) и със съответните санкции, ако не го изпълни???? Ами в крайна сметка.....влезте в сайта им да видите едва ли не те със всичките си социални програми искат да привлекат жени, а после се дърпат-хем тъй-хем тъй!!!! А упражнението наистина е нелепо!
, а ние които сме в строя ходим на занятия ,метем, плевим тревички ,косим ,зимата чистим сняг и още много други неща и на всичкото отгоре като ни накарат и автоматите на някои кокони да изчистим направо ми е кипвало
,но има и такива които само мрънкат аз имам или по точно имах такива колежки защото ни закриха дивизиона
много си ми харесваше старата длъжност а за новата нямям почти никакви наблюдения защото след 6 години служба излезнах в майчинство
. И при нас има разни шматарунгили които за нищо нестават
,но нали тати е прмерно полковник в ГЩ и.н
) си скъсах задника от "лежане"-наседях се в офис без работа и по цял ден се чудихме какво да обсъждаме с колежката. Буквално бездействие! Е, мога да кажа, че това да нямаш работа-не си е работа....поне за мен. Искам да правя нещо, да се чувствам полезна. А колкото до забременяването......има време за мен- близките няколко години нямам такива мераци.
как тези с ноктопластиката ходят на стрелби
как тези с ноктопластиката ходят на стрелби
как тези с ноктопластиката ходят на стрелби Препоръчани теми