Споделете 95

• 23 330
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
И къде отиваш? Какво е туй там на крака ти? Да не настъпа нещо?

# 616
Здравейте зависими от цигари, кафета, секс, форум, деца...
Споделям кръстогърбобол. Снощи гледах някакъв филм за покръстването на Хаваите....от преди много години, с много клишета, но ценен. Това белите хора сме голяма напаст.

# 617
Отивам да работя.Настъпих ..... и ми носи късмет, та затова  Simple Smile

Гюлфия, ЧРД ! Всичко най-прекрасно ти желая !

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 12:07 от трОшка

# 618
  • София
Днес имам рожден ден и съм Много Щастлива! Отдавна не бях имала - только раз в году.
Не знам как се вмъкват изображения и не мога да ви изкуша с картинки на торти и Бейлис, но ще ям бонбони и за вас.  Hug Сега трябва бързо да си довърша филма, че довечера ще водя любимия на хапване и пийване. По-точно той ще ме води де, той ще плаща, аз нямам с какво. Grinning
Катюнгелчева, благодаря за пожеланията!

# 619
Това с отказването на цигарите е мъчна работа, все едно аз да спра да си гриза ноктите... може би второто не е толкова опасно за здравето, макар, че всъщност е, но като ахилесова пета е същото, затова съм спряла да мрънкам и на майка си за цигарите...Предполагам, че посягането към цигари, особено когато ти е нервно/притеснено или нещо от сорта е също толкова неосъзнато колкото и към ноктите. Преди съм стигала до кръв, без да се усетя...сега по-щадящо, но пак... И люто, и какво ли не съм мазала - не и не, единствените случаи, в които съм успявала да задържа малко повече нокът ме мотивират да ги оставя, но понеже от години третиране са ми меки и чупливи, един като се счупи и айде всички отиват и после отначало...няма оправия. А не искам така, не мога се оженя с грозни ръце  Embarassed

# 620
Честит рожден ден, Гюлфия!
Трошке, замалко да ме заблудиш, че си криста с този аватар. Simple Smile

# 621
Ако ти си гризеш ноктите, както аз пуша- смятай се отказана, естер. Лошото, е че щом паля, значи съм пушач Simple Smile Не че ми пука, де.
Честито, Гюлфия!

# 622
Повече от твойто пушене ги гриза, Дренко. И знам, че там са микробите всички и както казва Джером Джером единственото, което сигурно не мога да хвана е хронично възпаление на капачето на коляното, но продължавам. Най-тежко ми е, че ме е срам от ръцете ми, а нямам воля да го преборя. Като ми е нервно нещо, без да се усещам го правя.

# 623
РАзбирам те. То зарад това сигурно голямата ми дъщеря е на 5 и още си смуче палеца.

# 624
  • о`майна лунна нощ е
Вчера навръщане от делото в Пазарджик ме вози един светъл образ - страстен пушач. Човекът се съобрази с това, че съм бременна и не запали цигара през целия път. Обаче захапа една още от началото и успешно имитираше пушене, докато пристигнем в Пловдив.

# 625
  • Варна
ester, да си премерим ли изгризаните нокти?  Simple Smile
Снощи гледах "Беднякът милионер" - интересен поглед, циганска история.
Гюлфия, ЧРД!

# 626
  • Варна
Честит празник Гюлфия! От здраве, късмет и любов да не се отървеш!

Споделям отпускарски ден в средата на седмицата- чакам да ми докарат едни мебели. Докато чакам ще спретна едно суши за да не стоя със скръстени ръце.
Цигарите ги почвам и спирам както си искам вече- тренирах си волята. Само килограмите след спирането как да "тренирам" не знам- все заради тях пропушвам, с особено добър ефект  Rolling Eyes. Още не е измислено друго предизвикателство пред метаболизма ми на мястото на никотина явно...

# 627
Споделям, че без малко да пропусна РД на Гюлфилия  bouquet, защото сутринта успях да честитя един, който е утре. Днес при мен по странни причини и обстоятелства е 19-ти и няма признаци това да се промени. Направо изядох един ден от живота си. Със или без него, драго ми е да споделя ... завръщане.

# 628
Като малка и аз си гризях ноктите. Нямах първи клас. Дойде една притятелка на майка ми, ужасно гримирана и с дълъг червен маникюр. Изпитвах ужас от нея.
Видя ми изгризаните нокти и каза, че ако другата седмица не съм с дълги нокти като нея лошо ми се пише. И така спрях.
Благодарна съм на това страшилище, защото ми е ужасно грозно да виждам изгризани нокти, а маникюра е нещо на което държа.
Така че Естер взимай се в ръце, да не изнамеря аз страшната жена Laughing
Ходи на маникюр редовно, лакирай се, сложи си гел ако щеш.

# 629
Харесах си едно пиче във фитнеса, но вдига повече от мен на лежанка....  Shocked

Гюлфи, наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт