кога усетихте бебо???

• 14 664
  • 232
  •   1
Отговори
# 90
във 5 месец усетих ритниче Hug

# 91
В края на шестия месец. След като много се притеснявах, че не я усещам се започнаха много силни ритници. Накрая даже ме боляха ребрата.

# 92
в 4 месец беше първото ритниче

# 93
  • Пловдив
В 17г.с.Леко припърхване,незнам как да го определя,страхотно е....искам пак! Heart Eyes

# 94
В 4 месец  Wink

# 95
На Коледа точно беше,това ще рече някъде към 4м и малко  Heart Eyes

# 96
Края на 4-и началото на 5-и месец

# 97
  • тук и сега
4-ти месец. Гъделичкане, пърхане на крилца на пеперудка. Кратко, но осезаемо  Simple Smile
Peace
И после все лежах по корем, за да го усещам по-добре и по-често. hahaha

# 98
Сравнително рано я усетих, към 14- 15-та седмица, усещането буквално беше като "пърхане на пеперуди" в стомаха, един много приятен гъдел. Ако не бях прочела какво е усещането, едва ли щях да се сетя, че това е бебето.  Grinning

# 99
късно заради предната плацнта-5-6 месец

# 100
  • София
Е, и ние да се разпишем. Ами ние съвсем скоро, вчера сутринта и преди малко пак се повтори  newsm44 нямам думи. много е хубаво, макар че вчера малко се изплаших да не е станало нещо, а то какво било. Сега сме в началото на 15 седмица  Simple Smile. Но още преди месец усещах нещо като къркорещи, сега е друго, не знам това дупето ли беше или ритниче или прави гимнастика  Wink

# 101
В 20 г.с.

# 102
Беше в началото на 4-ти месец като гъделичкане в корема точно около пъпа.

# 103
Здравейте на всички мами,
Аз,  много, ама много отдавна не съм влизала във форума да пиша, иначе все чета от време на време по нещо.Та по повод на темата ,моя син го усетих още  в четвъртия месец много ясно, беше на сватбата ни( тъй като бях бременна), човечето не престана да ми напомня, че не съм сама в танците!!! Така че, според  мен е  строго индивидуално и според състоянието на тялото до момента

Поздрави на всички

# 104
Някъде към края на 4-ти, началото на 5-ти месец!Нещо като изкакркорване на корема,ама малко по различно и по-хубавоо  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт