Мамчетата здраво пазаруват, а пък ЮНЧЕТАТА вече чуват! Тема № 30

• 11 490
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
  • София
gmarinova, Честит Рожден Ден  newsm59 newsm59 newsm59 newsm38  party023  cook Gift newsm67  Gift newsm18  bigdance2  ura  costumed034 Tada

# 121
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Gmarinova.ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА,ДА СЕ РАДВАШ НА ЕДНО СЛАДКО БЕБЕНЦЕ ПРЕЗ ЮНИ И ВСЯКО ТВОЕ ЖЕЛАНИЕ ДА Е МОЕ ПОЖЕЛАНИЕ.
Добро утро и от мен на всички.Да се похваля снощи за пръв път от доста време спах,като заклана и ставах само един път до  smile3550.Тази сутрин немога да се отлепя от леглото.Като съм на работа сутрин много ми се спи,а през почивните дни все ставам рано.Голям майтап. newsm78

# 122
[b]Gmarinova ,честит рожден ден!!! [/b] newsm59  party023  bigdance2Желая ти много здраве,щастие и едно прекрасно бебче на финала newsm30

# 123
  • До моста на реката
Здравейте,момичета!
Gmarinova,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Желая ти лека бременност и здраво бебче на финала! bdbaloni  Gift
За имената при нас ще са-Борис за момченце и Елена за момиченце!

# 124
Gmarinova честит рожден ден!Здраве ,щастие,любов и Юни те очаква най големия подарък на живота! hbday bdbaloni

между другото много ме разсмя това клипче с шофьорките rotfImbo smile3532 в едната си туация и за бях испадала но не чак толкова зле  Mr. Green

За имената мъжкото си бяхме казали ча ще е на свекър ми(нищо че вече не е сред нас) Михаил а женското още Ноември месец когато не знаехме пола една вечер си приказвахме на тема имена и се чудехме какъв ще е пола не бебчо и сина ми направо ни заяви че бебето ще е момиченце и ще се казва Катерина  Shocked е позна детето и наистина мислим да си остане Катерина  smile3521

Fantasia и аз съм Яна Wink

# 125
gmarinova, Честит Рожден Ден    bdbaloni

Нямам време да ви чета, но ви пожелавам много приятен ден Heart Eyes

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 11:08 от Мади

# 126
Gmarinova, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива и здрава, обична и щастлива, да се радваш на прекрасно здраво бебче!  baloni

Ayas, Михайлова, значи празнувате имен ден на моя рожден ден  Wink. Фантазия, и вие тогава ще имате явно празник, на много хубаво име си се спряла! Радвам се, че след неприятния инцидент всичко е наред!

Yaya, почини си и си направи някакъв хубав подарък (дори и нематериален) и се опитай да забравиш за тая гадост с кръвта!

Хубав и слънчев ден ви желая!

# 127
Gmarinova честито! Успех във всичко ти пожелавам,лесно раждане и едно розово бебче Simple Smile

Получих възглавница за бременни от Англия,приятеля ми я поръча -трябва да го разпитам за подробности.За мен е удобно. По принцип спя цялата обградена от възглавници.Една такава дълга е и с някакъв пълнеж супер мекичък и удобен.Мисля че ги продават и в България.Някъде около 50 лв. излезе.

# 128
Здравейте момичета!

Честито на всички наши рожденнички,да сте здрави ,много щастливи и юни месец здрави бебченца.  bouquet
Пак не съм се включвала скоро,но имам вече и бъдещ заместник,вече ми е трно и да ви изчитам.Нямам търпение да идват вече 45 дни преди термин,много ми тежи,много се уморявам и искам малко разходки в морската.
За имената:мечтаех си за една Катерина,но от отдавна ни казаха,че ще си имаме момченце пак.След доста обсъждания се спряхме на Калоян,само дето не мога да измисля как да му казваме галено.Помощщщ........
Вчера бях на преглед и станал 780 грама,вече съм във 25 седмица,плацентата ми е предна ,добре била разположена и добре го хранела.Баткото получи снимка и е  много доволен,въпреки че си беше поръчал сестричка.
 Нищо не сме купавали още,мисля като изляза в болничен.Обаче пък с удоволсствие разглеждам вашите покупки и много им се радвам.
Който е на преглед ,да види това което най-много е искал.Радвам се ,че всички сте добре.
Искам вече да идваа пролетта и да ходим по разходки.
Поздрави на всички. newsm51 newsm51 newsm51

# 129
Gmarinova, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Много здраве, щастие и споделена любов!!! Най-прекрасното бебе юни.........и много, много красота!!!  newsm59  bigdance2  Gift Да получиш най-желаните подаръци!!!! Tada

Момичета.........снощи бях при Марков, както вече знаете,.............и той потвърди със сигурност, че очакваме ..............[color=blue]МОМЧЕНЦЕ[/color]. Беше толкова вълнуващо!!! newsm35
Всичко е наред с бебока, но си нямаме запис newsm45. Каза, че си върви точно според седмиците - и той го изкара 20 г.с. Най-смешното беше, че като легнах на леглото ( преди да включи ултразвука ) ме попита - " Ще казваме ли пола или искаш да е изненада ". Аз му казах, че вече имам съмнения........... И като включи апарата първото му изречение беше " АААУУУУ каква голяма пишка!!!!!"  moresmile След като се прибрахме от него, мъжо ми ми снима тумбака, но кога ще кача снимките не мога да кажа newsm12

Момичета - толкова съм развълнувана и щастлива...........

И Greenlife пак ми зачезна на някъде... Всичко наред ли е с нея??? smile3518

Прекрасен ден ви желая, мацурани!!! Hug

# 130
Gmarinova  много усмивки и спокойствие ти желая   nbirthday  newsm67  newsm67  Tada   ura   ura  dazzler1  dazzler1   animal085

Лек и весел ден на всички  Hug

# 131
Fate, супееееееееееееееер. Да ти е жив и здрав (и наистина много надарен) бебокът!   newsm68   За диска не се ядосвай толкова, почти на никоя от нас не са направили, но не е толкова важно. Важното е, че бебоците са ни живи и здрави  Hug

edno_momiche, моля те, ако не забравиш, попитай приятеля си от къде ти я е поръчал. Ако наистина излиза около 50 лв., е по-изгодно и аз да си я поръчам от Англия, защото в България я намерих за 67 лв.+10 лв. доставката, та общо ще ми излезе почти 80 лв. А 30 лв. разилка не са си малко, това са 2 бебешки гащеризончета от Пинокио.

# 132
  • Germany
ЧРД на Gmarinova!  bouquet  
Много ми харесват имената Яна и Елена, който си ги е избрал да са му честити Simple Smile Милото даже искаше сега ако е момче да е Константин, а второто ни да бъдело Елена. Малко му се пообъркаха плановете обаче Wink Чета ви мненията за количките, аз съвсем нищичко не разбирам от тази материя. Знам само, че трябва да е максимално лека, защото живеем в стара кооперация на последния, четвърти етаж и няма асансьор естествено. Приятелка ми предложи нейното Чико, говори ми там разни работи за кошове, новородени и незнам какво си. Мисля си с  нея да  карам. Аз много искам следващата ми покупка да е вибриращ шезлонг, но всички приятелки ме убеждават да не бързам, защото можел въобще да не ми потрябва, а бебчето да си стояло кротко в леглото. Вие как мислите (като се вземе предвид, че не съм от привържениците на купуване на излишни неща, ей така само да има)?
Забравих да напиша, че и аз доста съм чела за масажа на перинеума и също мисля да опитам от 34 г.с., стига да ми се размине секциото Peace
Fate, честито момченце!

# 133
ЧРД Gmarinova   Gift nbirthday  bigdance2

# 134
Гмаринова честит рожден ден много весели моменти и едно прекрасно бебче на финала  newsm59  party023

Общи условия

Активация на акаунт