Клуб "Парфюмен ценител"-2

• 18 592
  • 362
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, приятелка ме помоли да ви питам дали някоя от вас е срещала или помни, мъжки парфюм "Михаел Шумахер". По неин спомен е от някоя фирма за каталожна търговия, но не е AVON или Oriflame. Подозира Amway, но не знам те да са имали парфюми newsm78
Балу, LR имат парфюми с имена на звезди.
Провери в техните каталози! Hug

# 271
LR имат парфюми с имена на звезди.
Емия, дори не знам кои са тези!? Rolling Eyes Сега ще разгледам! Hug

ПП. Открих го! Техен е. Благодаря ти!  bouquet

# 272
LR имат парфюми с имена на звезди.
Емия, дори не знам кои са тези!? Rolling Eyes Сега ще разгледам! Hug
не ги познавам добре, даже никак
саморекламират се като немска марка
http://www.lrworld.com/lrweb/
определено за тях става дума ,сега отворих Grinning

# 273
И от мен едно питане- ползвала съм Pure на Jil Sander, харесвах го и реших да го взема отново, но се сдобих с Pure Intense, навсякъде описван като лимитка от 2008г. Реших, че ароматите ще са сходни, но съставът им посочен във Фрагрантика е съвсем различен:
http://www.fragrantica.ru/perfume/Jil-Sander/Pure-Intense-3156.html
http://www.fragrantica.ru/perfume/Jil-Sander/Jil-Sander-Pure-2715.html
Ако някой е ползвал и двата аромата - имат ли въобще нещо общо  newsm78

# 274
Балу, моят е луд фен на Формула 1 и по-специално Ферари. Кажи на приятелката ти да пробват и мъжкото Ferrari Black. Страхотен е и на мн хубава цена!

# 275
  • при морето
Гледам си парфюмите и установявам,че са все зимни,характерни аромати...
За пролетта имам малко Oui-Lancome,Libertine-VW,Eternity-CK,Anais-anais-Casharel...
всичко друго е зимно.Е,може би и Б,доара няма да е лош за пролетта,както и Ван Клийф донякъде.
Ноооо трябва да взема мерки и да си избера поне 1-2пролетни,нали?Засега си мисля за Клое-то и Мамзела на Шанел,
чета и чакам и вашите предложения! Hug

# 276
Клое е чудесен вариант.
Ако можеш да го понесеш, на мен ми дойдоха в повече розите,а уж обичам.

# 277
Буря, а О де Мервей? До колкото помня ти беше любим?  Simple Smile
Пролетните според мен са ти добре, все пак преходният период не е много дълъг.
С летните как си? Аз бих ти предложила (до колкото познавам вкуса ти все пак) Кабаре на Гре, Кели Калеш, Агента (ама предполагам го имаш), на Шанел КМ и свежия Шанс, а защо не и новият #5 О Премиер. Клое също ми е чисто летен.

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 21:00 от eta

# 278
Моля, опишете ми тези   bouquet:

# 279
Балу, моят е луд фен на Формула 1 и по-специално Ферари. Кажи на приятелката ти да пробват и мъжкото Ferrari Black. Страхотен е и на мн хубава цена!

черното Ферари е много добро. Купувала съм го от Италия преди години. червеното като че ли повече ми харесва, а и на брат ми. Rolling Eyes

# 280
И аз се интересувам от тозиhttp://www.nellbutler.com/photos/CERRUTI_IMAGE_W%20(Custom).jpg
Има ли го в София?Може би в Цума трябва да проверя Simple Smile

# 281
  • Sofia
Много съм щастлива!  Grinning
Днес ми подариха жадувания Dsquared2 She Wood.
Утре ще му се порадвам, защото днес мириша на поне 10 парфюма.  Crazy
Следващата ми покупка ще е Дейзи на Marc Jacobs - много нежно и красиво ухание, днес се влюбих!  Heart Eyes

# 282
днес си харесах Л'Инстант Меджик, но имам доста парфюми в този стил и мисля, че няма да го 'огрее' да се сдобия с него - някак безсмислено ми се струва  Confused

# 283
Много хубави неща ми говориха скоро за парфюмите на Майкъл Корс. Имам намерение да купя нещо, на сляпо, разбира се, тъй като тук, в Добрич, няма къде да го тествам. Ако имате впечатления, ви моля да ги споделите с мен. Интересува ме по-точно парфюмите Майкъл и Айлънд.
Благодаря ви предварително.
П.П. В руските форуми мненията са, както винаги, противоречиви... от едната до другата крайност.

Мери, парфюмите на Майкъл Корс са чисти, бели цветни ухания. Измити едни такива, безплътни. Иначе красиви като композиция, но биха затрогнали единствено почитателите на леки цветни парфюми, от рода на Голд на ДК.

# 284
  • Sofia
Meри, дай ми адрес на ЛС да ти пратя пробичка на Майкъл!
Много е хубав - пролетен, свеж и прохладен, усещам най-осезателно виолетките и ириса.
Намирам известно сходство с Disquare2 She wood.

Ета, Голд съм го имала и не го усещам никак лек, но колкото хора, толкова мнения.  Peace
Натрапчива сладникаво-гниеща лилия.

Общи условия

Активация на акаунт