Мамчетата здраво пазаруват, а пък ЮНЧЕТАТА вече чуват! Тема № 30

• 11 502
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
добро утро на всички мамита Simple Smile
сега се върнах от даване на кръв и урина (за незнам кой път ) и направо беше ужасно ... на дясната ръка понеже съм бодена много пъти та не искаше да тече кръв , та първо само ме бодоха на едната а после решиха че на лявата ще търсят вена... намериха я , ама то като почна да шурти една кръв (опръска всички ) и мен ми призля. Плюс това трябваше няколко човека отпред да се изпокарат за това дали да ме пуснат първа или не и някаква бабка каза че изобщо не м и личало (което не е вярно) и съм се правела... направо побвснях

Общо взето това е при мен Simple Smile надявам се поне това да са неприятните неща за днес Simple Smile

# 106
gmarinova честит рожден ден Simple Smile
пожелавам ти цялото щастие на света и най-вече здраве и много любов

nbirthday  party023 newsm24

# 107
gmarinova,честит рожден ден! Бъди здрава,щастлива и мнооооооого обичана.  bouquet

# 108
gmarinova честит рожден ден! Много, много здраве, щастие и едно сладко бебче на финала!] bdbaloni hbday

# 109
gmarinova  чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН newsm59

# 110
  • Home is where the heart is...
gmarinova, честит рожден ден и всичко най-хубаво!  nbirthday    bigdance2    Tada

Аз да кажа, че дойде и нашия ден - днес сме при Марков и ще разберем пола на бебето. Ще ви кажа довечера, ще видим в кой отбор влизаме, но тъй като сме от 5, най-вероятно ще е по-късно. Колкова много се вълнувам.....  newsm44

Да се похваля, че много добре вървят нещата с изпитите, вече имам две шестици.  Mr. Green

Много хубави покупки сте направили, нещата които видях в албума са направо страхотни.....  Heart Eyes

Желая на всички много хубав ден!  Peace

# 111
  • Germany
gmarinova, честит рожден ден! Здраве, щастие и късмет ти желая!

# 112
Gmarinova, честит рожден ден   Party Time
Момичета-благодаря   bouquet
Ayas, уча икономика-2-ра година, но нещо забатачих с изпитите тази година. То акъла ми е другаде  Laughing Но ще се оправя  Simple Smile
За количка не съм се спряла още, защото няма да купуваме сега, но ще е нещо от типа на Cangaroo Dayana, мисля че така се казваше. Като тръгна да пазаря, тогава ще си избера, че сега ми стана каша, а и наи-добре да се гледат на живо, пък аз повечето само в нет-а съм ги гледала  Simple Smile Иначе вчера видях една мама с много спретната количка-светло и тъмно оранжево, о беше далечко и незнам каква беше.

# 113
Добро утро на всички!
gmarinova,честит рожден ден!  nbirthday
Fantasia, много се радвам че всичко с малката е наред  newsm44
Относно името при нас настъпи промяна след като се разбра че ще е момче. Свекърът ми обяви че имал мераци за момиченце и това ако искам да го кръстя на баща си или както си реша. Така че Стефания или Стефани ще си го запазим за следващия път Wink И аз като ayas в момента се двоумя между Велислав и Велин, като повече клоня към Велислав, а бебето живот и здраве ще бъде кръстено на баща ми, който е Велико.
Лек ден на всички, а пък мен ме чака една пълна мивка с мръсни чинии, чаши, тава и тиган  Sad Мъжът ми готви снощи. Впечатляващо е колко неща може да изцапа при подобна дейност.

# 114
gmarinova, Честит рожден ден и от мен! Пожелавам ти едно здраво и красиво бебче през юни, един вълнуващ преглед при Марков утре, много нови полички (а може и сукманчета) и безброй положителни емоции оттук нататък!   newsm57  bigdance2   Tada

Не съм се снимала още със сукманчето, ако не забравя, следващия път, като го облека, ще се щракна и ще кача снимката. Много-много не се харесвам с него, ама вече го купих, та ще си го нося Simple Smile

Днес ми е леко криво - от снощи ме боли мъдрец. Явно пак е раснал и няма място за него, та започва да ми прави проблем. Омръзна ми вече с тия мъдреци, миналата година извадих един, а имам още 2. През половин година ми правят проблем, а болките понякога са нечовешки  Crossing Arms

Снощи видях най-хубавото нещо - усещах как малкият ми бебешок ме рита и си погледнах корема - та го видях как се издува. За първи път ми се случва, нямам думи просто да опиша колко щастлива се почувствах  newsm76

# 115
gmarinova, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА, УСМИХНАТА И НЕКА ТАЗИ ГОДИНА ТИ ДОНЕСЕ НАЙ-ХУБАВИЯТ И ЖЕЛАН ПОДАРЪК!

# 116
gmarinova, Честит Рожден Ден!Пожелавам ти много сбъднати мечти!Фантазия, радвам се, че всичко при вас е наред.
Аз съм в биолнични до края на седмицата, въпреки, че детето е добре- има съвсем лека кашлица от време на време.Явно Цитросепта наистина й помогна да не се разболее повече.Но тъй като вече съм казала  в работата , че ще отсъствам ще си почина малко.
Лек и усмихнат ден, въпреки мрачното време!

# 117
Добро утро от мен  Hug
gmarinova, Честит Рожден Ден   bouquet

Ние снощи по инициатива на таткото ходихме да гледаме колички , много се изненадах , тъй като досега аз бях по-активната от двамата за бебешки аксесоари  Crazy Случихме на доста отзивчива продавачка , която ни отдели доста време и ни обясни предимствата и недостатъците на количките които загледахем и за пореден път се убедихме че нашата количка е Конкорд . Продавачката беше съгласна с нас , че е доста добър избор . Разходихме я в магазина , много е лека и много подвижна и беше в страхотно синьо , точно такова искам и аз  Heart Eyesсамо ме притеснява че в момента нямали внос , тъй като чакат нови модели ... а аз съм си харесала вече и модел и цвят , но да видим ... Ще отидем пак след две-три седмици да раберем вече нещо по-конкретно за новите модели и съответно новите цени  Whistling

# 118
Преди няколко дни някоя от мамите спомена, че са й донесли възглавница за бременни Спелта. Ще помоля да каже дали е доволна и ако да, от къде я е поръчала, за колко време са й я доставили и колко е струвало цялото удоволствие  Party

# 119
Gmarinova Ч.Р.Д здраве и много хубави мигове.  ura bdbaloni
Somebody: Моля за паролата за снимките!!!!
Raia: ползвам страхотен шампоан против косопад и е и за бременни, ще ти пиша името ако искаш?
Viper и Михайлова мерси за информацията ще се опитам да стане,че моят първокласник се нуждае от мен.
Marioh: Добре дошла!

Видях ,че умувате за име харесва ми едно, но само то ми идва наум що ли др не харесвам при такъв избор.

Общи условия

Активация на акаунт