Бягаме далеч от прегрешение и спазваме Дюкан без нарушение - 154

• 27 557
  • 541
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета!Искам да попитам дали при вас е имало промяна в МЦ,в смисъл на закъснение след започнатият режим?На позната се случи тотално изместване към 32 ден,а ето че и при мен май ще е така.Засега съм много доволна от режима,но дали ви се е случвало нещо подобно и дали може да се дължи на започнатият режим? newsm78
На мен пък ми "цъфна" по-рано Laughing Laughing Laughing Laughing

# 136
Привет на всички  bouquet
 Имаме си днес много поводчета за честитене  Hug
Светлат-честита ти годинка успех и за напред мила  bouquet
 Честит рожден ден и на златото на Боби-желая и безгрижно детство  bouquet
Mi6i76-относно промяната в мц-не се шашкай на мен ми се е случвало и по 2пъти в месеца,но след известно време всичко ще е ок Peace
 Рошава-много точно си го казала трябва да се яде Hug
Целувки на всички  bouquet  bouquet  bouquet

# 137
  • до едно тепе
Здравейте банда. Напоследък хич нямам време да чета.Май съм изтървала 3 теми и както се очертава скоро няма да  наваксам с четенето.Давайте тиганите, че много се разхайтих.Стигнах оптималните си кг според калкулатора и сериозно се замислям дали да не мина в трета.Щеше ми се още 2 килца да смъкна ама и сега съм доста кльощава.Та ще карам в тази полу втора(само с 1-2 протеинови дни седмично) до края на февруари и от 1-ви почвам да задържам. А сега отивам да си сменя линийката,че от няколко дни кантарчо показва 58.
 Hug ви всички.
 smile3525 на всички с поводи.

# 138
Едно въпросче имам,може ли да си напрявя хляб от трици през ударния период и,ако да по колко мога да изяждам на ден?И от овесени или от пшенични трици е добре да го правя?
Хубав и успешен ден  Hug

Съселче, да можеш да си направиш тричаво хлебче с дневната си доза трици(3с.л.), като може да комбинираш триците - да речем 2с.л. овесени/1 с.л. пшеничени. Тричавото хлебче става за всички фази. Аз дори си правя доза за няколко дни и си я разделям за да не пека всеки ден и да си имам сутринта готово хлебче.

Ииии продължавам с прегръдките - Didka 23 Hug, dorchester Hug,denica 17 Hug, Кали 08 Hug, рошавка Hug, Благодаря ви момичета  bouquet!!!

ПП Кали много се радвам, че моето предложение за дюкански сладкиш ти е харесало Hug!!!

# 139
Здравейте , момичета!
Много рядко пиша , повече чета , но ми се иска да попитам нещо.
По принцип лененото семе се усвоява само когато е стрито. Дали според вас
би могло да се ползва само като фибри в храната , ако го слагам цяло? Rolling Eyes
Това би могло от части да реши проблема с 00.

# 140
Не знам колко далеч бягам от прегрешенията, ама защо ма*ка му стара, ям днес като разпрана ..пфу, защо толкова ми харесват режимните неща (особено сладките) , защооо Banghead

# 141
  • София
Здравейте сладурчета!
Днес по спешност хукнах до Пловдив и обратно, яд ме беше ... ако имах предварителна информация, можех да прескоча и да пийна кафенце с някоя дюканка-майничка ... ама нейсе... ще чакам Вседюканската пловдивска среща през март!
Коте, Айнур, Марчелка5, Ниала, Татитчето, Нелсън (дъще Heart Eyes) мерси ви за ритниците! Ама май и аз като Тунинга, вече не ща ритници а направо един Смит&Уесън #2gunfire, да не се мъча повече... bishop
Светлат!  HugЧестита годинка! Стига мрънка - имаш хубава секси фигурка, и страхотно позитивно излъчване!
Весито5 -  Hug верно понякога задържането е месец, ама три...  #Cussing outще драпам още малко, пък ако пе става вече ще те последвам в трета, ама ограничена...
Лабело, Петинка, Мирка бирка - егати отбора заформихме - шампиони!!! пфуууу
Боби1973 - що ти е криво ? kiss
ЛориХю - като намериш спорт по Младостите - свиркай!
Кали08  Hug- малиииййй каква линийка изтипоса !!!! smile3501 Направо ме засрами!!! Успех!
Риен  smile3560 с тези последни "пръдливи" килограми не си сама!!! Пустите са много трудни, като са последни...

# 142
Здравейте , момичета!
Много рядко пиша , повече чета , но ми се иска да попитам нещо.
По принцип лененото семе се усвоява само когато е стрито. Дали според вас
би могло да се ползва само като фибри в храната , ако го слагам цяло? Rolling Eyes
Това би могло от части да реши проблема с 00.
За двете нули ще ти помогне само ако е стрито...Ако го приемаш на зрънца-както си го приела,така си и излиза  Laughing Laughing Laughing Laughing

Не знам колко далеч бягам от прегрешенията, ама защо ма*ка му стара, ям днес като разпрана ..пфу, защо толкова ми харесват режимните неща (особено сладките) , защооо Banghead
Ми хапвай си бей!  hahaha hahaha hahaha hahaha
И аз имам такива лакоми дни.....Даже си викам,че съм ламята Спаска в такива дни  Joy Joy Joy Joy Joy

# 143
Луси,като гледам и аз съм тръгнала горе/долу от твоите килограми януари 2008 бях 86.И докато ги стигна тези 69 на етапи, "охлюва тъгъдък, тъгъдък и се скри в храста" ....  Сега вися не на твоята пейка, ами на твоя клон. Ей сега ще си сплетем косите и ще се гмурнем към 60те килограма.  Peace

Охх. има цяла дисертация за лененото семе и за кенефа в блогсайта.

# 144
ЛУСИ,ще се радвам,ако скоро ме последваш!Ще се тишим заедно!
РАДАА,слез долу,да кажеш как си?

# 145
  • Sofia
Здравейте момичета и момчета,
Днес е един страхотех слънчев ден  и мошто настроение е такова. Досега бях на две интервюта за работа и ще чакам да се обадят.

На всичкото отгоре си имам и минус  Grinning

Филюдка, Ванеска
, благодаря ви за подкрепата!!!

Renka, миличка, пробвай да замениш сладкото със секс. Помага, поне при мен  Mr. Green

Честито на всички с поводи, рождени дни, месеченки. Радвайте се на слънцето! Все пак никой не иска да изглежда сърдит като на първата снимка!!

ОБИЧАМ ВИ!!!

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 18:24 от Kristina23

# 146
Криси,успех ти пожелавам!Дано те извикат там ,където най-много ти хареса! Praynig Hug

Аз реших сега да сготвя хек ама печен.Правили ли сте ? newsm78 newsm78 В ударния период съм още.

# 147
Здравейте момичета и момчета!
Весито5Hug веднага идвам. При мен нещата вървят добре. Остават ми две килца, но трудно се борят ooooh!. След малко ще сменя линийката на 73.
Е, сега и да се похваля. От 01.02. и мъжът ми е на режима. Вече свали 4 кг. До сега никога не е спазвал диети за разлика от мен. Винаги съм била гладна и дебела, а той си хапваше с кеф. Видя как действа режима при мен  и сам реши да ме последва.
Лека и отслабваща вечер !
Прегръдки и целувки на всички стари и нови муцунки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug 

Забравих да питам: През последните месеци имаше много срещи и снимки. Защо не сложите снимките в "Нашите срещи" ?  

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 19:22 от RADAA

# 148
  • София
Здравейте !!
  Вече съм на смесения режим и съм доволна много. Имам ефект от ударния - 2 кг. Много бърза и ефикасна диета....!!!!
 Но,се оказа,че не мога да ям месото без горчица и търсих някаква дето пишете диетична,но не намерих такава. Sick  А в къщи има на  Bornier - Мека горчица, нея я изядох......дали е грешка? Препоръчайте ми диетична?  Хубава вечер на всички!  bouquet

# 149
Здравейте Дюканки и Дюканци.Няма думи в българския език с които да изразя възхищението си от Вас.Страхотни сте.Благодарение на Вас съм на режима от 02.01.2009.Килограми 83.000.кг.
Резултат  -6.200кг.
Цел  68кг.
Успех на всички режимни и многоо0000000 минннууууууусии. newsm10
Нека си обличаме дрехи,които харесваме,а не които ни стават. Peace

Общи условия

Активация на акаунт