Бягаме далеч от прегрешение и спазваме Дюкан без нарушение - 154

• 27 574
  • 541
  •   1
Отговори
# 165
Владизнайко, бе, ти си бил не само умен, ами и красив !  newsm53

Вие ако знаехте, че не пия, не пуша и чистя в къщи ... щяхте да се досетите, че съм и женен ,-) пожелавам на всяка от вас 100 пъти по-готин мъж от мен за съпруг ... фабриката дето ни произвеждат/модифицират още не я е застигнала кризата! Ще са ви необходими само чар, усмивки и женска ловкост! Което забелязвам ви се отдава брилянтно,-)
Да знаеш, аз от същата фабрика си поръчах уж, пък дава дефект - не чисти и готви с олио, докато сме на диета.  Laughing

# 166
  • София
Владизнайко, бе, ти си бил не само умен, ами и красив !  newsm53

Вие ако знаехте, че не пия, не пуша и чистя в къщи ... щяхте да се досетите, че съм и женен ,-) пожелавам на всяка от вас 100 пъти по-готин мъж от мен за съпруг ... фабриката дето ни произвеждат/модифицират още не я е застигнала кризата! Ще са ви необходими само чар, усмивки и женска ловкост! Което забелязвам ви се отдава брилянтно,-)
Да знаеш, аз от същата фабрика си поръчах уж, пък дава дефект - не чисти и готви с олио, докато сме на диета.  Laughing

Ха, ха, ха. Моят явно е дефекта на партидата. Не чисти, не готви, не пере, не пазарува...само боклука изхвърля.  Wink

# 167
 ООО а аз пък съм улучила най - добрата партида ! Чисти , мие чинии , хвърля кофата , само не пере , но това се конпенсира от носенето на легена до тавана! Супер модел съм избрала  Crazy Хайде сега и режимен кекс ми се полага !
  Лека вечер и правете либофффф  Heart Eyes

# 168

Ми...то и аз така, сигурно сме били смесена партида  hahaha
Иначе благодарим за пожеланието.

Аз пак да се похваля: от активните разходки напоследък (не го броя за спорт, но си е усилие 5 часа в движение), имам по 1-2 см свалени от тук- от там.

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 22:32 от Gardenia

# 169
             БАНДААААААААААААА ЗДРАСТИ, току що успях и ви дочетох - най после.
             БОБИ - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСКА  - да ти е жива и зднава и да те радва само.
             СВЕТЛАТ - честита годишнина.
             МЕРИТО - напоследък изчезна, да се надяваме че всичко върви нормално.
             ЕМИЛИ, ВЕНЕРА 123, ЦВЕТЕНЦЕТО 1612 - добре дошли и успех с режима
             ПРИЯТЕЛКИ гушкам Ви всички, търпение и воля и успехът рано или късно ще дойде.

ФИЛЮДКИ

# 170
За всички с поводи, които пропуснах през последните три дни
Светле, 1 година с Дюкан  bouquet
Владизнайко smile3501

и да ви кажа...на Рошавката изобщо не и личат настоящите кг smile3525
Лека и отслабваща и утре сутрин, кантара да ви зарадва с минус!
За всички Hug Hug Hug

# 171
До "vladiznaiko" - Къртиш с тези постове! Евала..

# 172
  • в сърцето на моето Слънце
ООО а аз пък съм улучила най - добрата партида ! Чисти , мие чинии , хвърля кофата , само не пере , но това се конпенсира от носенето на легена до тавана! Супер модел съм избрала  Crazy Хайде сега и режимен кекс ми се полага !
  Лека вечер и правете либофффф  Heart Eyes
И аз така, че и да пазарува ходи моя. Сутрин ми приготвя кафенце... абе слава на Бог хванали сме добрата партида. Няма дефекти, не се оплаквам!
Лек аи либовна нощ и от мен.  Heart Eyes

# 173
филюдка, флучия, mimensitaq Zarka Barka благодаря за гостоприемството. Надявам се след няколко дена и аз да се похваля с минусчета и най-  вече с воля да не съм се изкушила с нещо.

Искам да попитам в събота сме канени на гости а няма как да откажа да хапна от приготвените неща на стопанката и да искам само кисело мляко. Какво правите вие в случая. Как да постъпя. Хем да не я обидя и да не си разваля режима.

Hug на всички

# 174
Привет по нощите, ама така е като се прибрах ни жива, ни умряла, виеше ми се свят и ми чернееше - мъжа ми ми измери кръвното, не знам защо тази машинка ме изкара два пъти в рамките на един час с кръвно 125/78. Само по себе си чудесно- но от няколко години съм ниско кръвно, даже доста, щом на редовните годишни прегледи пия едно кафе вкъщи, за да може после да съм с 90/60 че ми омръзна да ми четат лекции. Дали бях с високо кръвно, дали защото от сутринта ми беше още зле, или защото в работата ме ядосват, но в 19,30 вече бях в леглото и до 2часа се бях наспала- правилно аз по толкова спя на нощ. Сега кукувам в темата.

Ще се повторя малко, но не мога да не кажа Благодаря на всички мацки, които ми честитиха Дюканската годинка (няма нищо геройско в цялата тази работа - ядеш си и времето минава и изобщо не го усещаш как се изнизва, особено пък и в компанията на всички в темата)
Благодаря Ви на всички

По въпроса за мъжете - моят чисти, пазарува по списък и с телефон в ръка, гледа детето, когато съм на среща или командировка,  не готви в истинския смисъл на думата, но прави страхотни палачинки, макарони и спагети и върти пържолките на скарата, пере и простира, изхвърля боклука, има чувство за хумор както отбелязаха на срещата. Всичко това естествено се върши в определени ситуации, иначе аз щях да съм излишна. (В последно време мие съдовете по-често от мен, защото аз вися във форума  Embarassed)

Отивам да поспя още малко

ПП: не можах да заспя пак
Вещи - Благодаря   bouquet

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 04:13 от svetlat

# 175
  • Пловдив
И аз пак закъсняла да кажа

Честита Годинка на Светлат! И никога вече нагоре!

# 176
  • София :(
  Добро утро  Hug

Слънчев, красив и режимен ден ви пожелавам  Hug

# 177

Добро утро.  bouquet

Желая Ви,усмихнат и слънчев ден. Laughing

# 178
Още една водолейка !

Честит рожден ден, Деси вал!

Много, много здраве и никога вече на поправителен!

# 179
Добро утро
Килата са в норми, не мърдат (както си и очаквах)
мименсита грабвам 1 кафе Hug
Шуши давай си полвината цици на мен щом не ти трябат. Аз без друго мисля да си слагам като приключа със слабеенето
Дори лека засилка newsm68
айнур  hug
владизнайко верно си готин, ама това че си женен не пречи да ти направим комплимент Rolling Eyes
Моя и той понякога дава дефекти ма го водя на програмист да поправя грешките hahaha
Деси-вал честит рожден ден, много усмивки по лицето ти и любов в сърцето ти Hug
тони, ривелка къде сте?
Пожелавам ви приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт