Споделете 95

• 23 337
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Прекрасна новина, наздраве, Бубка!

# 586
Гюлфия,Честит рожден ден!    bouquet Много здраве,сбъднати мечти и усмихнати дни ти желая! Hug

# 587
  • Boston, MA
Мерси, мерси, мерси и наздраве! Калине, специално за теб - термина ми е 31 август, за една бройка 1 септември. Ша стискам (или не, нека си има детето свой ден).

Споделям трениране на тоалетна на почти тригодишно, надеждата ми е да се избавя от памперси за едното докато дойде другото. По повода - вече напишкан диван и килим.
Е, докато не е осрало нещо си добре Mr. Green

За номер 2, слава богу, ходи на тоалетна отдавна. Иначе не бих имала смелостта.  Mr. Green

# 588
Представата ми за еврейките е изградена изцяло на база на Одески разкази на Исак Бабел.

# 589
Чета Бегбеде и си мисля с ужас колко цинично-ужасяващо е.....прав. е, като изключим начините, по които той запълва празнотите си-кока, секс, алкохол-от другото ми настръхвак косите.
Как искам да си намеря книгите му в оригинал......Въпреки че последната, която чета, "Любовта трае 3 години", е преведена от спец, който познавам лично....и ми е преподавал.

# 590
"Любовта трае 3 години" ми е подарена  от настоящият ми съпруг (от 5 г.  Mr. Green ) и е с автограф на Бегдебе. Не е прав човека явно  Whistling

Лека, Бубе Simple Smile

# 591
"Любовта трае 3 години" ми е подарена  от настоящият ми съпруг (от 5 г.  Mr. Green ) и е с автограф на Бегдебе. Не е прав човека явно  Whistling

Лека, Бубе Simple Smile
Тц, прав е, но цифричките сигурно са плюс=минус различие от една-две години.

# 592
Добро утро!
Споделям добро настроение.  Grinning

# 593
Жозефин, надценяваш Бегбеде. Той пише за съвсем различна класа, където моралът е разтегливо понятие. Радвай се, че не принадлежиш и няма да принадлежиш към нея.

# 594
Жозефин, надценяваш Бегбеде. Той пише за съвсем различна класа, където моралът е разтегливо понятие. Радвай се, че не принадлежиш и няма да принадлежиш към нея.
Много добре знам за какво говориш, Флор, ако и да не принадлежа.

Ноооо, въпреки това, има някои препратчици, които те карат сериозно да се замислиш. И НЕ  ЗАВИСЯТ от класата.
И, все пак, ако някой ми подскаже как да си го доставя на френски-ще черпя.

# 595
  • о`майна лунна нощ е
Сутринта играхме пиесата "Болен съм, няма да ходя на градинка", придружена с широко отворена уста, за да се убедя, че гърлото е червено. Нищо подобно разбира се. Как захитрява това дребното. Още три години няма навършени  Crossing Arms

Добро утро!
Отивам да си правя кафе.

# 596
И аз споделям добро настроение, ей така, без причина или дори въпреки причините. Само че ми е градско, не горско.

# 597
  • Варна
Споделям, че дъщеря ми си има въображаемо пони. Много удобно за нея, разбира се. Онзи ден се ядосала за нещо и онова го отнесло: "Тъпо пони!"

# 598
Прекрасно утро, пийпъл  Grinning С причина, естествено  Grinning Обраните паяжини действат успокояващо Grinning И хич не ми пука, че счупих каната за кафе, пълна с кафе, омазах всичко, танцувах със стирката, почерпих се със шефско кафе, палнах си цигара и влязох да ви кажа, че утрото е прекрасно  Grinning
Их какви емотикончета има  newsm08  love001 smile3503 smile3502 newsm03 що не съм ги ползвала досега?

# 599
  • Пловдив
Много добре знам за какво говориш, Флор, ако и да не принадлежа.

Ноооо, въпреки това, има някои препратчици, които те карат сериозно да се замислиш. И НЕ  ЗАВИСЯТ от класата.
И, все пак, ако някой ми подскаже как да си го доставя на френски-ще черпя.
От френския ибей. В който и да си ибей регната, влизаш във френския и пазаруваш, регистрацията ти важи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт