Бягаме далеч от прегрешение и спазваме Дюкан без нарушение - 154

• 27 218
  • 541
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Мастерче, що не лапнеш една дъвка без захар?  Hug

Умбра, добре дошла  Hug За подсладителите, моля, виж в блога - пренесени са мненията, които имат значение. За телешкото - дано се престрашиш - ще разнообразиш и ще избегнеш момента с "втръсването" по-нататък. Успех!

# 286
Мастерче, що не лапнеш една дъвка без захар?  Hug

'Ми що...Щот' трябва акъл за таз' работа  hahaha hahaha hahaha

Ей,златна си!!! Свърши работа дъвката.Много ти благодаря за идеята  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Абе знам си аз....Човек като сподели и все ще се намери някой да ти налее акъл в главата  Joy Joy Joy Joy

# 287
Dorchester, веднага заминавам в блога да се информирам Blush Blush Blush

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 15:24 от ВИКИТО

# 288
  • Варна
Викито, освен и теб да помоля да идеш в блога и да ползваш търсачка с думата "подсладител" - да видиш колко инфо има. Лично аз рядко примирам за сладко, подсладител не ползвам почти никак. Смятам, че е вреден в големи количества и НЕ БИХ дъвкала толкова дъвки. (Лично мнение)

Мастерче, явно на вас в това министерство ви е доста натоврено, простено ти е Joy

# 289
Момичета, имам един въпрос, който ме гложди от доста време, но все не смея да ви го задам. Търсих, рових, не можах да намеря никъде отговор и затова ще попитам - не се сърдете ако някой вече е коментирал  Praynig
Какво обезмаслено сухо мляко използвате? И от къде го купувате? Аз намерих само 1.5%, ама пусти страх като не знам дали става и не го взех!
Благодаря предварително за помоща!

# 290
Благодаря за радушния прием!  Hug

dorchester, благодаря, чела съм в блога всичко за подсладителите, но не намерих достатъчно добре обоснована връзка подсладител->забавяне на метаболизма. Иначе за вредата им, напълно съм съгласна, както и за токсичността. Разбира се, натрупването на токсини забавя отслабването, но пък нали с приема на много вода и лишаването от "очакваните" въглехидрати те се изхвърлят от организма в рамките на 24 часа. Ще продължавам да издирвам информация и ако ви е интересно ще докладвам Simple Smile .

# 291

Добър Ви ден. Laughing

Искам да питам:какво леко спортно занимание да включа,че малко да стегна
    отслабващия ми задник и разбира се крачищата,защото фигурката ми е от
    крушовидните.Ето ми размерките.
    ОГ-79см.
    ОТ-76см.
    ОХ-108см(негово величество).
    ОБедро-66см.
    Само да уточня:имам разширени вени и не ми разрешават разни степ аеробики,
    народни танци,абе нещо което натоварва краката.
  БЛАГОДАРЯ  на оказалите съдействие. Hug

# 292
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Пилатес, каланетика - нещо такова!

Аз лично започнах да ходя пеш на работа всеки ден! Чувствам се прекрасно!  Peace

# 293
  • София
Благодаря за радушния прием!  Hug

dorchester, благодаря, чела съм в блога всичко за подсладителите, но не намерих достатъчно добре обоснована връзка подсладител->забавяне на метаболизма. Иначе за вредата им, напълно съм съгласна, както и за токсичността. Разбира се, натрупването на токсини забавя отслабването, но пък нали с приема на много вода и лишаването от "очакваните" въглехидрати те се изхвърлят от организма в рамките на 24 часа. Ще продължавам да издирвам информация и ако ви е интересно ще докладвам Simple Smile .

Ами аз изобщо не задържах от подсладителя,от началото си го ползвам,защото цял живот съм ядяла по много сладко и организма ми без него не може.Вярно ,че не съм критерий с моите 5кг (вече 6 Party), но то е строго индивидуално. Странно ми е,че не се пита дали се прекалява със солта,дали се ползва Диетична и дали се слага по много ,а първата работа е подсладителя. Все пак тя е за диабетици,склонни също да задържат вода.

# 294
Аз пък да попитам какви са тия дъвки без захар дето ги дъвчете?Всички видове на ORBIT примерно имат сорбитол,а той нали е от забранените ни  newsm78

# 295
  • Под гъбата
Привет момичета! Въпреки многото проблеми които ми се струпаха на главата Кантарев в момента ми е приятел. Линийката е отчела от вчера -1 но тази сутрин изненада имаше и още 1 кг. паднал. Сега пак се теглих с кофража да си затвърдя резултата.Как става така и аз не разбрах. Иначе съм в ПЗ и ям като за световното по надяждане Embarassed Mr. Green

# 296
Аз пък да попитам какви са тия дъвки без захар дето ги дъвчете?Всички видове на ORBIT примерно имат сорбитол,а той нали е от забранените ни  newsm78

Баш "Орбит" дъФча....Айде вадете тиганите  Joy Joy Joy

Мастерче, явно на вас в това министерство ви е доста натоврено, простено ти е Joy
Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha
Бе не е лесно да си министър на разните работи  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 297
  • Варна
http://dukanskirecepti.wordpress.com/2009/02/08/информация-за-гликемичния-индекс/ тук за връзката, разсъждения на Риен, най-вече коментар 4.

# 298
Здравейте на всички   Hug
Аз имам едно въпросче  newsm78
До колкото ми станана ясно от книгата, а и от форума, тези овесени трици се хапват предимно заради разхлабителния ефект. Аз до сега не съм хапвала от тях и се чудих дали не греша, но проблеми с WC-то имам, но съм доста разхлабена. Мисля си, че ако хапна от тях положението ще стане още по-лошо. То ако съм у дома няма проблеми, но на работа ...  #Crazy
Да това е така и не съвсем .Триците освен да действат леко слабително имат и свойството да набъбват в стомаха като мрежа и в нея всмукват част от приетите ни калории.В книгата е описан механизма много добре .Така че не се отказвай от тях Naughty
Аз нямам твоя проблем ,даже напротив ,но момичетата тук споделят, че триците вкл. в палачинка или хлебче не действат разхлабващо.Опитай.

# 299

Да, точно върху тези постове разсъждавах. Благодаря за търпението към моята мнителна натура  Hug .
Аз за себе си не съм напълно убедена във връзката между двете, но все пак ще се опитам да намаля подсладителя, заради канцерогенните му свойства.

А иначе за солта - цял живот си ям безсолно, сега си взех диетична, за всеки случай и от време на време си ръсвам по-малко. При всички положения, ограничаването й води до добри резултати, макар аз да съм с ниско кръвно и да трябва да консумирам сол.

Общи условия

Активация на акаунт