Евро ДИСНИленд

• 42 493
  • 91
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря ти beca, сега ще пробвам и по този начин.
Жасмин, нашите агенции дали ползват тези отстъпки? След като за БГ няма транспорт.... newsm78 Обаче пък може и по-евтин транспорт да се намери. Сега ще сравнявам пак. Crazy

Ползват отстъпките на хотелите. Ние ползвахме такава - платихме 3 нощувки, а ползвахме 4.
Само дето самолетните билети си ги взехме отделно, но пак през агенцията. Летяхме с България еър, защото само те имаха сутрешен полет, а това беше важно изискване - така целия следобяд прекарахме в Дисниленд.  Simple Smile

# 61
Извинявам се за предния си пост. Не бях погледнала курса на паунда, а той бил паднал много - фикса на БНБ за днес е 2.10 Shocked Което доста променя нещата. Сега ще търся евтин полет.

# 62
Предварително мога да кажа, че в нашите агенции ми дадоха по- висока цена. Най-добре е през сайта и то точно в паунди. Обаче аз затова питах дали ти пращат после ваучер, защото като плащаш и попълваш адреса, не може да смениш държавата, т.е трябва да ти го пратят в Англия.
Най-евтин е полета с прекачване в Германия, на Луфтханза.  Разбира се, още по-евтино е със Скай през Виена, но трябва да е с преспиване.

# 63
Да, билети има на добри цени с ЧСА, Малев и Луфтханса.
Промото на Еър Франс приключи, а на Бг Еър е над  изброените, но пък те са с прекачване.
Всеки си преценява дали конфорта на директния полет да избере или по- ниска цена.

Относно цени на хотели не мога да кажа, нямам поглед за тези в дисниленд, но агенцията си слага процент над нет цена на доставчика, от която дава отстъпка, в зависимост дали сте и редовен клиент.

# 64
Някой плащал ли е директно в сайта на Дисни? Интересува ме, ще ми пращат ли ваучер по пощата, за да знам какъв адрес да дам. Или потвърждение по мейла е достатъчно?
Аз така платих, но влизах през англииския сайт. Ползваме и транспорта от пакета - от Лондон до Париж с ЕърФранс. Издава се електронен билет и не е необходим да ти се изпраща на адрес, единствено билетите за рейсчето от летището в Париж до Дисниленд ни ги приспаднаха и ще ги плащаме на място, защото не искаха да ни ги изпратят по пощата.
А до Лондон - с Уизеър.

# 65
# 66
Имам проблем-след като си избера хотел, в прозореца, където трявба да посоча дати излиза календара и веднага след това нова страница със съобщение, че сесията ми е приключила. С друг браузър пък изобщо не зарежда въпросния прозорец. Това т вчера след обяд. Ще се гръмна! Banghead Това дали е проблем в самия сайт? Много се ядосвам...не мога изобщо да резервирам smile3515

# 67
Често ми се случва. Като се отвори прозореца, преди да кликнеш върху календара, изчакай около половин минута. 

# 68
Не става, даже сега като букна хотела и не ми се отваря следващата страница-направо казва, че ми е изтекла сесията. Гня! newsm61
Явно ще трявба да използвам опцията "Contact us". smile3516

# 69
При мен става, даже днес показвах на приятелка. Вероятно проблема е при теб.

# 70
Между другото, Дисниленд ни идва на крака в България: http://www.disneylive.bg/

Ние гледахме такова представление в Дисниленд, но доста по-кратко (40 мин., а това тук ще е 90 мин.).

И още - потърсете в Гугъл "Вълшебствата на Мики Маус.

Днес си закупихме билети от касата в "Пикадили" в МОЛ-а. Даже ползвахме и 10% намаление, с билетите ни от киното в МОЛ-а. (ако си гледал кино в МОЛ-а, с билета можеш да си получиш това намаление, но трябва да е в същия ден закупуването на билети за спектакъла на Дисни)

Билетите са по 25, 35, 45 и 60 лв. А представленията са на 18, 19 и 20 април от 15 и 18 ч.

# 71
някой ходил ли е на екскурзия в дисниленд - Париж? интересува ме всичко : път, разходи , за колко дни е хубаво да се отиде , туристическа агенция и тн.

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 18:10 от h_m_j

# 72
заминаваме след 2 дни,ако не бързаШ след седмица Ще ти пиШа впе4атления и подробности

# 73
аз съм ходила там,може би преди 4 години.
не знам какво точно те интересува,но си е истинско забавление и за малки и за големи. Laughing Laughing Laughing
дисниленд си е като един малък град на радостта и тръпката,така че определено няма да съжалявате. Peace

# 74
Миналата година ходихме.Какво точно те интересува?Ако искаш,пусни търсачката,има цяла тема.

Общи условия

Активация на акаунт