Споделете 95

• 23 328
  • 736
  •   1
Отговори
# 645

Малка госпожице, у наше село за вас се носи слава, че искате сега да ме подведете с този си въпрос  Thinking

# 646
Харесах си едно пиче във фитнеса, но вдига повече от мен на лежанка....  Shocked
Марадона, като го напишеш това "пиче" и моменталически ми заприличваш на дядо Стефчо (лека му пръст) . Wink hahaha Joy
Да ти обяснявам ли кой е дедо ти Стефчо ??? :whistle
:

# 647
  • UK

Малка госпожице, у наше село за вас се носи слава, че искате сега да ме подведете с този си въпрос  Thinking
Няма такова нещо, госпожице Естер-която-не-пише-в-Скайп. Simple Smile

# 648
Виждам пазарна ниша. Гледам гадно и с неодобрение срещу 20% от цената на кутия цигари.

Лошото е че няма да ми пука  Mr. Green

# 649
"Пиче" е порядъчно гнясна дума, съперничат й по отвратност само "пишлиме" и "пидал". Обаче дали щото Марадона я казва, звучи почти мило. Освен това, съмнявам се, че на нея би посмял да й каже- "ей, пиче, страшна си", тя все пак го вдига повече от него Laughing

Аз, дето не мога да нося на трийсет грама ликьор, в момента искам да ударя двеста грама 40 градусово, няколко пъти. И после да ревна юнашки, с три реда сълзи и сополи. Ако има и на кой на рамото да ги бърша, щастието ми ще е пълно.

Рокси, не ща да отказвам цигарите, обаче ако успееш да ме откажеш от яденето, ще ти давам 50% от спестените пари от продукти.

# 650
Мъмренето ви е основателно, малка госпожице, но все пак за всички е ясно, че просто искахте да се изфукате, че ми имате скайпа и си говорим неформално и извън форОма  Mr. Green

# 651
пие ми се.

# 652
  • UK
Вие ме разкрихте, госпожице, за мен е велика чест и привилегия да си говоря с Вас във време, в което на Вас Ви е удобно, по теми, който бихте желали да обсъждате с моята скромна особа. Stuck Out Tongue Wink

# 653

И на мен, ама не мога.

Естер и МГМ, да не би скайповете ви да са забили, та четем тук този личен разговор?

# 654
Не ми се пие, но няма подходяща ракия, за да си забъркам една бъркочка против кашлицата ми. Изхарчих кайсиевите запаси.

Гюлфия, голяма да порастеш!   bouquet

# 655
Джули, Джули, не са само нашите, практически проблемът със скайп се появява при 99 % от споделящите  Mr. Green

# 656
Пуснаха ми една муха и сега съм в житейска драма.

# 657
КАто гледам колко желание за пиене има в тая тема...направо си плачем за Споделелска сбирка.

# 658
Да, верно си е.

# 659
  • Пловдив / София
Цигарите, според мен, се отказват само ако пушещият сам го реши и иска да го направи. Никакви неодобрителни погледи и мърморене отстрани не помагат.

Ето, мога да похваля сестрата на Ellyst, която от раз ги отказа от, ако не бъркам, вече 5 години. Simple Smile

Аз съм върл непушач и чакам да дойде 2010г., за да може, като вляза в някое кафе или ресторант, после да не смърдят чак гащите ми на цигарен дим. Crossing Arms

ЧРД на Гюлфия!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт