Мамчетата здраво пазаруват, а пък ЮНЧЕТАТА вече чуват! Тема № 30

• 11 491
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
Щастлива Бубичка,  newsm10 за девойката.

greenlife, силно ме заинтригува с маслото за перинеума. Моля те, като му дойде времето за ползване, да кажеш, за да не забравя. Ще си го сложа във favorites, ще настроя и reminder, но за всеки случай и ти да подсетиш. Със сигурност ще го пробвам, не искам да ме режат отдолу  newsm17

На мен повече обаче ми харесва Денис. Не знаех, че е турско името, но дори и да е, звучи добре.

Fate, къде се изгуби?!? Чакам те с нетърпение, ама след малко Жоро ще сяда на компютъра, та няма да мога да те дочакам. Но искам утре сутринта да видя хубави новини  smile3521

И Fantasia днес не е писала. Чакам и тя да докладва, че всичко е наред  newsm17

# 91
  • Germany
Кате, тъкмо щях да пиша, че и аз стискам палци, но прочетох всичко и видях, че са наред нещата Hug
Днес е ден на мацките. Аз също днес бях на ФМ, всичко си ни е наред  и почти сигурно е че нашето бебе ще е Киара все пак bowuu Таткото малко не искаше да повярва, защото въпреки че официално нищо не са ни казвали, отвсякъде чувахме, че щяло да е момче (идея нямам, защо всички така са решили). Бебока ни обаче през цялото време стоя с гръб към нас и не благоволи да се обърне, но докторът много дълго и внимателно го оглежда и каза, че мъжки атрибути не се виждали. Аз честно казано по се радвам, че всичко си му е наред и в норма (и за фибичките и плитките се зарадвах Wink).
За анкетата отговорих, че искам нормално раждане, но аз имам проблем с очите и всичко ще се реши в последните месеци от офтамолог Peace

# 92
Щастлива Бубичка, честита розова радост!
Едно момиче, и на мен Денислав ми харесва повече. Някак си по-завършено стой. Peace
lili_to, явно с теб сме фенки на името Симона.

# 93
Франческа и май не сме единствени.Доколкото си спомням още няколко мами бяха казали,че така ще си кръщават момите Peace
А пък и хубавото си е хубаво  Wink

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 19:48 от lili_to

# 94
Аз също мислех ако бебето е момиче да го кръстя Симона
много ми харесва и на мен Peace

# 95
Кате, браво, че сте добре!!!

Добре дошли на новите юнки!!! Задружната ни банда се увеличава!  Hug

Имам една страхотна колежка (тя е и доста известна водеща), която е организирала всичките си приятелки, родили преди няколко години. Тя самата е мама. Вече имам от тях помпа на Авент, бебешки кантар, стерилизатор, голяма жълта подложка за повиване, няколко чаршафчета с найлон и няколко хубави дрешки и шапчици. Щяло да има и още.  Спести ни толкова пари! Преди малко ми се обади и каза да не се помайвам повече, ами да си взимам болнични и да си почивам вече. Нямам думи колко ме трогва и каква грижа е това!!!

А бабите и дядовците намекнаха, че количката ще е от тях, едната леля ще купи столчетата за хранене, всички се втурнаха да помагат и казаха, че няма да ни оставят! Heart Eyes  Заобиколена съм от прекрасни хора и благодаря Богу всеки ден за това!  Simple Smile

Иначе днес гръко-шефът беше доста по-мил и се държа прекрасно. Явно се е усетил, че е прекалил! smile3521 Simple Smile

Днес си имаме много новооткрили се мадамки, сигурно така ще продължим и утре, когато нашите прелести ще разкрият своите прелести  newsm03 newsm03 Simple Smile Нооо... ще видим!  smile3505

# 96
Здравейте момичета. Извинете за нахлуването в темата ви. Аз съм от ноемврийските мами на 2008. Искам да подаря дънков сукман на 'Рени', който е обличан само два пъти. Просто ми е жал да стои (нямам връстнички и познати, на които да го дам). Размерът е 42. Удобен е за целия период от сега до края на бременността ви. Ако има интерес, пишете ми на лични.
Леко бременеене!  Hug

# 97
Katerinka, много се радвам за теб - хората, които са се отзовали са трогателни!
Mayflower, ами успявам някак с работата, но много ми се доспива вече, а преди можех повече да издържа.
Mona balona, нашият лекар си имаше предвид истинското бедърце  Peace Simple Smile И първото вървеше така - по-едро и с по-дълго бедро.

# 98
Хайде и аз да се запиша в новата темичка!
Кате, радвам се че всичко с тебе е наред!
Добре дошли на новите юнски мами!
За имената ние сме решили момченцето ни да е Виктор. Мъжа ми искаше да е Теодор, но баща ми се казва Тодор и ще излезе , че все едно е на него, а аз не искам.
едно момиче и на мен повече ми харесва Денислав.
За бебешката козметика предния път използвах на Нивеа и бях доволна, може би пак тази марка ще използвам, само бебешкото олио ще заместя с преварен на водна баня зехтин.

# 99
Добре дошли нови мами!  Hug
ayas, такова щастие струи от постовете ти, че се чудя защо не искаше да разбереш пола до раждането Simple Smile

Честито за новите мадами в юнския отбор! И Fate, чакаме те с любопитство Simple Smile

Франческа, благодаря за отговора.

Ние в четвъртък ще разглеждаме нашето бебе и се надявам да ни кажат пола. Имам усещането, че ще бъде момче и много си харесвам името Петър. Мъжът ми бойкотира с Павел, та накрая ще видим кой ще надделее. За момиче хич ме няма с П, като изключим Павлина и Пламена, та голямо мислене ще му падне тогава. Иначе любими са ми Калоян и Анита.

Gydelichkova, нали отказа за йогата, аз ще се включа през март. Покажи на дружките новото сукманче, не си постнала снимка още!? Аз пък се сдобих с пола Simple Smile

Вече ясно усещам шутовете на нашето бандитче, особено като съм приведена седнала или клекнала. Татко му, обаче, нищо не усеща... явно е от изолацията Wink

Greenlife, много интересно за маслото, дай каквото имаш като инфо, моля.

За изпроводяк пействам една забавна компилация на клипчета с жени шофьорки http://www.mediashare.bg/videos/564/jeni-zad-volana---unikalna-kompilaciq.html. Но ако тук има шофьорки без чувство за хумор, да не го гледат.

# 100
gmarinova ще разбереш пола и още как smile3521
Ще се видим с тебе в четвъртък при Марков.В колко часа ти беше часа?Аз погледнах-моя е в 17 ч.

# 101
Здравейте! Много ми харесват идеите за анкетите и статистиката! От доста време само чета, едва наваксвам с постовете. Все пак да коментирам по някои от темите:

За бебешка козметика аз мисля да ползвам Weleda. Много си падам по хубавите мазила и си угаждам в това отношение. А след като за мен може, значи трябва и за бебето да може - няма да го дискриминирам  Laughing

За маслото за перинеум на Weleda и по принцип за практиката за масаж на перинеума съм чела доста както тук, така и в чужди сайтове и също мисля да пробвам с надеждата да си спестя някой и друг шев. Между другото, за този масаж стават и далеч по-евтини масла, напр. обикновено бадемово.

За ЕБХ също съм чела доста и ми се струва добра идея. Едва ли бих го прилагала от най-ранна възраст, но след 6 месечна възраст приблизително ми се вижда много разумно. Моята майка горе-долу по това време ни е учила да ползваме гърне и едва с въвеждането на Папмерсите това се измества в толкова по-късна възраст... Така че, смятам да действам в тази посока пък каквото излезе. За мен и екологичният аргумент си е доста важен!

За имената съм писала и преди - традиционните Богдан и Анна са ни фаворитите, макар и не с абсолютна сигурност. Тъй като чакаме момче, има голяма вероятност да е Богдан. Гледам, че никак не е на мода това име в последно време, така че ще се отличава  Sunglasses

edno_momiche, относно име, което да върви с Даниел, на мен ми харесва Дамян  Simple Smile. И в България е традиционно, и във Франция е добре познато (Damien), и въобще е международно. Идва от гръцката/латинската дума за побеждавам.

Нашите навремето са ми били избрали името Симона (на дядо ми Симон), но са им забранили да ме кръстят така с аргумента, че е френско, т.е. буржоазно  Laughing Като дете много съжалявах, че не са успели да се преборят...

Аз още нииииищичко не съм купила за бебето - хич ме няма по пазаруването... Все пак чета всичко, което пишете за колички и като видя добри идеи си ги букмарк-вам. В някакъв момент ще идем с таткото да разгледаме и да пипнем различни модели, щото не става само с картинки от Интернет. Моя много близка приятелка е с Peg Perego Pliko и горещо я препоръчва. Аз в началото я отхвърлях като вариант, защото са в доста висока ценова категория, но при нас таткото е много по-склонен от мен да прави големи инвестиции, така че ако действително най-много ни хареса тази, мисля, че няма да ме остави да скромнича. Освен това гледахме, че добрите марки държат доста високи цени и на старо и ако действително са устойчиви бихме могли да я продадем като поотрасне бебето.

Поздрави на всички!!

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 23:19 от Sv.

# 102
Ето ме и мен! Щастлива!
Добри новини-всичко си ни е наред  Heart Eyes Изследванията ми били добри, кръвната ми група е положителен РФ и беба я видяхме(т.е. лекарката я видя), та каза, че е добре мъничето  newsm44
Гъделичкова, аз щях да пиша по-рано, но имах доста неща вкъщи да правя, а и за университета..., но благодаря, че си се сетила   bouquet
Катя, радвам се за теб  Hug
Promiscuous Girl, честита розова радост!
Нашият избор за име е Яна-много красиво и двамата го одобряваме Simple Smile
Ако случайно ни се е паднало мъжле и още не го знаем  Laughing нямаме мъжко име.

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 01:07 от Fantasia

# 103
Фантазия, радвам се и аз, че сте добре двете жени!
Значи ще си имам една адашка повече Simple Smile Преди година кумувете ни кръстиха дъщеря си така-на кумата си и харесвало още от малка Simple Smile
А ти какво учиш? А какво направи с избора на количка?
Аз се радвам на всякакви дечица. Днес в болницата видях една хубавица на 10 месеца, голяма сладурана много смело облечена - гледаше ме с големите си сини очи Simple Smile

Май ние сме среднощните птици Simple Smile аз с това чертане...

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 01:20 от ayas

# 104
Добро утро!
Fantasia,радвам се че при вас всичко е ОК Hug
Аз след малко тръгвам за ЖК,ще ми пускат изследвания,за да видим как е хемоглобина и дали ще ми спират Малтофер-а или ще увеличаваме дозата Tired Като си преставя какво чакане ме чака пред кабинета хич не ми се тръгва,а и всички тези кашлящи и кихащи баби и дядовци ме влудяват тотално #2gunfire
В петък съм на ФМ и нямам търпение вече да идва,за да си видя слънчицето Heart Eyes
Хубав ден на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт