Бягаме далеч от прегрешение и спазваме Дюкан без нарушение - 154

• 27 173
  • 541
  •   1
Отговори
# 330

До vladiznaiko СПЕШЕН ВЪПРОС! Бързо казвай къде е тази фабрика, само аз ли не съм чувала за нея??? Mr. Green Joy

Хубав слънчев ден на всички  sohappy

Обещавам до събота да съм ви направил подробен списък стъпка-по-стъпка за намиране/произвеждане/модифициране на "Мъж-Мечта" версия 2.0 Exclusive & Forever. Може и да издам някоя мъжка тайна, но ще си понеса последствията! Отивам в пещерата с мръвките да мъдрувам, че утре ми е протеинов четвъртък. От три дена съм в 3-та фаза - нямам и грам нагоре, определено действа!

А на всички изкушаващи се - не пип, че бум и пляс! Не си заслужават 5-те минути мляскане и преглъщане(споходено с престъпно оглеждане за свидетели) 2-3-те месеца режим. И "лапнах, ама ще го изплюя" води само до "сдъфках, ама няма да глътна". Или както един приятел деликатно обясняваше на приятелката си "почти не съм ти изневерявал" ... А тук изневярата освен към вас самите (което е и най-важно да си го признаете) е и към всички тук дето пишем, четем и взаимно си стискаме палци, дъвчем един за друг и заедно повдигаме планината от свалени килограми къде в тоалетната, къде на степера, къде в главата! Отслабвайте с кеф и усмивка, с подсъзнание на сладкоунищожител и "къде е 3-та фаза да преям като Мечо Пух с мед"
ще стане много по-трудно!

# 331
EVAx2, аз вярвам, че ще успееш! Аз също съм доста надъхана и честно да си призная за първи път в живота си спазвам някаква диета или режим и това не ми тежи. Не мисля непрекъснато кога ще свърши или какво ще ям когато спра диетата както беше преди. Чувствам се много добре и страшно много ми харесва всичко, с което се храня. Непрекъснато правя различни неща от рецептите в блога, а някои просто ги обожавам. Така че давай смело напред и не си поставяй срокове. Мисли само колко добре ще изглеждаш след време!
На всички пожелавам лека вечер и сутринта по един гоооооооооляяяяяяяяяям минус на кантара!  Hug newsm51

# 332
До "vladiznaiko" - Как ги раждаш тези писания? Лелеее - ще ТИ стана фен Peace

# 333
До "vladiznaiko" - Как ги раждаш тези писания? Лелеее - ще ТИ стана фен Peace

Ще ти издам тайната - дълги години бях търговец ... продавах хладилници на Ескимосите-Дюканци да си държат вътре зеленчуците за 2-ра фаза. Гадовете обаче останаха само в 1-ва!
Та много мислех в онези дълги 6-месечни нощи ... И все си мислех как изпускам тема след тема на Вещи ... и така - събрал съм малко в повече мълчание и ентусиазъм  Simple Smile

# 334
Много обичам да ви чета. Hug ама така ме зареждате ,че е несравнимо просто.
Аз си хапнах печено пиленце.Мислих си обаче дали мога да си карам велото докато съм в ударния етап? newsm78

vladiznaiko,както казва дъщеря ми:Къртиш мивки.  Joy

# 335
vladiznaiko, ще ме умориш  Joy Joy Joy

# 336
Здравейте, милички!
Аз се отправям към креватчето, но преди това да ви споделя нещо, което зачекнахте като тема днес. Става дума за броя на яйцата, които консумирате дневно. Аз понеже съм само на риба и да ви кажа честно ми писва, та 2 пъти на ден си правя омлети с ролца от раци. Всеки омлет е с 3 яйца, т.е на ден консумирам по 6 яйца. Това предполагам е страшно много или? Моля ви за отговор и съвет!
Относно мъжете - ами моят е супер, ПУ-ПУ! Изцяло се грижи сам за бебето, докато аз ходя по Дюкански срещи  Grinning, мие чинии, чисти с прахосмукачка, готви  страхотно.... За съжаление няма брат, че да ви го препоръчам  Grinning
Умбра, добре дошла при нас! Постовете ти много ми хареват и съм сигурна, че ще се справиш!
Филюдка, съжалявам,че не са ти се отворили снимките. Мисля, че е от самата страница на бг албум. И на мен доста често не ми я зарежд а и не ми се отваря! Ако пак пробваш, предполагам, че ще стане, но аз съм  качила само 13 снимки и те не се различават много от тези на останалите.
Лека и спокойна нощ, милички!

# 337
  • Sofia, BG
Здравейте

Аз от доста време нищо смислено не пиша, а само спамя  Mr. Green но хем нямам време, хем ме сърби клавиатурката да драсна нещо..

Крисинка какво е това здравейте-чао  Rolling Eyes Дай тука един отчет сега..Как я караш, още ли си на режима (не си писала отдавна), падат ли килограмите?
Лабело аз рибата тон я хапвам с варено яйце, кисела краставичка, черен пипер, лимон и малко парафиново олио - много е вкусно.
Umbra добре дошла, дано това е успешният режим за теб!  Peace Сега искам да ти напиша за подсладителите. Аз също съм с хормонални проблеми, 'благодарение' на които достигнах до незавидните 120кг  Sick Общо взето всичко ми беше извън норма - половите хормони (спрял цикъл, ПКЯ), метаболитните (инсулинова резистентност), щитовидните (хипотиреоидизъм, Хашимото). Имах ужасни пристъпи на неистов глад, особено за сладко, направо притрепервах като ми се доядеше  Close Откакто започнах лечението, отказах всякакви сладки неща и апетита и храненето ми станаха нормални. Сега всичко ми е наред, пия само хормони за щит жлеза, другото е в норма и без медикаменти. Дълго време не си правех нищо от режимните сладости тук и когато реших да опитам, усетих признаци на предишната ми пристрастеност - мислех само какво сладко да си направя и го изяждах на секундата - цяла тава крем-карамел, 6-7 купички желирано кисело мляко (едвам го изчаках да се желира леко  ooooh!). И аз много четох и се рових, но не мога да си го обясня - явно сладкият вкус отключва някакви механизми и на асоциативния принцип организма реагира на сладкото по еднакъв начин, независимо, че то не носи глюкоза със себе си.  Или поне аз така си го обяснявам - всичко се помни от клетките, особено след като е имало някаква патология в метаболизма на хормонална основа..Както и да е, в момента, в който усетих така познатото ми 'притреперване' за сладко, забравих изобщо за всякакви такива неща, пък били и те режимни..
Флучия Аз хапвам по доста яйца - рядко по 1, по-често 3 до 6 на ден... не мисля, че е някакъв проблем, ако нямаш склонност към алергия.

desi_val, didka_74 Честит Рожден Ден!!!

# 338
Туни,ми аз вече съм му фен.Невероятен е.
А сега добър вечер на всички които не са си легнали още.Не мислех да пиша,но погледнах датата и видях,че днес стават точно осем месеца откакто съм с вас.Резултата е 22 свалени килограми.След  два месеца в трета-никакъв проблем с килограмите.Е разкарвам един килограм надолу-нагоре,но мисля,че това е нормално.

# 339
До "vladiznaiko" - Нямам идея защо мълчиш, но е голяма грешка! Какъвто си фен, трябва да говориш "Non Stop"  Joy

# 340
vladiznaiko - поразрових в блога ти. Пиши още един фен на отприщилите се мълчание и ентусиазъм newsm10

И да питам: ескимосите дюканци не държат ли мръвка в хладилниците. Прецакал си се ако си им го предлагал само за зеленчуци Joy
Айде лека,  да спра със спама докато не съм отнесла нЕкой тиган

ПП: Мойта щерка в първата си сесия вече има две шестици е дна петица  bowuu

# 341
  • София
Днес всичко съм пропущила ... ама сега ви дочетох...
Скапала съм се от умора и ядове днес, че и продължавам да си стоя на 69  smile3511!!!!! Ама няма да се дам!

Искам да поздравя няколко нови другарчета тук : Владизнайко, Умбра и Евах2. Много ми харесвате, ей! Hug Hug Hug
И понеже на всички е отговорено, остава само да ви се похваля : днес си купих 2 чифта дънки, които ми стават само до коленете doh Няма да ги връщам и ще влезна в тях и това е! Хау!

До по-новичките, съвет : не си поставяйте срокове! И не се сравнявайте с другите! Има опасност от главозамайване или депресия ... Получих този съвет от една вряла и кипяла дюканка, не я послушах ... откакто се вторачих в срока не съм свалила и грам!!!

# 342

До по-новичките, съвет : не си поставяйте срокове! И не се сравнявайте с другите! Има опасност от главозамайване или депресия ... Получих този съвет от една вряла и кипяла дюканка, не я послушах ... откакто се вторачих в срока не съм свалила и грам!!!

Peace това със сроковете може да изиграе лоша шега.
Всичките ми диети преди са се проваляли точно защото се вторачвам в кантара и се нервирам че "моят" план с килограмите не върви добре. А то в същност мой план няма, тялото определя всичко

Хапнах и сега съм с нови сили hahaha hahaha

# 343
  • София :(
  Здравейте, надничам за малко, само да кажа
desi_val, за теб
 Didka74 и за теб
 и за Rivela,Monnn,Mi6a97,Mama Vessi,Sonia_dim, и всички други с  …  годинки всякакви
 новичките
И да се оплача, отидоха ми паричките за новия кантар за операция на любимата баба котка, също като онази дето ви се зъби, но какво да се прави, тя е с предимство - гледаме си я вече амен 19 год, а кантара е в къщи само от няколко месеца, още не е заслужил такова внимание  Crossing Arms, пък да показва каквото си ще ...
  Топла, уютна и режимна нощ ви пожелавам  Hug

Ма пък съм се нашарилааа, като на годена ци....ка сестра и  Joy

# 344
Привет на цялото дюканско воинство! Много сте писали, много изчетох, много хубави постове видях и много полезни такива. Видях също, че на всички питанки е отговорено, та от мен остана да помогна като представя днешното си меню. Тази сутрин закуската беше пропусната(така се случи), но обяда(в ПЗ дните съм) беше хубава зелена салатка с домат, краставичка, няколко пресни сурови гъби(кралски печурки) и 2 пилешки филенца на скара, всичко овкусено с малко солчица и много малко лимонов сок.
А ето я и вечерята ми която имаше честта да бъде увековечена със снимки Laughing chef!
Та за вечеря си похапнах отново зелена салатка с пресен чесън, краставичка, сварени яйчица и млечно-изварен сос с копър, малко солчица и капки лимонов сок:

Основното ястие беше пилешко месце с подлучен доматен сос, гарнирано с тричаво хлебче(т.к. закуската я пропуснах, пропуснах и хлебчето и същото ми остана за вечеря), люта чушка(в марината без захар) и стрък пресен чесън:

Хапнах и десерт-парченце желирано кремче(желирано кисело мляко с малко степче с вкус на пъпеш и поръсено с нес кафе):

ПП Всяко едно от ястията беше в умерени количества-само салата беше по голяма, ама тя пък остана и за утре:)!

ПП На всички рожденици-Честит рожден ден! Живи, здрави и щастливи!
На всички с годишнини, месечинки и минусчета-Честито, браво и все напред и килограмите надолу.
На всички имащи повод за празник-Весел празник!!!

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 20:28 от Tumba_lumba

Общи условия

Активация на акаунт