Евро ДИСНИленд

• 42 494
  • 91
  •   1
Отговори
# 75
И аз се интересувам от темата, но чакам да ми попаднат самолетни билети до Париж - лоу кост, но за сега уви няма.

# 76
Моя приятелка ходи преди 2 седмици. Останаха доволни.
Препоръчително е през седмицата и извън масовите Европейски училищни ваканции заради тълпите.
Късна есен,зима(извън Коледа), и ранна пролет винаги имат оферти.
Провери за фаст трак тикетс,които избягват опашките по различните атракциони,ако ще ходите в  пик сезон.
Храната,водата,безалкохолните,и всичко друго е винаги скъпо вътре в парковете.
От летищата има специален транспорт до хотелите ,ако си букнала техен (Дисни)хотел.
Търси в Google , там ще намериш всичкото инфо ,което те интересува.

# 77
И АЗ ТАКА СМЯТАМ - ДА ОТИДА ИЛИ НА ПРОЛЕТ ИЛИ НА ЕСЕН , ЗАРАДИ ТЪЛПИТЕ...

# 78
  • Ispania
Здравей,
в Дисни сме ходили преди години ве4е,но мога да ти кажа моите впе4атления от там.
Хотелите които са кьм самият Дисни са малко скьпи,за това ти препорь4вам да си вземете някой хотел който не е то4но в самият парк.Метрото е по4ти на входа на Дисни:lol:,кьдето и да сте в Париж с метрото няма да имате никакьв проблем.
Ако се реШите за някой от хотелите в самият Дисни може да изберете който няй_много ви отива на вкуса Mr. Green,тьй като всеки един от тях е с разли4на тематика.Ето тук можеШ да ги видиШ   http://www.disneylandparis.com/es/hotels/ .От всеки хотел има рейс4ета кьм Дисни на всеки 10 минути(май бяха newsm78).

# 79
И ние ще ходим в Дисни в началото на август за рождения ден на Боби. Ще сме на хотел в самия парк, но кой точно в момента не мога да кажа. Съпругът ми запази билети пролетта. Полетът ще е от Варна. Агенцията мисля беше Алматур, но трябва да го питам. Той урежда ходенията, аз само питам - къде? За цени не ми обажда, за да не тръгна да се тръшкам, че скъпо, че незнам какво...

# 80
Ние ходихме миналата година,също и преди две седмици.Първият път дъщеря ми беше на 2 годинки и много й хареса,подходящо е за толкова малко дете.Сега дори качихме 10 м-та ми дъщеря на някои забавления и й хареса.Но е доста топло в момента,да знаете.Не мога да помогна с почти нищо,защото ходим от Англия,но има един сайт,който дава вили под наем до парка на много прилични цени.www.holiday-rentals.com /ili co.uk/Не знам дали става от Бг обаче.
Ето хотелът,в който бяхме 1-я път-мръсен ужасно-не ходете там!!!
http://www.explorershotels.com/us/home.php

# 81
Ходихме в Дисни за  майските празници.Незабравимо преживяване, но ти трябват минимум два дни за да го обиколиш.Решиш ли да ползваш и атракционите ще ти трябва повече време, защото чакането по опашките е минимум 40 минути.Препоръчвам ти ако сте с дете на около 3-4 годинки да си наемете количка.Когато минете през билетната проверка, количките са вдясно.Наемът е 10 евро, ако не се лъжа, за целият ден.Децата бързо се уморяват. Друго, което е много важно, ако хотелът ви не е в самият парк или не сте на организирана екскурзия, намерете картовия център и си вземете карти на цената на два входни билета.Тези карти важат за цялата година.Така няма да плащате всеки път, когато влизате.Носете си задължително личните карти.

# 82
# 83
Жасмин, страхотна си!  bouquet Hug Много изчерпателно и забавно си описала всичко  bouquet Благодаря ти! Ама, много си оправна, щом само за 4 дни си успяла да научиш всичко. Ти си като гид за Дисниленд Laughing
Selim, благодаря за хубавите снимки Hug

# 84
Binito, не е точно за 4 дни. Толкова бяхме там, но преди да заминем, падна 10-дневно четене и гледане на клипове и гугъл ърт. Като отидохме, вече се бях подковала здраво и не загубихме и секунда в лутане.  Laughing

# 85
  • Варна
Жасмин, selim, много полезни постове - браво, а снимките са прекрасни!   bouquet Една от мечтите ми е да посетя това място и вярвам, че някой ден ще се случи. Дано да е по-скоро.  Praynig А до тогава ще следя темата с интерес и ще съпреживявам вълненията на останалите.  Hug

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 14:23 от mar4ela5

# 86
Жасмин, дори и по нета да си го научила това, пак затвърждава мнението ми, че си доста оправна. Wink

# 87
върнахме се преди 5 дни,страхотно е.бяхме в къмпинг"parisien village"  на бунгало,за 5 ноЩи ни струваШе 353? за 4 възрастни и 3 деца.na 18 km от дисниленд.бяхме с коли.за възрастните,които оби4ат да си приповдигат адреналина,препоръ4вам SPACE MONTAIN,СУПЕР Е.
 Ако имате време посетете FRANCE MINIATURE в Elancourt.страхотен парк в който съЩо има атракции за деца.ако успея Ще пусна снимки.препоръ4а ми го VAL,за което съм й страШно благодарна,никога не бях виждала по красив парк през живота си,вси4ко е миниатиурно.116 монумента много реални катедралите дори с литургията и камбаните,над 1000 бонзай,езеро и т.н. просто нямам думи да го опиШа цяла Франция в миниатиура,толкова красота събрана в един парк

# 88
Ако имате време посетете FRANCE MINIATURE в Elancourt.

А колко далече е от Париж и с какво може да се отиде до там?

# 89
Ако имате време посетете FRANCE MINIATURE в Elancourt.

А колко далече е от Париж и с какво може да се отиде до там?

И мен ме интересува.

Общи условия

Активация на акаунт