Бягаме далеч от прегрешение и спазваме Дюкан без нарушение - 154

• 27 229
  • 541
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте  Hug

Деси Вал - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

Желая ти много здраве, любов и късмет  Hug

Моля ви, дайте ми кураж

Не знам какво става, кажете, че е нормално, моля ви.
Не стига, че  толкова бавно свалям, ами вчера кантарът ми показа + 1кг и днес положението е същото, тоест потвърди се, че е + 1!!! Ами писна ми, да ви кажа. Започнах на 02.01, имам 35 кг за сваляне, не е като да съм свалила 15-20 и остатъка да ми се опъва, в самото начало съм... супер режимна съм, пия си водата, ям си триците. Не съм пред цикъл, не съм и в овулация. Къде мога да бъкам, какво става?  В книгата Дюкан пише, че хора с хормонални проблеми свалят значително по-бавно. Дали е възможно това да е проблемът?
Кажете, моля ви, има ли сред вас с такова развитие на режима? Дали не трябва да мине известно време за да се "отпуша"  или не знам...
Ужасно е обезкуражаващо за мен да виждам как независимо от това, че съм супер режимна резултатът е толкова нищожен, а пък с този плюс чашата преля...

Много съм се депресирала.
Благодаря на всички предвартелно. Желая ви хубав ден Hug

# 211
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте  Hug

Деси Вал - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

Желая ти много здраве, любов и късмет  Hug

Моля ви, дайте ми кураж

Не знам какво става, кажете, че е нормално, моля ви.
Не стига, че  толкова бавно свалям, ами вчера кантарът ми показа + 1кг и днес положението е същото, тоест потвърди се, че е + 1!!! Ами писна ми, да ви кажа. Започнах на 02.01, имам 35 кг за сваляне, не е като да съм свалила 15-20 и остатъка да ми се опъва, в самото начало съм... супер режимна съм, пия си водата, ям си триците. Не съм пред цикъл, не съм и в овулация. Къде мога да бъкам, какво става?  В книгата Дюкан пише, че хора с хормонални проблеми свалят значително по-бавно. Дали е възможно това да е проблемът?
Кажете, моля ви, има ли сред вас с такова развитие на режима? Дали не трябва да мине известно време за да се "отпуша"  или не знам...
Ужасно е обезкуражаващо за мен да виждам как независимо от това, че съм супер режимна резултатът е толкова нищожен, а пък с този плюс чашата преля...

Много съм се депресирала.
Благодаря на всички предвартелно. Желая ви хубав ден Hug
миличка здравей не се отчаивай сподели менюто си може там да е някъде истината ..........

# 212
EVA x 2 ,да не прекаляваш с триците,подсладителите?
Какво ядеш и по колко? Я дай малко информация....
Днес как си на П или на ПЗ?

# 213
EVA x 2 , недей така не се депресирай !  Hug Сподели си менюто какво е и кажи колко си свалила до сега !  Hug
Аз също съм с хормонални проблеми и пия всеки месец 10 сни дуфастон от който преди качвах страшно много , но откакто съм на Дюкан вече 3 ти месец го пия и наистина не свалям бързо , но поне не качвам !  

Дорче ще има много снимки взела съм фотоапарат и ще се правя на Фото Мими  Crazy

# 214
  • Варна
Милички, ако сте били режимни, покачванията няма какво да ви притесняват!!!
Плюсът ще замине в канализацията на следващите П дни. Гаранция!!!

Прочетох назад,

Stelxen, аз също мисля, че трябва да идеш на преглед за алергия. Възможно е Боби да е права. Ядеш ли много яйца, любопитно ми е? Дано се оправиш бързичко.

Имам да раздавам гушки: feelgood, ванесса йо, cote, мерси  Hug Hug Hug

Пожелавам приятна среща на момичетата в Бургас. Снимки ще има, нали?

# 215
TheNMaster, *АДРЕНАЛИНКА*

Менюто ми е различно всеки ден, но горе долу за това става въпрос...

Днес ми е 3ти ден ПЗ
Сутринта ям триците с около 100 мл прясно мляко 0.1% с 2 гранулки подсладител и малко ванилия + 2 яйца, или като тричаво мини хлебче с кисело мляко и домат.
На обяд воденички със зеленчуци на фурна или зелена салата с мляко и извара + пилешко бутче с краставица или домат.
Следобяд 3-4 пръчици рулца от раци или чаша кисело мляко със степче.
За вечеря печено пиле с някакъв зеленчук или пъстърва на фурна пак с някакъв зеленчук.

Гледам млечните ми да са около килограм, вчера като видях плюса ги намалих на 500 гр, резултатът си остана + 1 кг.
Пия по мин 2 литра вода на ден, в повечето случаи е 3 литра.

С WC-то нямам проблем, по 2-3 пъти на ден ходя даже...

Благодаря ви, колко бързо се отзовахте, страхотни сте  Hug  Heart Eyes

# 216
Здравейте!

Деси Вал - Честит рожден ден! Желая ти да си здрава, щастлива, обградена с много любов! Успехи във всичко и навсякъде!  newsm51

Честита годинка с режима на Rivela, Monnnn, Mi6a97, Mama Vessi, Sonia_dim!

Честити намаления на всички с такива!На всички, които нямат - бъдете търпеливи и вярвайте, всичко ще си дойде на мястото.

iv_mikova -  Hug, следя, че се нервираш на кантара си от доста време. И аз в началото се мъчех с един механичен, мой набор почти, никаква яснота нямах наистина. Купи си електронен (ако имаш възможност, разбира се), направо ще се родиш. Моя е някакъв, нищо особено, за 20 лв беше от Домо. Идеална работа ми върши.

Приятен и усмихнат ден ви желая, момичета и момчета!

# 217
EVA x 2 ,щом си на ПЗ,няма страшно,че кантара  показва + ....И при мен е така...
Обаче щом мина на П (след като ми минат ПЗ дните) изведнъж се сваля....Так,че не се притеснявай!  Hug Hug Hug
Хайде ,горе главата!Явно днес ти е от гадните,депресивни дни.  Hug Hug Hug

Щом си режимна няма страшно.Ще се наредят нещата.Хайде усмихни се  Grinning Grinning Grinning Grinning

# 218
  • София
Дидка 74, Честит рожден ден!   bouquet  bdbaloni

Криси, стискам палци. thumbsup Успех на интервюто!

gulbenur Чакам заплатка и ще си купя нов наистина, този не го понасям. Simple Smile

# 219
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро утрооооооо!

Честит рожден ден Деси вал    bouquet  bouquet  bouquet

Честити годинки на Rivela, Monnnn, Mi6a97, Mama Vessi, Sonia_dim и годинки в трета на Deata и Tzvety Roussimova (Дорче  Heart Eyes)

Сори, ама не мога да се въздържа!
Искам бърз ефект и съм готова на всичко
Това е чудесно, но защо пишеш в тазитема?!? Ти не спазваш диетата на Дюкан! Има си сигурно тема за ориз, въглехидрати и хляб!!!!!!

ЕВА х 2 - аз преминах целия период на сваляне по този начин......... Един минус, после дни наред със плюс, и после един ден плюса се маха, другия ден - минус и после пак.......... Не мисля, че два дни като видиш +1 кг означава, че трайно си го качила! Така, че си карай режима, а то тялото ти само ще си намери ритъма!

Зеленко, сетих се за съвета ти - та да споделя.

От около месец във Фантастико виси реклама на новото сирене Exquisa fitline 0.2%.
Ето го:
Ама само реклама има, а не съм го виждала по рафтовете!

Някой да си е купувал?

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 10:31 от Tatitt

# 220
Desi_val и Didka74,   ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Желая ви най-вече здраве и много минусчета сутрин!   bouquet
Аз да се отчета Simple Smile  Днес съм минус 200гр, първият минус от събота насам и след малкото покачване ония ден. Имам чувството, че се засилвам. Сваля 500гр, кача после 200гр и после пак свалям 300гр Simple Smile Странна работа, ама щом като цяло върви надолу, бавно не бавно, ще трая Tired Tired
Айде успешен ден от мен и не се отказвайте!  Hug Hug Hug

# 221
здравейте изчетох всичко деси вал чрд желая ти цялото щастие че и отгоре да се похваля след два месеца застои заради много прегрешения и дебела глава вече съм -2кг, но от три дни имам зверско главоболие в момента имам нужда от стимул страшно ми е криво счупих си преден зъб а зъболекарите са кошмара на моя живот за капак ме налегна и тежката финансова криза и ми е трудно с режимната храна е оплаках се и ми олекна

# 222
  • София
здравейте изчетох всичко деси вал чрд желая ти цялото щастие че и отгоре да се похваля след два месеца застои заради много прегрешения и дебела глава вече съм -2кг, но от три дни имам зверско главоболие в момента имам нужда от стимул страшно ми е криво счупих си преден зъб а зъболекарите са кошмара на моя живот за капак ме налегна и тежката финансова криза и ми е трудно с режимната храна е оплаках се и ми олекна
  bouquet не се предавай, наистина всеки си има ужасни дни, както каза и TheNmaster. важното е да минат бързо. Опитай се да не се фокусираш върху етапа, а върху резултата. Например - да, ще е неприятно на зъболекаря, но ще е най - много 30 мин, после пак ще си със страхотна усмивка и самочувствие Hug
еваX2 - всеки си сваля различно. Няма място за отчаяние  bouquet
Desi_val и Didka74 - Честит рожден ден - много щастие и сбъднати мечти ви желая  bouquet
Криси - стискам палци за интервюто, дано ти ги харесаш - те теб ще те харесат със сигурност.
До всички свалящи и не чак толкова - прекрасен и усмихнат ден  bouquet

# 223
Бандаааа, привет   bouquet
за около 10 месеца постигнах онова, което се мъчих 3 години да направя за седмица
newsm10  202uu

Честит Рожден Ден на Деси вал  и Дидка 74   bigdance2 newsm59 nbirthday Tada
Честити годинки на Rivela, Monnnn, Mi6a97, Mama Vessi, Sonia_dim . Здрави, слаби и щастливи   bouquet

Лек и усмихнат ден  Hug

# 224
Приветче на всички
Вярно че се позагубих напоследък но нали съм на нова работа и почти не ми остава време за форума
нито за компа изобщо
ТИя дни съм си в къщи но пък децата са болни отново Cry

След моята Гала стигнах 76 кила а преди това бях 74.200
Тази сутрин кантара показа 75.100 Wink
Ще стане работата няма да се отказвам на финала я
Ако се откажа моля да ме порицаете публично и да ме изритате от форума
Успеха на моята цел зависи изяло и само от мен
Крайна цел 69  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт