Бягаме далеч от прегрешение и спазваме Дюкан без нарушение - 154

• 27 565
  • 541
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, купих си подправка за кюфтета, но нещо съм разколебана дали да я използвам. Ето съдържанието й:
индийско орехче, лук, мащерка, бял пипер, кориандър, червен пипер, чесън, естрагон, пшенични фибри
Мога ли да я използвам според вас? И ако я използвам да намаля ли трицте утре?

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 19:52 от Петинка

# 151
Петинка,ползвай я и ако си сложиш от нея 1 с.л. - намаляваш овесените трици на 2 с.л.  hahaha

Криси,успех ти пожелавам!Дано те извикат там ,където най-много ти хареса! Praynig Hug

Аз реших сега да сготвя хек ама печен.Правили ли сте ? newsm78 newsm78 В ударния период съм още.

Можеш да си печеш спокойно всички риби - аз ги увивам във фолио и стават сочни.

# 152
  • София :(
 Добра ви вечер  Hug
svetlat, честита годинка  smile3525
*Боби*, да ти е жива и здрава дъщеричката  newsm67
vladiznaiko, newsm74
 На всички нови  welcome, а на всички задържащи, начело с мен по един   341uu, ritnik , box-кой каквото иска., на всички видели  "-" на кантара   omm
 А аз отивам в кухнята, защото за себе си готвя всеки ден различни неща, по-приятно е така да си режимен, не тежи, не досажда еднообразната храна, а готовите филета, мезета и неща никак не ги харесвам  Sick
 Хубава нощ на всички  Hug

П.П.  Току-що прочетох нещо интересно в друга тема
кафява сол
някой да знае повече по въпроса  newsm78

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 20:09 от mimensita

# 153
Здравейте, момичета и Туни!
Аз днес цял ден съм навън с малката, че нали беше слънчево и докато седна пред комп-а вие вече 11-та страничка сте подкарали!
Вещи, мерси за новата темичка, оформена както винаги прекрасно!
Тумба Лумба, браво! Страхотна разлика имаш за 85 дни!
Деска 1234, ако искаш да имаш успех с тази диета не бива да прегрешаваш с шоколад! Това не е като другите режими, при които ако съгрешиш с 40гр шоколад или вафла, които се равняват на малко калории –примерно 200 и ще ти се размине. Защото принципът тук не е гладуването чрез което би могла да изгориш тези излишни калории, а цялостна промяна на режима ти на хранене, промяна на метаболизма и съответно всяка нережимна храна би довела до застой, който за съжаление при някои момичета тук продължава с месеци! Не ти пиша това, за да те обезсърча, а за да си дадеш сметка, че ако искаш да свалиш наистина трябва да си режимна!
Боби, честит рожден ден на малката ти принцеса! Да расте здраво и весело дете и много да слуша мама и тати!
Светлат, честита Дюканска годишнина! Мечтая си и аз един ден да ви почерпя по случай моята!
Владизнайко, резултатите ти са повече от впечатляващи!
Лори Хю, много ми хареса поста ти! Толкова е хубаво, че така добре се справяш с трета фаза и продължаваш да сваляш! Адмирации!
Неда, мерси за инфото за изварата. А знаеш ли дали има магазин Елемаг някъде в Младост?
Венера 123, добре дошла при нас и УСПЕХ!

# 154
  • София
ММ - яж горчица на Борние - дижонска или ретро (със зрънца) но не прекалявай... все пак е прекалено пикантна и солена и може да задържаш вода...
емили7497  Hug Добре дошла и успех!!! Папкай режимно и слушкай чичко Дюкан, пиши по-често и ще успееш!

# 155
Здравейте  всички ДЮКАНКИ  И ДЮКАНЦИ ОТ  28.01.09г и аз съм ДЮКАНКА пожелайте ми успех Wink

# 156
Здравейте слънчица wavey
Шуши  Heart Eyes, благодаря за милите думи и загрижеността,ама по-добре да нямам време...при стагнацията..ти намери от какв да се оплакваш, hahahaдамите дават пари за такава гръдна обиколка Wink
vesito5  Heart Eyes ей ме на...имам 30 мин ,които реших да прекарам с вас...
Дори  hahahaразсмя ме ,ти и паласки...

tumba_lumba, изглеждаш невероятно! Браво!   bouquet
vladiznaiko, страхотен резултат,браво! Успех в трета!
Боби , да ти е жива и здрава малката,да те радва!

ЛориХю   bouquet  bouquetбраво!!!!
Ренка, мисля че майка ти е права....не е лоша идеята ти, контролирай се , мери се и ще видиш работи ли...
aynur (как сте ?  Praynig)  Hug gulbenur  Hug Марчелка, Немското цвете Heart Eyes Hug

# 157
Здравейте  всички ДЮКАНКИ  И ДЮКАНЦИ ОТ  28.01.09г и аз съм ДЮКАНКА пожелайте ми успех Wink
Успех! Wink

# 158
Здравейте всички.  Hug
Аз само се разписвам да кажа на тези, които празнуват деня на влюбените, че гледах едно предаване по френската телевизия М6 и там предложиха Св. Валентинско меню. Предложените от тях предястие и основно стават за нашия режим. Написах ги в темата с рецептите и сложих снимки от предаването. Предястието става за 2ра фаза, а основното за 3та, но ако се сложи нещо друго вместо ориз, ще стане и за 2ра. Аз отсега съм замислила да изненадам милото.  Embarassed

Тумба лумба, Марчелка, Смайлис, Флучия  Hug Hug Hug и всички  Hug Hug Hug Hug

Поздравки.  Peace

# 159
Хайде и аз в новата тема,че не съм писала.Може ли някой да ми каже-в какво количество кисело мляко слагате овесените трици и предния ден ли правите това

# 160
  • Sofia, BG
Здравейте

Днес за работа си взех само 1 порция ядене, което ометох още в 13 ч и до 18  #Crazy свитки вече ми излизаха от глад. Ако сте срещнали някоя луда, която се носи в галоп към вкъщи, за да се намаа, това съм била аз  bowuu  Mr. Green
Направих си огромна купа зелена салата с пресен лук и с 2 скумрийки на скара..мм стана фантазия

mimensita гледах тая сол още преди време - кафявото във солта бяха някакви смлени ядки  Confused

Искам да поздравя всички активно пишещи в темата напоследък и много отзивчиви към всеки потребител - Боби, Тумбе, Кри, Дори, Жабке, Стел, Фийлууд, Блумхен и 'дежурната по питанки Риен - много сте готини!   Flowers Bouquet

# 161
Уф... не мога да масмогна да ви изчета... Laughing

# 162
Хаха, Ванеска, тази история ми звучи познато Simple Smile
И аз така хапнах на работа и уж това щеше да е, ама се върнях бясна  #Cussing out #Cussing out #Cussing out и удавих една риба тон в лимон, но бесът още не ме е пуснал и още ми се ядееееее...

# 163
  • София
Хайде и аз в новата тема,че не съм писала.Може ли някой да ми каже-в какво количество кисело мляко слагате овесените трици и предния ден ли правите това
Здравейте:)
аз си слагам обикновено в половин купичка кисело мляко. Слагам го вечерта за сутринта, но съм имала дни, в които направо бъркам и ям Laughing
Успех на всички нови(то не че аз съм от ветераните де, нямам и месец... Laughing)

# 164
Владизнайко, бе, ти си бил не само умен, ами и красив !  newsm53

Вие ако знаехте, че не пия, не пуша и чистя в къщи ... щяхте да се досетите, че съм и женен ,-) пожелавам на всяка от вас 100 пъти по-готин мъж от мен за съпруг ... фабриката дето ни произвеждат/модифицират още не я е застигнала кризата! Ще са ви необходими само чар, усмивки и женска ловкост! Което забелязвам ви се отдава брилянтно,-)

Общи условия

Активация на акаунт