Бягаме далеч от прегрешение и спазваме Дюкан без нарушение - 154

• 27 426
  • 541
  •   1
Отговори
# 195
деси вал, честит рожден ден! Много щастие ти пожелавам!

Задържам вече 3 ден ,а калориите ми са под 400.Много ми е гадно.Снощи се ядосах и реших да приложа идеите на фитнес храненето-няколко дни на белтъци и 1 въглехидратен за активиране на инсулина.Ядох само вечерта малко ориз и 1 филия черен хляб.Днес и утре ще съм само на месо,без млечни и ще ви кажа дали съм почнала да свалям в петък.Висока съм 162 см ,започнах на 60 кг на 04.02.09,сега съм 56, цел-50кг.Поздарви.

Kaкво общо има това с Дюкан?  newsm78

# 196
Добро утро!
DESI_VAL да си жива и здрава,усмихната и щастлива!

TheNmaster-много ми допадна,че казваш какво ще готвиш,ако го правим повече,ще си спестяваме чуденето,все на някого ще ти допадне менюто!

Ето и мойто меню за днес-солен кейк и кисело мляко за закуска,котидж чийз и пушено телешко за обяд,вечеря-задушено пиле с лук,чесън и морков(който не ям,слагам го за аромат!) и "снежанка" от извара разбита с кисело мляко,кисела краставичка,копър и чесън.

Усмихнат ден на всички! Hug

# 197

TheNmaster-много ми допадна,че казваш какво ще готвиш,ако го правим повече,ще си спестяваме чуденето,все на някого ще ти допадне менюто!

Точно затова пиша всеки ден.... Grinning Grinning Grinning
Радвам се,че не съм досадила  Hug Hug Hug

# 198
   Здрасти,банда!
  ДЕСИ-ВАЛ,ЧРД,сладурка.Много здраве,радост,щастие,късмет в живота и никога повече проблеми с гадните килца!!!
    ИЛПЕ,ти въобще не си за този режим-един път с мерките и втори-сдействията си на поети калории и вид храна!!!
    Феелгоод, HugБлумче/къде изчезна?/,Сагииии,Мерито,Марчелка,Филюдчеее Laughing,Ривелка,Нелсън,Ниала newsm78/и вас никакви ви няма/Боби,Жабче,Кри,Лабело/само така/  bouquet,Котеее Hug,Луси, PraynigКатето newsm78

# 199
  • София
Здравейте момичета! Това с менютата за днес е много хубаво,защото не ровиш в рецептурника, а тук на място се подсещаш какво да готвиш и да ядеш!!! Аз предложих на модераторката ви да отворим тема дневници и резултати на тези, който имат желание да споделят,но явно няма място за такава тема, а и с другите диети и те ще искат .....- нещо таковаhttp://spidersport.com/forum/viewtopic.php?t=5459&start=0&nb … sp;    
 Хубав ден !!!!

# 200
  • София
Добро утро, мили момичета и момчета!
Мименсита, мерси за кафенцето!
Деси вал, Честит рожден ден! Да си жива и здрава, обичана и обичаща!

TheNmaster, постовете ти са чудесни, като енциклопедия си!  Grinning  Hug

Аз не съм се мерила тия дни, че тоя моя механичен кантар ме нервира. Сутринта хапнах тричаво хлебче с режимно сиренце и телешко филе.За втора закуска ще хапна мляко, а за обяд печена скумрийка. За вечеря ще си пекна едно бутче.

Лек и минусов ден на всички!  Grinning Hug  Grinning

# 201
  • Варна
 bdbaloni

Честит рожден ден на Desi_val и Didka74! Само здраве и успехи, мили момичета!!!

newsm51
 Освен това, вижте какво става според таблицата ни с днешна дата:

Преди една година режима са започнали:

Rivela, Monnnn, Mi6a97, Mama Vessi, Sonia_dim.

Преди една година в трета фаза са влезли

Deata и Tzvety Roussimova

newsm38

От цялото ми сърчице - честито, честито!!!  Hug

# 202
  Добро утро сладуранки дюканки и Туни!  Hug

Днес при мен отново няма промяна в кг, но и все пак чакам МЦ ! Най -интересното е, че сглупих и не си мерих мерките отначало и много често забелязвам по дрехите си когато не свалям на кг свалям определено на мерки ! Така се случи и с поредните дънки , които закупих от намаленията миналата сряда , дадох ги на шивачката да ги подкъси и тогава едва ги обух и закопчах , а вчера когато ги сложих за първи път вече ми висят ! Вече направо станах много вредна и мъжо вика: "няма начин вчера ги купи и пак си като с памперс отзад" ! Просто вече незнам какво да правя с тези дрехи много ме удря в джоба и накрая ще спрат да ме търпят  smile3515
cote давам  ги , винаги съм мечтала да съм с нормален бюст и лятото да не ме гледат все там като говорят с мен !
desi val да си жива и здрава и да сбъднеш всички мечти !  
 newsm59

Важно съобщение !!!

На 11.02.2009год. сряда в гр. Бургас , ресторант Инканто , пл. Баба Ганка №4 от 18.00 часа , ще се проведе Дюканска среща на слънчевите дюкански поклоннички ! Каним учтиво всички , нови , стари и гости на града ! Заповядайте !!! Записване на лични при мен! Резервацията е на Снежи Петрова 

Хайде останете съ с здраве , много целувки!  

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 13:51 от shushy80

# 203
Добро утро и от мен! Hug
 Честито на рождениците  Desi_val и Didka74 - да са живи и здрави   bouquet .
Честито и на месечинките и тези с годишнина   bouquet.

Кри - Hug гуш за намалението- и аз си имам newsm68 / -300 гр.-даже малко повече, но ми писна да се качвам на кантара, пък си оставих и за утре hahaha/

# 204
Добро утро мацки !
Днес съм много тъжна ... знаех си аз ,че кантара няма да ми прости всичкото това плюскане (макар и режимно) дето го оплюсках от петък до понеделник.От вчера съм с цял килограм отгоре  smile3511.От днес съм решила да намаля млечните само до 1 коф. верея ,пък да видим...само да не се субуди пак оня дзвер в мен  Praynig

# 205
  • Sofia
Добро утро и от мен! Аз днес си имам цяло едно кило минус  Grinning Grinning Grinning Grinning
Така ми стана драго и много съм се нахъсала за срещата, на която отивам.

Честит рожден ден на Деси ВАл и на Дидка 74!!!!!!!! Пожелавам ви много свалени килца! Hug Hug

Като се върна ще кажа какво е станало!!! Ох, малко ми става притеснено...

# 206
Одеве се отплеснах ...
Кри, пу-пу, кротко ще изтанцувам с теб танца на радостта  newsm68

Stelxen, за обривите като първа идея ми идва, че правиш алергия - като имам в предвид от кога си на режима и случилото се с други дюканки в миналото и накрая - супер алергичните ми 2 деца...Не е сигурно, но е много вероятно и понеже тези неща(ако е алергичен обрив) много бързо се развиват - не се мажи с нищо, за да не замаскираш обрива, а иди при доктора да те види.Сърби ли те?
Нали не те стреснах - ако е така както си мисля, не е срашно, малко е досадно и ще се съобразиш с някои ограничения.
Пиши после какво стана с пъпките. Hug

Kristina23 fingerscrossed

# 207
  • бургас/софия
добро утро
и как няма!! ...с кексчето, което си правя, направо е фантастично!
за пръв път съм на 0, ни минус, ни плюс, но нищо, аз съм доволна. почти 3кг съм свалила..

искам да ви питам дали е ок след 5 ударни П, после 5 ПЗ да започна 4П и 3ПЗ, защото с приятеля ми искаме да си напаснем дните, да вървим заедно, а това изглежда добър и лесен вариант

аа и още нещо.. не е ли странно, че за ударните 5 дена аз свалих 2.1кг, а приятеля ми - 2. очаквах той да свали повече, нали при мъжете е по-лесно, няма задържане и ала бала.. мислите ли, че може да е свързано с това, че той яде по-рядко от мен, закусва, после на работа нещо и чак вечерта по-обилно вкъщи?? аз си хапвам доста на често Simple Smile

хайде весел ден, кюфтета, пържоли и разни други мръвки

# 208
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Мойто кафе тази сутрин е 4 в 1 - мляко , кафе , подсладител и 3с.л. трици.  Mr. Green
Трети ден съм ПЗ и съответно време беше да съм +400гр. Laughing
Нормално и напред в атака.  Peace
Весел и хубав ден. И много цунки на всички.

Деси вал , честит рожден ден!

# 209
Добро утро и от мен!

Rivela, Monnnn, Mi6a97, Mama Vessi, Sonia_dim честита ви годишнина!   bouquet
Честито и на всички с месечинки!   bouquet

desi_val и didka74,  bdbaloni Пожелавам ви цялото щастие на земята да ви се стовари на главата!

А за мен ....... тази сутрин един хубав и голям +. Щях да припадна като видях +0,600 кг на кантара тази сутрин  smile3511 Няма такова чудо като мен, един ден ПЗ и вече + и то стабилен.  smile3515 Ама няма начин след такова количество снощи от тортата на Боби, а пък и доста зеленчуци си хапнах. Не знам вече какво да правя със себе си  Banghead smile3538

На всички пожелавам хубав ден и много минуси!

Общи условия

Активация на акаунт