Споделете 95

• 23 335
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Гюлфия, честито   bouquet Здраве и усмивки ти пожелавам.
Люсил, добре завърнала се. Скиташ ти някъде, и хич не ти беше мъчно за нас  Crossing Arms
И аз вървя един ден напред, според датата на телефона си, и така е от близо година.
Мерси за пожеланията за оздравяване, днес е по-добре, измуфти ме да правя палачинки,
от които изяде само една, а аз се опитвам да гледам другите с презрение.
Написала съм си план за деня, отивам да анулирам точка след точка.

# 631
  • Пловдив / София
Покрай подписа на Рокси поисках цитонамазка миналия месец, като ходих по друг повод на гинеколог. Имаш ли, вика, оплаквания, че искаш цитонамазка? Ами нямам още, ама то ако чакам да ми се появят оплаквания, по-добре парцел два на един да търся.

Егати лекарите. Tired
От известно време чета в здравния подфорум, тъй като си имам гинеколог. проблем.
Там накои момичета се оплакваха, че изписват лекарства без микробиология.
И после ходете на профилактични прегледи.
Аз за профилакт. АГ преглед две седмици се молих на джипито да ми даде направление. Като й казах, че вече имам симптоми/което си беше така/, най-накрая склони.

# 632
VG, да мерим  Laughing

И на мен ми е ужасно грозно и се прехласвам по хубав маникюр, не дълъг, а съвсем нормална дължина, но прави ръцете красиви и елегантни.
Веднъж да устискам да ми ги направят професионално, ще се поучвствам мис свят и ще спра, ама как да стане туй еднократно чудо. Вече се замислям за ноктопластика, поне докато моите порастат.

# 633
ester, точно за ноктопластика мислех да ти предложа.

Цитонамазката не беше ли задължително всяка година да се прави?

# 634
  • о`майна лунна нощ е
Не е.
Сега е включена в първоначалните изследвания, които се правят при записване за проследяване на бременност.

# 635
  • Варна
Ох, не ща да виждам гинеколози. Като видя някой такъв и ми се изправя косата на всички посоки. Утре пак ще имам удоволствието и се подготвям психически. Ще рече човек, че ще ме колят. Между другото цитонамазката при бременност не е тази, която се прави за ПАП.
Цигари се отказват по-лесно, ако има някой, който да те гледа гадно и с неодобрение. Тогава направо ти става неудобно и се чудиш къде да си сложиш ръката барабар с цигарата.
Честито на Гюлфия! Почерпих се кутия сладолед.  Grinning

# 636
Виждам пазарна ниша. Гледам гадно и с неодобрение срещу 20% от цената на кутия цигари.

# 637
  • При хората, които обичам
Трябва да ни гледаш групово, иначе няма да ти излезе сметката срещу 0,52 лв. на ден.

# 638
Гюлфия,при "публикувай отговор" нали има два реда иконки над полето в което пишеш,копираш адреса на картичката,маркираш го и натискаш първото прозорче от втория ред "вмъкни изображение".Това когато искаш да публикуваш изображение.Когато искаш да почерпиш с линк към нещо забавно става така,в началото:[url=следва адреса на линка]  [/url] в края.По средата пишеш текста към линка.  Това,второто Марадона ми го каза Grinning
Ето,заповядай!  bouquet
Саня и аз така Grinning Голям съм дивак.
Днес ходих пеша с двата броя диваци до училището,че по-големия беше от по-рано на китара и на връщане по средата на пътя,когато по-малкия дивак вече здравата се размрънка,че му се спи се сетих,че раницата  за училище на по-големия е още на гърба ми Grinning Голям трус,голямо нещо.Някой да е усетил земетръс Whistling Joy

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 14:50 от Катюнгелчева

# 639
  • Варна
Ха! Плагиати! Веднага завзеха пазарната ниша. Споделям, че никой не може да гледа по-гадно и неодобрително от майка ми и Миуото.

# 640
Гюлфия, че ре де! Все такава свежарка   bouquet

Споделям, че ще изплагиатствам от Калина, но освен, че имам бад хеър дей, ми е централно разфокусирано, очите в точка, изпих един айран с много сол и един топъл шоколад, но подобрение минимално се усеща. Предполагам, че или всичко идва от косата, или има нещо във въздуха днес, дето поголовно смъква жизненните показатели.

# 641
Има. Вятърът. Представи си ветропоказател, сложен на вятърничево място. Ей така е с жизнените показатели при ветровито време. Дори Селтакис е с объркани посоки днес.

# 642
Тц, съмнявам се да е от вятъра. Мен от край време последният си ме вее на бял нечифтокопитен бозайник   Laughing

# 643
  • UK
Бял сумист ли, Естер?

# 644
  • София
Пътуващият е в селото на Вълка. Не знам да се радвам или да се притеснявам.

Общи условия

Активация на акаунт