Споделете 95

• 23 379
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Не разбирам как това, че си роден някъде си, ти дава чувство на превъзходство над другите.

Рони, това даже не знам как да коментирам. Развяват си личния живот из целия форум. Tired

# 466
Спора не ме интересува, но клюкарската ми душа иска да знае кой си развява личния живот.

Книгата на Василиса още я няма на сайта, от който поръчвах последно и смятам да съм им редовен клиент. Аз съм търпелива, без това сега две книги чета.
Редактирам се, има я вече Grinning

# 467
  • София
Пък и бързо пишат бе, докато изляза да издоя овцете и да събера яйцата, натрупали десет страници.

Joy

Аз се отказах от чиниите и извадих прахосмукачката. Twisted Evil Сетих се за "Тортила Флет", където на една... хм... "услужлива дама" един от ползвателите й й подарил "машина за метене", тоест прахосмукачка. А в селото нямало ток, обаче тя супер гордо си я ползвала и се пъчела пред другите и си мислела "Ах, а как ли щеше да чисти, ако имаше ток!" hahaha

# 468
Би ли ми дали линк към картата, трябва да се ориентирам в София. На ЛС.
Ако ви кажа, че в София първата ми работа е да се загубя. Веднъж бях отишъл с морски компас и помолих една столичанка да ми покаже къде е централна гара. Засякох посоката и след 40 минути марш на скок, излязох на една пресечка от нея, друг не се наложи да питам.
Интересува ме бърз начин за придвижване до 4-ти км. А от четвърти км до Младост 1 как е, а?

Гюрфия, много ми е драго, че сме чели едни и същи книги. Тя оная прахосмукачка май и не работеше.
А там ли беше жената с много деца, отглеждани с боб. Дето бабата го сипвала с чирпака по земята и те го ядяли бобче по бобче.

# 469
Вълкът с дълъг ник, от гарата до 4ти км?

# 470
Аха, от новата до 4-ти. Аз знам с кои автобуси, трамваи, маршрутки, но с кое ще стане по-бързо?

# 471
  • София
А там ли беше жената с много деца, отглеждани с боб. Дето бабата го сипвала с чирпака по земята и те го ядяли бобче по бобче.

Хаха, вярно, че имаше и такова нещо! Да, мисля, че пак е оттам. Но какво ли знам аз - оказа се, че като не съм родена в София, изобщо не мога да претендирам за Обща Култура. Mr. Green

# 472
Аха, от новата до 4-ти. Аз знам с кои автобуси, трамваи, маршрутки, но с кое ще стане по-бързо?
Вълк, няма нова гара Rolling Eyes Може би имаш предвид автогара?
От Централна гара до Плиска трябва да хванеш 305 или 313, а от там тролеи №№ 4,5 или 11 за две спирки, до 4-ти километър.

# 473
Ако под 4-ти км имате предвид входа на София от магистралата, която идва от Пловдив, то и самите автобуси не спират ли там, защото например автобуса от Пловдив спира на държавна болница май се казва като влезе в София, после на Плиска, после Орлов мост и чак тогава на автогарата...

# 474
Четвърти километър не е на входа на София , ester Simple Smile , а е между Окръжна болница (Държавна болница, по твоите думи) и хотел Плиска.

# 475
Четвърти километър не е на входа на София , ester Simple Smile , а е между Окръжна болница (Държавна болница, по твоите думи) и хотел Плиска.

Ясно, значи нещо такова имах предвид де, че ако автобусът минава оттам може да спре някъде по-наблизо, а не да се слезе на центр. гара и после обратно. Но не знам какъв е казусът на Вълка де.

# 476
Естер, много мило, но не всички провинционалисти влизат в столицата откъм Филибето.
Ние Вълците, идваме от североизточните провинции и влизаме по Ботевградско шосе. Mr. Green
http://www.svnaum.com/sbalnp.html - ей тук трябва да отидем.
Под новата гара разбирам стъклената новопостроена автогара до централна ЖП Гара.

# 477
Тъй, тъй, Вълк, много мило и много егоцентрично, Филибето център на Вселената  Mr. Green

# 478
ВЪлк,от новата автогара?
До Плиска са 213, 214 и 305. Маршрутките мисля, че са 7,8 и 5, но не съм твърде убедена за тях.
От Плиска до 4ти километър са няколко метра вървене.
Тоя адрес нищо не ми говори, за да те ориентирам по-точно.  newsm78

А, забравих да споделя. Ицото каза на леля ми и чичо ми, че сме се оженили  Crossing Arms Противно на очакванията ми, леля ми не ме намрази  Laughing Само щеше да умре от смях  Laughing И каза, че сме изфалшифицирали свидетелството, щото през 2005 още не сме се били познавали с него...Явно не помни как ме съветваше да го зарязвам  Laughing Братовчедка ми, милата, само гледаше тъжно и питаше защо не сме я поканили. Май ще трябва да има нова "сватба" таз година... Crazy Ицото каза, че втори път толкова официално нямало да се облече  Laughing

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 21:34 от Еовин

# 479
Вълк, то си е написано как да стигнеш-маршрутки, автобуси...
Все пак ако искаш бързо и удобно, хващаш такси. Казваш му да кара  по Мария Луиза, после в ляво по Сливница, после по Ситняково, от там Цариградско и ако не си в пика, за 15 мин си там. Ще ти излезе максимум десятка. Такси се хваща само пред самият вход на автогарата. Всичко в страни е менте.

Общи условия

Активация на акаунт