Бягаме далеч от прегрешение и спазваме Дюкан без нарушение - 154

• 27 534
  • 541
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте Simple Smile
Според вас може ли да задържам, заради това че прекалих с хапването на червено цвекло? Много ми беше вкусно  Embarassed

# 91
Дори,скоро е на път да ме виждаш не с къса коса, а изобщо без коса - като си помисля, че исках 3то дете.Не ме слагай в кривината на Тунинг - мотивите са космически различни  hahaha
Да се похваля, че направих тортата на Боби1973 за една отслабваща мацка, която си е правила кръвният тест(голяма глупост, ако ме питате - аз ако огранича нейните храни, целта от 49 кила не ми мърда) и сложих малки плодчета в блата -   chefтрета фаза - облизвайте се  Hug

Смехорана,риторичен въпрос ли задаваш? LaughingЗадържаш днес, от седмица или повече?

# 92
  • София
Смехорана,риторичен въпрос ли задаваш? LaughingЗадържаш днес, от седмица или повече?
Снощи, както си бях седнала да вечерям и ометох 1 глава червено цвекло сурово нарязано на парчета и днес се сетих да се притесня, а докато го ядях нищо ми нямаше  Laughing

# 93
  • Тракийка в Софийското равно поле....
М така! Сключих сделка със Сънчетоо!

Като видя точно 70, влизам в трета, макар че искам 68 примерно! Ама си стинсхаме ръцете на 69 с нея  Joy Mr. Green И ще карам ограничена трета! Докато си стигна новата цел!
Кри  newsm78! Как мислиш, а?

И първото нещо, което ще хапна ще е любимата ми торта на Боби с новото изобретение - плодчета!  Heart Eyes Много те харесвам с новата коса  Flutter

Дорче!

# 94
Здравейте и от мен! Отдавна ви чета, но все не ми остава време да пиша. Снимките преди и след ми вдъхнаха кураж, че няма невъзможни неща. Страхотни сте, браво на вас за постигнатите резултати. Дано и аз някой ден да мога да се похваля със същото.
Започнах режима на 27.01 и до днес съм -5кг, но имам още доста за сваляне. Надявям се, че тук във вашта компания ще е по-лесно.  Hug на всички

# 95
Момичета мн ме мъчи определянето на крайната ми цел, моля помогнете  Praynig
Според Дюкан - 68 , т.е. 2 кг до целта, според майка ми- на 174см (20години) трябва да съм около 64-65 .. аз също съм на това мнение за 65,но ми се иска да разнообразя с плодове (друго не ми липсва) Какви са наблюденията ви за това подобие на 2-ра,но с плодове..
Планът ми е следния- още -2 до целта, след това още -3 с плодове..има ли такъв филм  Laughing  
п.с. виждам че и в предните постове се засяха този въпрос, нека да го разнищим  Hug

# 96
  • София
Привет момичета и момчета

Светлат - пожелавам ти успех в борбата с килограмите .... каквато и да е тя за в бъдеще Hug
Владизнайко - успех в трета .... на мен си ми хареса трета ....по-плашеща си остава за мен четвърта

Чета всичко но избягвам да пиша - като няма кой знае какво за споделяне  newsm78
Относно режима - правя си свободни съчинения в четвърта фаза / които няма да споделям отново/ че току виж съм се разпознала измежду редовете на следващите постове под наименованието някои хора  Joy Joy
В момента съм 54 килограма, което е супер като се има пред вид че бях стигнал до 58 почти.

И най-накрая смело заявявам, че от хормонални проблеми се пълнее, тъй-като аз само така съм натрупвала излишните си килограми . Peace...не от безразборно и неправлино хранене .... А! и от една бременност естествено Joy

Така - да не забравя да поздравя Горда за новия  и сексапилен вид - с тези очила си направо....... Flutter

Лабело - не може всеки ден да има минуси въобще не се отчайвай Hug
Венерас - много ми се искаше да се запозная и с теб - може би на следващата среща .... а какво стана с Киарас
Поздравявам всички с минусчета и други поводи за радост  bouquet
На всички задържащи  Hug

ЗиЛЕНКО Ни МОЙ ДА СЕ ЯДОСВАШ - стискам палци Hug

Сигурно изпускам нещо но  newsm78 ..... а да
Спам : Гласувайте за Белоградчишките скали участващи с номинация за едно от седемте прирордни чудеса на света.
За момента са на 3-то място в световната класация.

# 97
  • София
Момичета мн ме мъчи определянето на крайната ми цел, моля помогнете  Praynig
Според Дюкан - 68 , т.е. 2 кг до целта, според майка ми- на 174см (20години) трябва да съм около 64-65 .. аз също съм на това мнение за 65,но ми се иска да разнообразя с плодове (друго не ми липсва) Какви са наблюденията ви за това подобие на 2-ра,но с плодове..
Планът ми е следния- още -2 до целта, след това още -3 с плодове..има ли такъв филм  Laughing  
п.с. виждам че и в предните постове се засяха този въпрос, нека да го разнищим  Hug

Според мен се опитай да се видиш отстрани,да ли се харесваш,дали изглеждаш добре,имаш ли усещане ,че си слаба вече,а не самите цифри.Снощи като ми се скарах ,че вече прекалявам се опитах да се погледна отстрани и мисля,че видях това,което виждаше и преятеля ми и спрях по рано 2-ра фаза. Надявам се ме разбра. Hug

# 98
mausbeni   Hug
разбрах те чудесно Simple Smile Аз нямам проблем да се "видя" отстрани.. нямам и нереална цел 48кг.. примерно .. има още нужда откъм брич  #Cussing out  ама правя упражнения и съм режимна.. търпението и волята- чат пат ми убягват ама прасето съм го заключила и съм хвърлила ключа  hahaha
по-скоро ме интересува,обаче, със 2ра и плодове.. мога ли да разчитам на минуси  Rolling Eyes
едит: милото каза- мн си се ФТалила , бе Simple Smile ама на камерата ме гледаше..представям си на живо, дано повече да се усеща

# 99
# 100
здравейте момичета!
Търкулнах едно килцееееееее newsm44.Дано успея със същата лекота да смъкна и другите.
Едно въпросче имам,може ли да си напрявя хляб от трици през ударния период и,ако да по колко мога да изяждам на ден?И от овесени или от пшенични трици е добре да го правя?
Хубав и успешен ден  Hug

# 101
Бандааааа, привет  Hug
Едно ми е такова приповдигнато...не знам защо. Нямам мърдане в килограмите, нито в мерките. Даже шкемби се е понадул, ама за сега ми е нормално, имайки впредвид, че от днес пак съм на моите си хапчета...Просто ми е кеф. И ще взема да изиграя танца на радостта. Е така. Без повод  newsm44 newsm68 newsm08 newsm44 newsm68 ...
Владизнайко - кефиш ме   bouquet. Много позитивизъм излъчваш. Да вземеме да ви запознаем с Туни, да му прелееш положителна енергия Wink . Успех в трета Peace

УжасТ #2gunfire
tanyamanya - благодаря  bowuu
Филюдчее newsm51
Весито newsm51
Татитчее - видях те на снимките. Ти се смаляваш със всеки изминал ден Hug. Изглеждаш чудесно   bouquet
Боби 1973- с новата коса си направо тинейджърка   bouquet
Кри - кога смогваш със всичко - не знам. И си винаги на линия със полезни съвети  Hug  bouquet
Съселче-честито минусче   bouquet
Приятен ден ви желая и много положителни емоции  Hug

# 102
Шести ден съм на ударен етап.Свалила съм 4 кг. Имам въпрос за 3 фаза по 1 плод на ден или по 1 порция?И колко е 1 порция?Благодаря на взелия отношение.

# 103
  Оххх и аз прочетох за млякото , направо ще  Sick , ужасно е къде живеем , няма никакъв контрол и сигурност в нищо  #2gunfire
 ilpe , мила добре дошла! Да разбирам ли че си достигнала целта си , кажи нещо повече за себе си ?  Simple Smile
  По въпроса с порцията , мисла че 200гр е добре като количество !

mi   добре дошла и на теб , резултата ти е супер до сега , продължавай напред и ще успееш , само трябва да си РЖИМНА !  Heart Eyes Hug

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 14:27 от shushy80

# 104
До "ilpe" - Както ТИ е казала "shushy80" - една порция е около 200 грама! Нали знаеш какви Плодове може и какви не?

Общи условия

Активация на акаунт