Клуб "Парфюмен ценител"-2

• 18 565
  • 362
  •   1
Отговори
# 285
Явно усещания, да. Защото за мен и Дискуаред е супер лек и ефирен. Носи ми усещане все едно нямам парфюм, а съм си измила косата, примерно.

# 286
  • Варна
Мразовитият вятър се мъчи упорито да ме издуха заедно с прекрасната Mariella Burani, която ме съпровожда, но не успя. Държим се и двете  Grinning

Не мога да се сработя напълно с виолетките аз. Май единствените, които търпя в някаква степен са тези в L`instant magic, макар че и това не е съвсем сигурно  Tired. Пък много ми се иска.

# 287
Момичета, имам следния практичен въпрос: някой купувал ли е парфюми от Нисея в Иван Вазов? http://www.nisea-bg.com/i.php/index.html
Сега се загледах в цените на комплектчетата... (конкретно Фере Роуз) -- немалка разлика в ЦЕНИТЕ в сравнение с Бюти зоната *къдего 50мл. са 100+тина лева, тук: 80+подаръче)... а и магазина е на доста удобно място... и все пак?

Аз от много години купувам от тях няма проблем всичко им е истинско. Не всичко имат налично  за парфюми ми се е случвало да чакам по няколко седмици. Мястото им не е чак толкова удобно защото няма къде да се спира . newsm78

# 288
Момичета, имам следния практичен въпрос: някой купувал ли е парфюми от Нисея в Иван Вазов? http://www.nisea-bg.com/i.php/index.html
Сега се загледах в цените на комплектчетата... (конкретно Фере Роуз) -- немалка разлика в ЦЕНИТЕ в сравнение с Бюти зоната *къдего 50мл. са 100+тина лева, тук: 80+подаръче)... а и магазина е на доста удобно място... и все пак?

Аз от много години купувам от тях няма проблем всичко им е истинско. Не всичко имат налично  за парфюми ми се е случвало да чакам по няколко седмици. Мястото им не е чак толкова удобно защото няма къде да се спира . newsm78

И толкова добре им върви търговията,че са си пуснали продуктите и в търговете на Аукро ooooh!там са им ВИП клиентите,сигурно! Wink

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 16:47 от iskra72

# 289

И толкова добре им върви търговията,че си пуснаха продуктите и в търговете на Аукро ooooh!там са им ВИП клиентите,сигурно! Wink

За Аукро не знам... от там няма да си купя парфюм!
Ти от къде пазаруваш?

# 290
Ета, Голд съм го имала и не го усещам никак лек, но колкото хора, толкова мнения.  Peace
Натрапчива сладникаво-гниеща лилия.
Аха, и аз го усещам като нещо такова. Никак не ми е лек. Някои казват, че им мирише на липа. На липов цвят, киснал една седмица в чайник, може...

Мерси, ще кажа за Черното Ферари! Hug

Що не се гръмнат пък тези с ВИП клиентите си! Angry

# 291

И толкова добре им върви търговията,че си пуснаха продуктите и в търговете на Аукро ooooh!там са им ВИП клиентите,сигурно! Wink

За Аукро не знам... от там няма да си купя парфюм!
Ти от къде пазаруваш?

Аз ли?От Била и Кауфланд,там се държат подобаващо и съм редовен ВИП- клиент Mr. Green
На принципа-Око да види ,ръка да пипне! Peace

# 292
Bvlgari Jasmin Noir .
Просто е супер нищо друго не ми харесва повече в момента!

# 293

Аз ли?От Била и Кауфланд,там се държат подобаващо и съм редовен ВИП- клиент Mr. Green
На принципа-Око да види ,ръка да пипне! Peace

Много яко -  VIP зона за избор на парфюм"Галерия  "  или " Карлос Моя"
 newsm78

# 294
  • някъде под слънцето...

избор на парфюм..." Карлос Моя"
 newsm78

ако тук  някой изоб6то си го купува, то 6те е само заради   ниската цена.... макар 4е за толкова години тук така и не познавам нито един негов фен....
А през една отпуска в една дрогерия  в Пловдив с гръмкото име "парфюмерия" един сладур се опитва6е да ми обясни как това било номер  едно в Испания ....

# 295
Ами мъжкият аромат на "Карлос Моя" си е съвсем приличен. Какво снобареете сега!?  Confused

# 296
  • някъде под слънцето...
не снобарея
Просто в Испания и в 4астност Мадрид, не  познавам някой, който да го ползва, нито сред сънародниците нито сред испанците.

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 19:01 от sl

# 297
Това не означава, че е боклук! Много приятен и траен аромат е, за цената, на която е.

# 298
  • някъде под слънцето...
никъде не съм казала 4е е боклук....
 съжалявам ако така ти е прозву4ало ....

# 299
Аз да се похваля, днес си получих Серпентината(едп). Много съм доволна. САмо трябва да изчакам да ми мине съвсем хремата, че удоволствието да е пълно.

Общи условия

Активация на акаунт