Споделете 95

• 23 336
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
на кратко-Сара спря да прави неща в гащите си, вече си казва и се ориентира към по-подходящи за целта места.
Но, в кармата няма вакуум.

# 601
Ах тоя вирус с болящото гърло е много гаден, трети ден ме държи. Ни мога да ям, ни кафе да пия, ни да пуша (споменах ли че никаква воля нямам и издържах само 10 дни да не пуша?). Не мога и да врещя по децата, а пък те си правят квото си искат, аз безпомощно отварям уста като риба.

# 602
  • При хората, които обичам
Когато бях с фарингит, им пишех бележки. Казах им да си представят броя на удивителните в края на бележката като брой октави, в които ми е повишен гласа. Стигнаха до 5, което и със здрав глас не го мога.

# 603
Джули, Милото ги отказа с Табекс след 20 години активно пушене. А не е от най волевите по принцип. Разбира се, ти не живееш с мен, иначе щеше да ти е по лесно.

# 604
Рокси, и Табекс съм пила, като го спрях пак си пушех. Не съм се отказала от идеята да спра де.
Де Ваня, лошото е че от моите само едното може да чете.

# 605
Че то и от моите само едното може. Обаче предаваше съдържанието много достоверно Laughing

# 606
Вдъхновяващо ми действате. Покрай подписа на Рокси поисках цитонамазка миналия месец, като ходих по друг повод на гинеколог. Имаш ли, вика, оплаквания, че искаш цитонамазка? Ами нямам още, ама то ако чакам да ми се появят оплаквания, по-добре парцел два на един да търся.

После покрай Джули се вдъхнових да спра цигарите, изпуших последната си една вечер и си представих как си слагам лентичка - Рестартирах дробовете вече два года и три дня. Издържах до ранния следобед на другия ден. Tired

# 607
Калина, да ти пратя книгата, която прочетох и ме подтикна да спирам цигарите? Ама нали съм идиот... тъкмо бях успяла и кво ми стана...

# 608
Аз съм спирала цигарите два пъти - поради бременност и поради инат. И два пъти пропушвах - първия път от глупост, а втория път, защото ми казаха, че не било редно и щяло да бъде срамно да пропуша след две години въздържание.
Он че ми каже!

# 609
Човек трябва да реши какво е - пушач или непушач. Като реши какво е, следва решението и готово. Аз така направих. Няма и да пропуша отново. Освен ако някой насила не ми вкара цигара в устата. Знам, че ако ги почна пак, няма да мога да ги спра. А все още, рядко, но се случва, сънувам, че пуша. Като много други. Изтласквам... Mr. Green

# 610
Калина, да ти пратя книгата, която прочетох и ме подтикна да спирам цигарите? Ама нали съм идиот... тъкмо бях успяла и кво ми стана...

Ако е "Не пуша вече" от Алън Кар, благодарим. На нощното ми шкафче е.

# 611
Тая е. Поне се успокоявам, че не съм само аз, дет не мога да спра цигарите, след като прочетох тая книга.

# 612
Тая е. Поне се успокоявам, че не съм само аз, дет не мога да спра цигарите, след като прочетох тая книга.

Според мен заглавието й трябва да е: "Как да експлоатирам една болна тема, написвайки един тон клишета и да направя пари от милионен тираж"

# 613
 Laughing Тъй тъй. Имал бил и бестселър за отслабването. Grinning

# 614
Минавам само да ви покажа новото си АЗ  bowuu и заминавам  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт