при отслабване с този режим ми стана ясно, обаче как стои въпроса с гърдите? В момента са ми доста големички - пълна С чашка и са леко поувиснали - вашите прибраха ли се след отслабването или си останаха леко увиснали и мазахте ли ги с нещо? Да уточня само - в слабия ми период преди около 5 години бях пълно Б и си бяха доста стегнати  #Puppy dog cry

# 474
   УМБРА,добре дошла и нема да се даваш на някакви...Я по-ведро,гледай на нещата....  bouquet
   Мандаринката,/радвам се да те "видя" отново Hug/,Дорчестър Embarassed,maia at,БЛАГОДАРЯ ВИ много за позитивното отношение!!!
    САСС,честита ти 1-ва месечинка.Много успех и късмет ти желая за по-нататък!!!

# 475
Да не пропусна - чочосан, честита месечинка, много се радвам, че успяваш да задържиш постигнатата визия! newsm51

Айнурче - питам аз, че третата ме зове. Важното, че си на толкова кг, колкото влезе. Но наистина трябва да се спазва по устав. Аз вярвам на по-опитните.

Мандаринкатаwavey.

# 476
благодаря за съветите ще погледна рецептите за десерти Simple Smile но все още не мога да преценя от кои храни и напитки  задържам и от кои не,но съм решила да не прикалявам с нищо та било то и позволено.Ипак благодаря за съветите smile3525 Hug

Ааааа,прекалявай,прекалявай , но с месцето и рибките  Mr. Green.Ти сама ще видиш кое как ти действа.Аз също в началото му се чудих как така ще ми просветне,но то взе че стана.На мен лично намалянето на количеството прясно и кисело мляко ми влияе страхотно.Колата си я пия на корем,въпреки че първите две седмици се кръстих,че няма да я близвам.Особено след случката с Баба Жабка.да ама като ни идват гости,а това е често,количката ми е единствения начин да се преборя с лакомията си към нережимните гозби.Като съвет мога да ти дам да се ограничаваш от рачешките рулца,много момичета задържат от тях,и да наблягаш на рибката  Peace .Водата е задълже!!!

Umbra ,аз на твое място щях да го  #2gunfire #2gunfire #2gunfire и да не му публикувам снимките  Twisted Evil.Такива много ги има и трябва да се научим да не ги забелязваме.Ако се чувстваш добре с режима,резултатите ще завалят,а и при това ще са трайни и най-вече здравословни.Нека глупаците си зобат хапчета като си искат!!!

Горда,оказва се,че съм нещо като колежка на дъщеря ти,само че във Варненския Свободен Университет.На времето ,преди 12 години ,като кандидатствах беше баш врЪхта на кризата и нямах пари дори до Софето да стигна.Ама след още един семестър се дипломирам и ще бягам за магистратура там.

vesito5    Hug

П.С. MaLkO_AnGeL4e , с риск да те притесня,май Дюкан няма да ти помогне много за  bombs.Аз сигурно за месец съм свалила едно кило само от там  hahaha.Шегата на страна ама преди ми преливаха буквално от днешния ми сутиен,а днес се загубиха.МАй след режима ще има малко "кръцни - срежи"

# 477
sass аз морските дарове и всички подобни съм ги изключила защото не ми понасят на носа а и на стомаха но рибка хапвам в изобилие и понеже сега прохождам в тези дебри благодаря на всеки съвет Simple Smile

# 478
  • София
Sass Аз според кантарев вкъщи съм свалила 6 кг. , но дрехите ми падат и ми висят на дупето. За съжаление в началото незнаех и не си измерих обиколките. Но важното е, че се чувствам много по-добре от преди, по-леко ми е, нямам зверско главоболие. Така че бавно и полека напред в борбата с килцата. Simple Smile

# 479
TheNMaster, aynur, vesito5, sass  Hug

Стегнах се вече, болките в стомаха минаха, направо съм нов човек.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт