Бягаме далеч от прегрешение и спазваме Дюкан без нарушение - 154

• 27 230
  • 541
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Добро утро на всички  Hug
Светлат  Hug съжалявам, че не можах вчера да ти честитя годишнината. Пожелавам ти да качиш килограми само за 9 месеца! Laughing
Владизнайко  Hug страхотен резултат си постигнал, успех в задържането!  smile3525
Мименсита Hug, чакаме резултати от новия кантар! newsm51
Риен  Hug и аз бих се сърдила за такова нещо  Crazy
Зарка Барка  Hug хубаво е да има режимна манджа за Св. Валентин  Laughing Тортата на Боби става също, или желиран крем във форма на сърце.
Петьофчето, на теб ще ти пиша по-късно, не съм те забравила, но нямам толкова време.
Татит  Hug Heart Eyes
Венера  Hug или се обаждаш на домакинята и я предупреждаваш да ти изпече пиле  hahaha или нещо друго режимно, но това ми се струва най-лесно; или си носиш храна; или се нахранваш хубаво вкъщи. Laughing При всички случаи занеси 2 л кола лайт.  Peace Настроението не зависи нито от яденето, нито от пиенето. Ще стана вече досадна за по-старичките, но колко партита съм изкарвала на водица; на някои дори не са и разбирали, че съм на режим.  Laughing
Лек и усмихнат ден!  Hug
А, и отчета ми: -200 гр  bowuu

# 181
Добро утроооо  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ей ма на и мене  hahaha hahaha hahaha

Вече съм 5,5 кг по-лека  Party Party Party Party Та-тара-та-та-тааааа..... Flutter Flutter Flutter

П.П. Днес менюто ми е пиле фрикасе(дюканско естествено Laughing)

# 182
  • в сърцето на моето Слънце
Добро утро и от мен!
Честит рожден ден на рождениците днес!   bouquet
Аз днес съм -500, което е повече от прекрасно.  Grinning
Момичета от няколко дни имам ужасно главоболие, почти по цял ден и ми е малко отпаднало, дали някой гаден вирус ще ме хваща незнам, но просто ми е доста зле. Като за капак ми излязоха обриви по бюста. Мажа се с масажно масло за бюст на "Кокона и майка" и се чудя дали ще е от него и ако не от какво изобщо може да е.  newsm78

# 183
Stelxen ,пий 2 парацетамола,а бюста обтрий с бебшки влажни кърпички,или се измий с неутрален сапун.И не се мажи 2-3 дена да видиш дали ще се успокои кожата....

За бързо облекчаване на обрива свари лайка,като поизстине натопи една кърпа и наложи на обринатото.Постой така около 15-ина мин....Ако си си в къщи повтори след известно време пак...

# 184
Добро утро на всички!
krikri   bouquet благодаря за предложението, но ще се оставя на съвпадението и ще се надям домакинята да направи пилешки пържолки и салатките да не са с майонеза.

Лек ден на всички !

# 185
Добро утро банда HugНабързо влизам само да почерпя по случай рождения ми ден,заповядайте

# 186
Задържам вече 3 ден ,а калориите ми са под 400.Много ми е гадно.Снощи се ядосах и реших да приложа идеите на фитнес храненето-няколко дни на белтъци и 1 въглехидратен за активиране на инсулина.Ядох само вечерта малко ориз и 1 филия черен хляб.Днес и утре ще съм само на месо,без млечни и ще ви кажа дали съм почнала да свалям в петък.Висока съм 162 см ,започнах на 60 кг на 04.02.09,сега съм 56, цел-50кг.Поздарви.

# 187
  • София
До всички: Бързо пийте нещо режимно!!!!!!

До кърмачките: ей тука прочетете и към режима - най-добре след края на кърменето пристъпете! http://dukanskirecepti.wordpress.com/%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%8A%D … 1%87%D0%BA%D0%B8/

До всички новодошли: добре дошли, а книгата прочетохте ли? И едно око тук хвърлете: http://dukanskirecepti.wordpress.com/

До прегрешилите: НЕДЕЙТЕ, БРЕ! ДА НЕ ПИТАТЕ ПОСЛЕ: АМА ЗАЩО ЗАДЪРЖАМ!

# 188
  • София
Задържам вече 3 ден ,а калориите ми са под 400.Много ми е гадно.Снощи се ядосах и реших да приложа идеите на фитнес храненето-няколко дни на белтъци и 1 въглехидратен за активиране на инсулина.Ядох само вечерта малко ориз и 1 филия черен хляб.Днес и утре ще съм само на месо,без млечни и ще ви кажа дали съм почнала да свалям в петък.Висока съм 162 см ,започнах на 60 кг на 04.02.09,сега съм 56, цел-50кг.Поздарви.

newsm78

# 189
TheNMaster  , благодаря ти за светкавичната реакция, отивам да направя всичко, което си ме  посъветвала.  Hug
Ако някой друг е имал проблеми с "Кокона" , моля да се оплаче...

# 190
Искам бърз ефект и съм готова на всичко

# 191
desi_val ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!мНОГО ЗДРАВЕ,УСПЕХИ И ПОСТИГНАТИ ЦЕЛИ!!!

ilpe ,МАЙ СИ ОБЪРКАЛА ТЕМИТЕ!!!Тук се яде,плюс това ядеш непозволени храни за нас - Дюканките....
Ако не си объркала темите,значи е още по-лошо положението...НЕ СИ ПРОЧЕЛА ПЪРВАТА СТРАНИЦА НА ТЕМАТА!!!!!!!!!

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 09:00 от TheNMaster

# 192
Така както си я подкарала не вярвам да получиш желания ефект. Бърз ефект има само когато се качват кила, за свалянето такова чудо няма.  hahaha

# 193
Деси, newsm59 здраве и красива фигура!!!

Владизнайко,сега вече стана супер интересен...а на нас женените какво ще пожелаеш, като имаш в предвид, че моето мило е от твоята партида Laughing?

Хубав ден на всички  Hug!!!

Най-бърз ефект има пълният глад - ще изненадаш всички, ако бързаш за повод някакъв(например събота?), но по-късно има опасност да ги изненадаш още повече, защото йо-йо ефекта от бързото отслабване не е подминал никого  Peace

Знаете ли колко пъти съм си лягала и съм отправяла молитви към когото се сетя, на сутринта като се събуда, кошмара да е свършил, да се окаже, че не е било истина, че тежа 80 кила...И като се събуда да се окаже, че съм си ок!?!?!?Ами - има-няма около 3 години...в истерични опити да направя чудеса ат храброст, бях готова точно на всичко, за да постигна бърз ефект!
В момента, в който кацнах на земята(или някой ме халоса с тиганннн) и направих нещата както трябва - за около 10 месеца постигнах онова, което се мъчих 3 години да направя за седмица...луда работа, ама нейсе!

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 09:11 от Боби1973

# 194
  • при моите деца .....
Привет!!!!
Момичета, благодаря ви за поздравите. Вчера не успях да се включа, но след детско парти с 18 деца почти всички на  4-5 год бях изнемощяла и поизнервена. Как се справят госпожите в детските градини? newsm78
Разгледах снимките от срещите и ви завидях.
Stelxen, много си сладка. А и аз от 2 - 3 дни съм с главоболие.
Владизнайко, страхотна промяна. Много ми допадат постовете ти. А къде е фабриката, тази за добрите мъже, аз съм я пропуснала - моя не мие, не пере, не готви - пазарува и изхвърля боклука и приготвя пържолите - аз ги мариновам - в 2 съда за мен и за него отделно.
Тумба лумба - страхотна промяна.
Днес ми се отвори пътуване - ще тичам до вкъщи да си сваря 2 яйца, да взема айран и малко филе.

Деси вал, честит рожден ден! Винаги обичана и обичаща да си!   bouquet

Хубав ден и много ми липсвате, като не успявам да влезна!

Общи условия

Активация на акаунт